Tarjoamme sinulle Tavastiassa yksilöllisen polun, johon sisältyy paljon valinnan mahdollisuuksia sekä tarvitsemaasi tukea ja ohjausta. Osaava opetushenkilöstömme ja moniammatillinen ohjaus- ja hyvinvointipalveluhenkilöstömme tukevat sinua matkallasi kohti päämäärääsi.
Koulutus alkaa: 8.9.2025 | Oppisopimuskoulutuksen aloitus sovitaan tapauskohtaisesti.
Kondiittorikisällin koulutus antaa vahvan ammattitaidon konditoriatuotteiden valmistukseen ja viimeistelyyn – käsityönä, laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti.
Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet leipomossa, konditoriassa, pitopalvelussa tai sinulla on oma yritys, jonka kautta valmistat konditoriatuotteita ja haluat syventää osaamistasi alalla.
Voit suorittaa koulutuksen tutkinnon osa kerrallaan – oman tarpeesi mukaisesti. Koulutus toteutetaan työelämälähtöisesti oppisopimuksella eli koulutukseen sisältyy oppimista omalla työpaikalla (tai omassa yrityksessä) sekä lähiopiskelua oppilaitoksessa ja etä/itsenäistä opiskelua.
Lähiopetus toteutetaan klo 15–19 seuraavina päivinä:
9.-10.9.2025 Orientaatio koulutukseen ja elintarviketurvallisuus
30.9.-1.10.2025 ja 28.-29.10.2025 Pikkuleivät ja kahvikakut
25.- 26.11.2025 ja 13.-14.1.2026 Jälkiruoat ja patisseriet
3.-4.2.2026 ja 3.-4.3.2026 Täytekakut, leivokset ja koristeet
24.-25.3.2026 ja 21.-22.4.2026 Voileipäkakut ja cocktailpalat