Leipomoalan ammattitutkinto

| Oppisopimuskoulutuksen aloitus sovitaan tapauskohtaisesti.

Leipomoalan ammattitutkinto

Kondiittorikisälli

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet leipomossa, konditoriassa, pitopalvelussa tai sinulla on oma yritys, jonka kautta valmistat konditoriatuotteita ja haluat syventää osaamistasi alalla.

Kondiittorikisällin koulutus antaa vahvan ammattitaidon konditoriatuotteiden valmistukseen ja viimeistelyyn – käsityönä, laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti.

Voit suorittaa koko tutkinnon, jolloin koulutus alkaa 9.9.2025 ja päättyy 29.5.2026 tai voit valita suoritettavat tutkinnon osat oman osaamistarpeesi mukaan. Syksyllä 2025 alkaviin tutkinnon osiin hakuaika on 31.8.2025 mennessä ja keväällä alkavaan tutkinnon osaan 5.12.2025 mennessä. 

Koulutus toteutetaan työelämälähtöisesti oppisopimuksella eli koulutukseen sisältyy oppimista omalla työpaikalla (tai omassa yrityksessä) sekä lähiopiskelua oppilaitoksessa ja etä/itsenäistä opiskelua.

Lähiopetus toteutetaan klo 15 – 19 seuraavina päivinä:

  • 9.-10.9.2025 Orientaatio koulutukseen ja elintarviketurvallisuus
  • 30.9.-1.10.2025 ja 28.-29.10.2025 Pikkuleivät ja kahvikakut
  • 25.- 26.11.2025 ja 13.-14.1.2026 Jälkiruoat ja patisseriet
  • 3.-4.2.2026 ja 3.-4.3.2026 Täytekakut, leivokset ja koristeet
  • 24.-25.3.2026 ja 21.-22.4.2026 Voileipäkakut ja cocktailpalat

Kustannukset

Koulutus on oppisopimuksella maksutonta. Opiskelija hankkii itse tarvittavan työvaatetuksen ja -jalkineet.

Koulutuspaikka

Hattelmalantie 8, Hämeenlinna

Hakeminen

Oppisopimus (hakuaika 5.5.—31.8.2025)

Oppisopimuskoulutuksen aloitus sovitaan tapauskohtaisesti.

Oppisopimuskoulutukseen voit hakea vain, jos sinulla on sovittuna alan oppisopimustyöpaikka.

Lisätietoja antaa

Tavastia Ohjauspiste

Opinto-ohjaus, opinto-ohjaaja, opo
ohjauspiste@kktavastia.fi
+35836581500

Merja Putus

Koulutuspäällikkö
merja.putus@kktavastia.fi
+358503604947