Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto

| Oppisopimuskoulutuksen aloitus sovitaan tapauskohtaisesti.

Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on tieto- ja viestintätekniikan alan koulutus tai kokemusta alan työtehtävistä. Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnon suorittaneena voit työskennellä monipuolisesti erilaisten tieto- ja viestintätekniikka-alan yritysten ja organisaatioiden sekä niitä tukevien organisaatioiden palvelu-, asiantuntija-, ohjelmistokehitys-, ja tukipalvelutehtävissä tai erilaisissa tietokoneiden, niiden oheislaitteiden ja tietoverkkojen asennukseen, käyttöön, huoltoon ja korjauksiin liittyvissä tehtävissä.

Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto on laajuudeltaan 150 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnonosasta 30 osp ja kolmesta valinnaisesta tutkinnon osasta, kukin laajuudeltaan 40 osp. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS).

Tutkinto suoritetaan oppisopimuksella, joka edellyttää aina soveltuvaa työpaikkaa, jonka opiskelija tulee itse hankkia ennen koulutuksen aloittamista.

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus on maksutonta.

Hakeminen

Oppisopimus (hakuaika 20.3.—31.12.2024)

Oppisopimuskoulutuksen aloitus sovitaan tapauskohtaisesti.

Oppisopimuskoulutukseen voit hakea vain, jos sinulla on sovittuna alan oppisopimustyöpaikka.

Lisätietoja antaa

Tero Tuominen

Koulutuspäällikkö
Tero.Tuominen@kktavastia.fi
+358505171551

Tavastia Ohjauspiste

Opinto-ohjaus, opinto-ohjaaja, opo
ohjauspiste@kktavastia.fi
+35836581500