Yleinen

Suositut tähdet tutustuivat Hämeenlinnan opiskelumahdollisuuksiin

16.11.2023

Boheemi ja TurunPug kävivät Hämeenlinnassa tutustumassa paikallisiin opiskelu- ja työmahdollisuuksiin.

Boheemi ja Turunpug Aulangolla.
Aulangon maisemat tekivät vaikutuksen. © JUST VISUAL

Lokakuussa suosittu tubettaja Boheemi eli Max Blomfelt ja striimaaja TurunPug eli Juuso Jokinen suuntasivat kohti Hämeenlinnaa tarkoituksenaan tutustua paikallisiin opinto- ja urapolkuihin. Oikeissa töissä -kampanjalla halutaan tuoda esille Hämeenlinnan työ- ja opiskelumahdollisuuksia konkreettisella tavalla. 

Vauhdikkaan reissun aikana vaikuttajat tapasivat useita Hämeenlinnassa uraansa rakentaneita henkilöitä ja vierailivat muun muassa Ahvenistolla, Aulangolla ja Vanajanlinnassa. He pääsivät myös tutustumaan erilaisiin opiskeluvaihtoehtoihin Hämeen ammattikorkeakoulussa ja Ammattiopisto Tavastiassa.

Ammattiopisto Tavastian opinnoista vaikuttajille esiteltiin matkailualan opintoja Aulangolla. Ammattiopisto Tavastiassa matkailualan opiskelijoilla on ainutlaatuinen mahdollisuus viettää osa opinnoistaan Aulangon luontoliikuntakeskuksella, joka tarjoaa autenttiset ja luonnonläheiset puitteet opintoihin. Alueella opiskelijat harjoittelevat matkailupalveluiden ja tapahtumien tuottamista opintojen lomassa.

Aulangolla vaikuttajia olivat vastassa toisen vuoden matkailun opiskelijat, jotka ottivat heidät ilolla vastaan. Nuotion äärellä keitettiin kahvia ja paistettiin tikkupullaa, mikä oli vierailijoille uusi elämys. Reissun loppuhuipennuksena vierailijat pääsivät vielä ihastelemaan Aulangon näkötornin maisemia ja ihmettelemään karhupatsasta. Matkailualan opiskelijat toimivat oppaina ja kertoivat kaksikolle alueen historiasta.

Katso video koko vierailusta:

Hämeenlinna tarjoaa opinto- ja uramahdollisuuksia laidasta laitaan. Tutustu tarjontaan:

Oikeissa töissä Hämeenlinnassa (hameenlinna.fi)

Jutun kuva: Jan Viljanen / JUST VISUAL

Sivua päivitetty 16.11.2023 kello 14.54

Uusimmat uutiset

Ammattiopisto Tavastian maahanmuuttajaopiskelijat palkittiin stipendein 

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry on valinnut kaksi Ammattiopisto Tavastian opiskelijaa maahanmuuttajastipendien saajiksi. Valinnassa painotettiin kansainvälisyyttä, suvaitsevaisuutta ja monikulttuurisuutta Suomessa ja […]

Lue lisää

1.12.2023

KÄTEVÄ-osasto loisti magentana Suomen kädentaidot -messuilla

Ammattiopisto Tavastian KÄTEVÄ-osasto oli näyttävästi mukana Suomen Kädentaidot 2023 -messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Euroopan suurimmaksi kasvanut kädentaitojen tapahtuma ihastuttaa […]

Lue lisää

30.11.2023

Opiskelijasta ammatilliseksi ohjaajaksi

Emily Thompson opiskeli Ammattiopisto Tavastiassa leipuri-kondiittoriksi. Opintojensa aikana hän ehti osallistumaan tv-kilpailuun ja tekemään harjoitteluja ulkomailla. Nyt hän työskentelee ammatillisena […]

Lue lisää

30.11.2023