23.11.

Teknologiatiistai

12:00 - 19:00

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8, C-rakennus, Hämeenlinna

Tervetuloa Teknologiatiistain esittelytapahtumaan!

Ammattiopisto Tavastia järjestää Teknologiatiistaina 23.11.2021 kello 12–19 kone- ja tuotantotekniikan alojen esittelytapahtuman.

Valtakunnallinen Teknologiatiistai on ammattioppilaitosten ja teknologiayritysten yhteinen tapahtumapäivä, jolloin kaikki kiinnostuneet voivat tutustua kone- ja tuotantotekniikan ammatillisen koulutuksen ja teknologiayritysten tarjoamiin mahdollisuuksiin tulevaisuuden ammattiosaajille.

Esittelytapahtuma ja avoimet ovet C-rakennuksessa

Ammattiopisto Tavastian kone- ja tuotantotekniikan opiskelutiloissa järjestetään Teknologiatiistaina esittelytapahtuma, johon saapuu näytteilleasettajiksi useita alan työnantajia ja oppilaitoksia, joissa alaa voi opiskella.

Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille, ja saatavilla on tietoa alan koulutus- ja uramahdollisuuksista sekä muun muassa lupakortti- ja lyhytkoulutuksista. Kerromme myös yrityksille räätälöitävistä rekrykoulutuksista ja työttömille tarjolla olevista vaihtoehdoista. Tapahtuma on samalla Parkki Business Parkin KoulutusParkki-tilaisuus, joten mukana on asiantuntijoita esimerkiksi TE-keskuksesta.

Samalla tapaat myös Ammattiopisto Tavastian kone- ja tuotantotekniikan opiskelijoita.

Esittelytapahtuma onkin yläkouluikäisille ja heidän huoltajilleen oiva tilaisuus tulla tutustumaan Ammattiopisto Tavastiaan sekä kone- ja tuotantotekniikan opiskelu- ja uramahdollisuuksiin.

Mukana olevat yritykset ja oppilaitokset tällä hetkellä (lista päivittyy):

  • Sako
  • SSAB
  • Konecranes
  • Janavalo
  • HAMK
  • Kumera
  • Patria
  • Tavastia Koulutus
  • Ammattiopisto Tavastia

Tervetuloa tutustumaan, kysymään ja kuulemaan!

Lue lisää Teknologiatiistaista Teknologiateollisuuden nettisivuilta

Sivua päivitetty 15.10.2021 kello 13.47

Muita tulevia tapahtumia

12.11.

Iltaravintola Kahvila-ravintola Punaportissa

Tervetuloa pitkän tauon jälkeen Punaportille iltaravintolaan perjantaina 12.11.2021 kello 18–22! Menu tulossa pian! Pöytävaraukset  puhelimitse ravintolan numeroon 050 440 0960 tai […]

Lue lisää

23.11.

Teknologiatiistai

Tervetuloa Teknologiatiistain esittelytapahtumaan! Ammattiopisto Tavastia järjestää Teknologiatiistaina 23.11.2021 kello 12–19 kone- ja tuotantotekniikan alojen esittelytapahtuman. Valtakunnallinen Teknologiatiistai on ammattioppilaitosten ja […]

Lue lisää

22.2.2022

TAVASTIArekry-tapahtuma

TAVASTIArekry-tapahtuma järjestetään taas helmikuussa 2022. Lisätietoa tulossa!

Lue lisää