Yleinen

Suositut tähdet tutustuivat Hämeenlinnan opiskelumahdollisuuksiin

16.11.2023

Boheemi ja TurunPug kävivät Hämeenlinnassa tutustumassa paikallisiin opiskelu- ja työmahdollisuuksiin.

Boheemi ja Turunpug Aulangolla.
Aulangon maisemat tekivät vaikutuksen. © JUST VISUAL

Lokakuussa suosittu tubettaja Boheemi eli Max Blomfelt ja striimaaja TurunPug eli Juuso Jokinen suuntasivat kohti Hämeenlinnaa tarkoituksenaan tutustua paikallisiin opinto- ja urapolkuihin. Oikeissa töissä -kampanjalla halutaan tuoda esille Hämeenlinnan työ- ja opiskelumahdollisuuksia konkreettisella tavalla. 

Vauhdikkaan reissun aikana vaikuttajat tapasivat useita Hämeenlinnassa uraansa rakentaneita henkilöitä ja vierailivat muun muassa Ahvenistolla, Aulangolla ja Vanajanlinnassa. He pääsivät myös tutustumaan erilaisiin opiskeluvaihtoehtoihin Hämeen ammattikorkeakoulussa ja Ammattiopisto Tavastiassa.

Ammattiopisto Tavastian opinnoista vaikuttajille esiteltiin matkailualan opintoja Aulangolla. Ammattiopisto Tavastiassa matkailualan opiskelijoilla on ainutlaatuinen mahdollisuus viettää osa opinnoistaan Aulangon luontoliikuntakeskuksella, joka tarjoaa autenttiset ja luonnonläheiset puitteet opintoihin. Alueella opiskelijat harjoittelevat matkailupalveluiden ja tapahtumien tuottamista opintojen lomassa.

Aulangolla vaikuttajia olivat vastassa toisen vuoden matkailun opiskelijat, jotka ottivat heidät ilolla vastaan. Nuotion äärellä keitettiin kahvia ja paistettiin tikkupullaa, mikä oli vierailijoille uusi elämys. Reissun loppuhuipennuksena vierailijat pääsivät vielä ihastelemaan Aulangon näkötornin maisemia ja ihmettelemään karhupatsasta. Matkailualan opiskelijat toimivat oppaina ja kertoivat kaksikolle alueen historiasta.

Katso video koko vierailusta:

Hämeenlinna tarjoaa opinto- ja uramahdollisuuksia laidasta laitaan. Tutustu tarjontaan:

Oikeissa töissä Hämeenlinnassa (hameenlinna.fi)

Jutun kuva: Jan Viljanen / JUST VISUAL

Sivua päivitetty 16.11.2023 kello 14.54

Uusimmat uutiset

Huoltajapalaute 2024

Vuosittaiseen huoltajapalautteeseen vastasi tänä keväänä 420 huoltajaa. Vastausprosentti oli 60. Palautteet ovat tärkeä keino toiminnan kehittämiseksi ja ne käydään tarkasti […]

Lue lisää

2.5.2024

Puhtausala on siistein ala ikinä!

TE-live Hämeessä kerrotaan, millaista on työskennellä puhtaanapitoalalla ja miten alalle voi kouluttautua. Videolla pyyhitään pölyt vanhentuneesta käsityksestä alasta, jossa työvälineinä […]

Lue lisää

26.4.2024

Käsityön lumoa ja historian henkeä

Tavastian kudonnan opinnoissa panostetaan tekemisen ohella erilaisien materiaalien, aikakausien ja tyylisuuntauksien tuntemukseen. Perinteisten taitojen vaaliminen osoittautuu tärkeäksi erityisesti silloin, kun […]

Lue lisää

23.4.2024