Yleinen

Taitaja9: Menestystä aluekilpailussa

15.2.2023

Hämeen alueen T9-aluekilpailut järjesti tänä vuonna Hyria Koulutus Riihimäellä. Kilpailussa oli mukana yhteensä 16 joukkuetta Hämeen eri paikalliskilpailuista: Ammattiopisto Tavastialta 5 joukkuetta, Salpauksesta 5 joukkuetta, Hyria Koulutukselta 3 joukkuetta ja FAI:n alueelta 3 joukkuetta. Joukkuemäärät perustuvat paikalliskilpailuiden kilpailijamääriin.

Pääsimme kilpailemaan hyvin järjestetyssä kilpailussa ja joukkueemme menestyivät hyvin. Finaalissa neljästä joukkueesta kaksi oli lähtöisin Tavastiassa pidetyistä karsinnoista, ja lopputuloksissa HIKET (Hämeenlinnan yhteiskoulusta) tuli sijalle 2. ja Maajussit (Turengin yhteiskoulusta) sijoittui sijalle 3. Onnea joukkueille!

Kummatkin joukkueet pääsivät loppukilpailuun, joka järjestetään toukokuussa Espoossa Taitaja 2023 -kilpailun yhteydessä.

Lopputulokset:

  1. Tanelsbak                              Tammelan koulutuskeskus, Tammela
  2. HIKET                                      Hämeenlinnan yhteiskoulu, Hämeenlinna
  3. Maajussit                              Turengin yhteiskoulu, Janakkala
  4. Äitis163                                  Tapainlinnan koulu, Hyvinkää

Taitaja9 on peruskoulun yläluokille järjestettävä kädentaitokilpailu, jonka yksi paikalliskilpailu pidetään vuosittain Ammattiopisto Tavastiassa. Kolmen hengen joukkueissa ratkaistaan tehtäviä, jotka liittyvät erilaisiin ammatteihin.

Sivua päivitetty 15.2.2023 kello 13.42

Uusimmat uutiset

Kevään yhteishaussa Ammattiopisto Tavastiaan valitut opiskelijat

Ammattiopisto Tavastiaan on kevään 2024 yhteishaussa valittu 561 uutta opiskelijaa. Alta löydät uusien opiskelijoiden nimet 13.6. tilanteen mukaisesti. Oppilaitos ei […]

Lue lisää

13.6.2024

Tavastiaan hopeaa Taitajista

Taitaja2024-finaali järjestettiin Kuopiossa toukokuussa. Tavastian opiskelija Henri Murtonen kilpaili logistiikan P5-sarjassa ja palasi kotiin hopeamitalistina. Taitaja2024-kilpailu järjestettiin toukokuussa Kuopiossa.  Taitaja-kilpailussa […]

Lue lisää

29.5.2024

Onnea ammattiin valmistuneille

Ammattiopisto Tavastiasta on valmistunut 6.4.–31.5.2024 välisenä aikana yhteensä 263 opiskelijaa. Heistä 26 ei ole antanut lupaa julkaista nimeään. Päivämäärä nimen […]

Lue lisää

28.5.2024