29. - 30.11.2022

Taitaja9-paikalliskilpailu

Hattelmalantie 8, Hämeenlinna

Taitaja9 on hyväntuulinen ja toiminnallinen kädentaitokilpailu, joka tempaa mukaansa niin 7.–9.-luokkalaiset kilpailijat kuin kannustusjoukotkin. Vauhdikas tapahtuma on hauska tapa tutustua eri ammattialoihin. Kisassa tarvitaan monen oppiaineen osaamista. Kilpailu on leikkimielinen, mutta tehtävät vaativat näppäryyttä ja luovuutta.

Taitaja9-paikalliskilpailu järjestetään Hattelmalantien kampuksella 29.–30.11. Kilpailuun on osallistumassa alueen peruskouluista 51 joukkuetta. Joukkueet ovat kolmihenkisiä, ja osallistujat ovat 7.–9.-luokkalaisia.

Paikalliskilpailuissa parhaiten menestyneet joukkueet jatkavat Hämeen alueen aluekilpailuun, joka järjestetään Riihimäellä 9.2.2023. Aluekilpailusta parhaat joukkueet jatkavat valtakunnalliseen finaaliin, joka järjestetään Taitaja-tapahtuman yhteydessä Espoossa 8.–11.5.2023.

Sivua päivitetty 23.11.2022 kello 10.08

Muita tulevia tapahtumia

15.5.

Kumppanuuskahvit

Työelämäkumppanimme, tervetuloa keskustelemaan yhteistyöstä eri alojen opetushenkilöstön kanssa ja nauttimaan yhteisestä kahvihetkestä. Kutsu (pdf)

Lue lisää

31.5.

Valmistumisjuhla

Lämpimästi tervetuloa valmistumisjuhlaan Ammattiopisto Tavastiasta 31.5.2024 ammattiin valmistuvat ja heidän läheisensä. Tilaisuus kestää noin tunnin, jonka jälkeen kahvitarjoilu A-rakennuksen opiskelijaravintolassa. […]

Lue lisää

26.8.

Kumppanuustapaaminen, tekstiili-, muoti- ja taideteollisuusala

Tekstiili-, muoti- ja taideteollisuusalan työelämäkumppanimme! Tervetuloa keskustelemaan seuraavista aiheista: alalla tapahtuvien muutosten ennakointi tarjottavat tutkinnot ja tutkinnon osat, tutkinnon sisältöjen […]

Lue lisää