Ruokapalvelujen ammattitutkinto
| Oppisopimuskoulutuksen aloitus sovitaan tapauskohtaisesti.
Ravintolakokki
Ravintolaruoanvalmistuksen osaamisala
Koulutus on suunnattu sinulle, joka haluat kehittää itseäsi ja päivittää tietojasi ruokapalvelualalla. Sinulla on alan peruskoulutus tai sinulla on alalta työkokemusta. Tutkinto suoritetaan ruokaravintolassa tai tilaus- ja juhlapalveluyrityksessä oppisopimuskoulutuksena.
Ravintolaruoanvalmistuksen osaamisalan suorittanut ravintolakokki työskentelee ruokaravintolassa tai itsenäisenä yrittäjänä. Työpaikkoja ovat erityyppiset ruokaravintolat, tilaus- ja juhlapalveluyritykset ja matkustajalaivojen ruokaravintolat.
Suurtalouskokki
Suurtalousruoanvalmistuksen osaamisala
Koulutus on suunnattu sinulle, joka haluat kehittää itseäsi ja päivittää tietojasi ruokapalvelualalla. Sinulla on alan peruskoulutus ja/tai sinulla on alalta työkokemusta. Tutkinto suoritetaan suurtalouden ammattikeittiössä oppisopimuskoulutuksena. Sinulla on myös mahdollisuus opiskella koulutussopimuksella erikseen sovittaessa (maksullinen).
Suurtalousruoanvalmistuksen osaamisalan suorittanut suurtalouskokki työskentelee ammattikeittiössä kokin työtehtävissä eri osa-alueilla, mm. ruoanvalmistus- ja asiakaspalvelutehtävissä. Saat valmiuksia suunnitelmalliseen, vastuulliseen, laadukkaaseen ja ammattimaiseen toimintaan ammattikeittiön eri tehtävissä.
Kustannukset
Koulutuksen hinta on 250 €.
Oppisopimuskoulutus on maksuton.
Koulutuspaikka
Hattelmalantie 25, I-rakennus, Hämeenlinna.