29.3.2022

Kumppanuuskahvit

14:00 - 17:00

Kahvila-ravintola Punaportti, Hattelmalantie 25, I-rakennus

Tervetuloa kuulemaan Ammattiopisto Tavastian työelämässä oppimisen kuulumisia! Ajankohtaisia asioita ovat mm. kesäoppisopimukset, työpaikkaohjaajakoulutukset sekä työpaikkaohjaaja- ja työpaikkakyselyt. Tavastia Koulutus Oy:n kautta tarjoamme palveluja uuden työntekijän rekrytointiin ja nykyisen työvoiman osaamisen kehittämiseen. Tule myös kuulemaan, miten voimme palvella yrityksiä vieraskielisten työntekijöiden työkielen ja -kulttuurin kehittämisessä.

Voit poiketa paikalle sinulle sopivana ajankohtana klo 14-17 välillä. Paikalla ovat eri alojen koulutuspäälliköt, opettajia, rehtori sekä Tavastia Koulutus Oy:n toimitusjohtaja. Tervetuloa vaihtamaan kuulumisia ja nauttimaan kahvitarjoilusta!

Kutsu

Sivua päivitetty 17.2.2022 kello 14.41

Muita tulevia tapahtumia

15.5.

Kumppanuuskahvit

Työelämäkumppanimme, tervetuloa keskustelemaan yhteistyöstä eri alojen opetushenkilöstön kanssa ja nauttimaan yhteisestä kahvihetkestä. Kutsu (pdf)

Lue lisää

26.8.

Kumppanuustapaaminen, tekstiili-, muoti- ja taideteollisuusala

Tekstiili-, muoti- ja taideteollisuusalan työelämäkumppanimme! Tervetuloa keskustelemaan seuraavista aiheista: alalla tapahtuvien muutosten ennakointi tarjottavat tutkinnot ja tutkinnon osat, tutkinnon sisältöjen […]

Lue lisää