Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Huippusuosittu koulutuksemme jatkuu! Tule muotoilemaan työsi uuteen uskoon! Nyt jos koska tarvitsemme uudenlaisia työkaluja työmme tehostamiseen, uudenlaiseen tekemiseen, vaihtelun saamiseen ja asiakkaidemme palvelemiseen. Tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoa suorittaessasi ei tarvitse liiaksi koulunpenkkejä kuluttaa, mutta uskallathan sen sijaan laittaa omat kätesi saveen, ja muotoilla työstäsi jotain ihan uutta?

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto sopii juuri sinulle, joka toimit tuotekehittäjänä omassa työssäsi tai yrityksessäsi tai haluat muuten tehdä organisaatiossasi erilaisia toimintaa kehittäviä pieniä ja isoja uudistuksia. Ota mukaan koulutukseen vaikka koko tiimisi!

Innovoi, palvelumuotoile, tuotteista ja rakenna brändiä. Osallista asiakkaita ja henkilöstöä uusien tuotteiden/ palveluiden innovointiin, kehittämiseen ja palvelumuotoiluun. Tee nopeita kokeiluita. Tuotteista ja brändää myyvät tuotteet. Päivitä aiempi koulutuksesi tuoreella ja ajankohtaisella tutkinnolla.

Koulutus on monimuotokoulutusta, joka sisältää lähi- ja etäopiskelua, verkkokeskusteluita sekä työelämässä tehtävää kehittämistyötä. Voit suorittaa minkä tahansa yksittäisen tutkinnon osan tai koko tutkinnon. Suunniteltu kesto koulutukselle on noin vuoden.

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, Hämeenlinna
Aloitus 18.8.2021

Tutkinnon perusteet
Lähipäivien aikataulu

Kustannukset

  • Koulutuksen hinta on 250 €.
  • Tutkinnon osa 100 €
  • Oppisopimuskoulutus on maksuton.

Koulutuspaikka

Hattelmalantie 8, Hämeenlinna

Hakeminen

Jatkuva haku

Hae

Oppisopimus

Oppisopimuskoulutukseen voit hakea vain, jos sinulla on sovittuna alan oppisopimustyöpaikka.

Hae


Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, Jyväskylä
Aloitus 14.10.2021

Olemme mukana järjestämässä tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoa yhteistyössä Yksinyrittäjäakatemian ja Crazy Townin kanssa.

Hakulomake (haku 7.10.2021 mennessä)

1. Merkitse hakevasi oppisopimuskoulutukseen
2. Kirjoita perustelut-kenttään Yksinyrittäjäakatemia Jyväskylä. Jos sinulla on jo mielessä koulutuksen ajaksi kehittämisprojekti tai -tarve, kirjoita siitäkin muutama sana.

Kustannukset

  • Koulutus yrittäjän oppisopimuksella on maksutonta.

Kysy lisää

Lisätietoja antaa

Anu Konkarikoski

Kehittämiskoordinaattori
Anu.Konkarikoski@kktavastia.fi
+358505504064

Satu Nylander

Lehtori, liiketoiminta
Satu.Nylander@kktavastia.fi
+358504400426

Tavastia Ohjauspiste

Opinto-ohjaus
ohjauspiste@kktavastia.fi
+35836581500