Yleinen

Tavastian Neea Vainiolle voitto Taitaja-kilpailussa

11.5.2023

Ammattiopisto Tavastian leipuri-kondiittoriopiskelija Neea Vainio on sijoittunut ensimmäiseksi Taitaja2023-kilpailussa leipuri-kondiittorien kilpailusarjassa. Paljon onnea Neea hienosta suorituksesta!

Neea Vainio kisaamassa
Neea Vainio tekemässä finaalitehtäviä Espoossa.

Taitaja2023-finaalit järjestettiin toukokuun toisella viikolla Espoossa. Taitaja-kilpailussa ammattiin opiskelevat nuoret kilpailevat SM-mitaleista ammatillisiin perustutkintoihin perustuvissa lajeissa. Finaaleihin päästäkseen joutuu ensin selviytymään valtakunnallisesti pidettävistä semifinaaleista.

Parhaillaan Neea esiintyy myös televisiossa Mestarileipurit-ohjelmassa yhdessä opiskelukaverinsa Emilyn kanssa. Myös Mestarileipureissa parivaljakko on edennyt finaalijaksoon. (Toim. huom. Neea ja Emily sijoittuivat jaetulle toiselle sijalle!) Viime vuonna Neea sijoittui Taitaja-finaalissa neljänneksi, joten nyt karvas sija kirkastui kultaiseksi!

Leipuri-kondiittorien palkitseminen.

Taitajan sivuilla voi tarkemmin tutustua finaalin osaamisvaatimuksiin ja tehtäväkuvauksiin.

Sivua päivitetty 24.5.2023 kello 10.07

Uusimmat uutiset

Onnea ammattiin valmistuneille

Ammattiopisto Tavastiasta on valmistunut 22.4.–2.6.2023 välisenä aikana yhteensä 265 opiskelijaa. Heistä 14 ei ole antanut lupaa julkaista nimeään. Päivämäärä nimen […]

Lue lisää

2.6.2023

Vapun nuorilla yrittäjillä on kova draivi päällä

Valtakunnallisen Nuori Yrittäjyys -kilpailun voittanut Ammattiopisto Tavastian merkonomiopiskelijoista koostuva VAPU NY valmistautuu kovaa vauhtia tulevaan. Heinäkuussa Vapun yrittäjillä Joseph Munyandamutsalla, […]

Lue lisää

30.5.2023

Intohimona opiskelu

Iittalassa sijaitsevan Hyvän Olon Aitan yrittäjää Anu Talusta kuunnellessa alkaa hengästyttää. Kuusi tutkintoa opiskellut nainen haaveilee jo seuraavasta tutkinnosta, mutta […]

Lue lisää

24.5.2023