Ruokapalvelujen ammattitutkinto

| Oppisopimuskoulutuksen aloitus sovitaan tapauskohtaisesti.

Ravintolaruoanvalmistuksen osaamisala, ravintolakokki
Suurtalousruoanvalmistuksen osaamisala, suurtalouskokki

Koulutus on suunnattu sinulle, joka haluat kehittää itseäsi ja päivittää tietojasi ruokapalvelualalla. Sinulla on alan peruskoulutus tai sinulla on alalta työkokemusta. Tutkinto suoritetaan ruokaravintolassa tai tilaus- ja juhlapalveluyrityksessä oppisopimuskoulutuksena.

Ravintolaruoanvalmistuksen osaamisalan suorittanut ravintolakokki työskentelee ruokaravintolassa tai itsenäisenä yrittäjänä. Työpaikkoja ovat erityyppiset ruokaravintolat, tilaus- ja juhlapalveluyritykset ja matkustajalaivojen ruokaravintolat.

Suurtalousruoanvalmistuksen osaamisalan suorittanut suurtalouskokki työskentelee ammattikeittiössä kokin työtehtävissä eri osa-alueilla, mm. ruoanvalmistus- ja asiakaspalvelutehtävissä. Saat valmiuksia suunnitelmalliseen, vastuulliseen, laadukkaaseen ja ammattimaiseen toimintaan ammattikeittiön eri tehtävissä

ePerusteet, valtakunnallinen

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 250 €.
Oppisopimuskoulutus on maksuton.

Koulutuspaikka

Hattelmalantie 25, I-rakennus, Hämeenlinna.

Hakeminen

Oppisopimus

Oppisopimuskoulutukseen voit hakea vain, jos sinulla on sovittuna alan oppisopimustyöpaikka.

Hae

Lisätietoa oppisopimuskoulutuksesta

Huom! Hakuihin ja koulutusten alkamisiin voi tulla muutoksia.

Lisätietoja antaa

Merja Kytöaho

Koulutuspäällikkö, ravintola, catering ja elintarvike
Merja.Kytoaho@kktavastia.fi
+358505504014

Tavastia Ohjauspiste

Opinto-ohjaus, opinto-ohjaaja, opo
ohjauspiste@kktavastia.fi
+35836581500