Kondiittorikisälli

Koulutus alkaa: 8.9.2025 | Oppisopimuskoulutuksen aloitus sovitaan tapauskohtaisesti.

Kondiittorikisälli

Kondiittorikisällin koulutus antaa vahvan ammattitaidon konditoriatuotteiden valmistukseen ja viimeistelyyn – käsityönä, laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti.

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet leipomossa, konditoriassa, pitopalvelussa tai sinulla on oma yritys, jonka kautta valmistat konditoriatuotteita ja haluat syventää osaamistasi alalla.

Voit suorittaa koulutuksen tutkinnon osa kerrallaan – oman tarpeesi mukaisesti. Koulutus toteutetaan työelämälähtöisesti oppisopimuksella eli koulutukseen sisältyy oppimista omalla työpaikalla (tai omassa yrityksessä) sekä lähiopiskelua oppilaitoksessa ja etä/itsenäistä opiskelua.

Lähiopetus toteutetaan klo 15–19 seuraavina päivinä:

  • 9.-10.9.2025 Orientaatio koulutukseen ja elintarviketurvallisuus
  • 30.9.-1.10.2025 ja 28.-29.10.2025 Pikkuleivät ja kahvikakut
  • 25.- 26.11.2025 ja 13.-14.1.2026 Jälkiruoat ja patisseriet
  • 3.-4.2.2026 ja 3.-4.3.2026 Täytekakut, leivokset ja koristeet
  • 24.-25.3.2026 ja 21.-22.4.2026 Voileipäkakut ja cocktailpalat

Kustannukset

Koulutus on oppisopimuksella maksutonta. Opiskelija hankkii itse tarvittavan työvaatetuksen ja -jalkineet.

Koulutuspaikka

Hattelmalantie 8, Hämeenlinna

Hakeminen

Jatkuva haku (hakuaika 15.5.—24.8.2025)

Seuraava koulutus alkaa: 8.9.2025

Oppisopimus (hakuaika 5.5.—31.8.2025)

Oppisopimuskoulutuksen aloitus sovitaan tapauskohtaisesti.

Oppisopimuskoulutukseen voit hakea vain, jos sinulla on sovittuna alan oppisopimustyöpaikka.

Lisätietoja antaa

Tavastia Ohjauspiste

Opinto-ohjaus, opinto-ohjaaja, opo
ohjauspiste@kktavastia.fi
+35836581500

Merja Putus

Koulutuspäällikkö
merja.putus@kktavastia.fi
+358503604947