Yleinen

Tavastian Neea Vainiolle voitto Taitaja-kilpailussa

11.5.2023

Ammattiopisto Tavastian leipuri-kondiittoriopiskelija Neea Vainio on sijoittunut ensimmäiseksi Taitaja2023-kilpailussa leipuri-kondiittorien kilpailusarjassa. Paljon onnea Neea hienosta suorituksesta!

Neea Vainio kisaamassa
Neea Vainio tekemässä finaalitehtäviä Espoossa.

Taitaja2023-finaalit järjestettiin toukokuun toisella viikolla Espoossa. Taitaja-kilpailussa ammattiin opiskelevat nuoret kilpailevat SM-mitaleista ammatillisiin perustutkintoihin perustuvissa lajeissa. Finaaleihin päästäkseen joutuu ensin selviytymään valtakunnallisesti pidettävistä semifinaaleista.

Parhaillaan Neea esiintyy myös televisiossa Mestarileipurit-ohjelmassa yhdessä opiskelukaverinsa Emilyn kanssa. Myös Mestarileipureissa parivaljakko on edennyt finaalijaksoon. (Toim. huom. Neea ja Emily sijoittuivat jaetulle toiselle sijalle!) Viime vuonna Neea sijoittui Taitaja-finaalissa neljänneksi, joten nyt karvas sija kirkastui kultaiseksi!

Leipuri-kondiittorien palkitseminen.

Taitajan sivuilla voi tarkemmin tutustua finaalin osaamisvaatimuksiin ja tehtäväkuvauksiin.

Sivua päivitetty 24.5.2023 kello 10.07

Uusimmat uutiset

Ammattiopisto Tavastian maahanmuuttajaopiskelijat palkittiin stipendein 

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry on valinnut kaksi Ammattiopisto Tavastian opiskelijaa maahanmuuttajastipendien saajiksi. Valinnassa painotettiin kansainvälisyyttä, suvaitsevaisuutta ja monikulttuurisuutta Suomessa ja […]

Lue lisää

1.12.2023

KÄTEVÄ-osasto loisti magentana Suomen kädentaidot -messuilla

Ammattiopisto Tavastian KÄTEVÄ-osasto oli näyttävästi mukana Suomen Kädentaidot 2023 -messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Euroopan suurimmaksi kasvanut kädentaitojen tapahtuma ihastuttaa […]

Lue lisää

30.11.2023

Opiskelijasta ammatilliseksi ohjaajaksi

Emily Thompson opiskeli Ammattiopisto Tavastiassa leipuri-kondiittoriksi. Opintojensa aikana hän ehti osallistumaan tv-kilpailuun ja tekemään harjoitteluja ulkomailla. Nyt hän työskentelee ammatillisena […]

Lue lisää

30.11.2023