Yleinen

Taitaja9: Menestystä aluekilpailussa

15.2.2023

Hämeen alueen T9-aluekilpailut järjesti tänä vuonna Hyria Koulutus Riihimäellä. Kilpailussa oli mukana yhteensä 16 joukkuetta Hämeen eri paikalliskilpailuista: Ammattiopisto Tavastialta 5 joukkuetta, Salpauksesta 5 joukkuetta, Hyria Koulutukselta 3 joukkuetta ja FAI:n alueelta 3 joukkuetta. Joukkuemäärät perustuvat paikalliskilpailuiden kilpailijamääriin.

Pääsimme kilpailemaan hyvin järjestetyssä kilpailussa ja joukkueemme menestyivät hyvin. Finaalissa neljästä joukkueesta kaksi oli lähtöisin Tavastiassa pidetyistä karsinnoista, ja lopputuloksissa HIKET (Hämeenlinnan yhteiskoulusta) tuli sijalle 2. ja Maajussit (Turengin yhteiskoulusta) sijoittui sijalle 3. Onnea joukkueille!

Kummatkin joukkueet pääsivät loppukilpailuun, joka järjestetään toukokuussa Espoossa Taitaja 2023 -kilpailun yhteydessä.

Lopputulokset:

  1. Tanelsbak                              Tammelan koulutuskeskus, Tammela
  2. HIKET                                      Hämeenlinnan yhteiskoulu, Hämeenlinna
  3. Maajussit                              Turengin yhteiskoulu, Janakkala
  4. Äitis163                                  Tapainlinnan koulu, Hyvinkää

Taitaja9 on peruskoulun yläluokille järjestettävä kädentaitokilpailu, jonka yksi paikalliskilpailu pidetään vuosittain Ammattiopisto Tavastiassa. Kolmen hengen joukkueissa ratkaistaan tehtäviä, jotka liittyvät erilaisiin ammatteihin.

Sivua päivitetty 15.2.2023 kello 13.42

Uusimmat uutiset

Juuso vaihtoi lukion liiketalouteen

Jos jokin juttu ei tosissaan tunnu omalta, usein kannattaa vaihtaa suuntaa. Niin teki myös Juuso Tuominen, joka päätti lopettaa lukion […]

Lue lisää

29.3.2023

Suomessa on hyvä – ja Tavastiassa vielä parempi

Suomen Punaisen Ristin Rasisminvastaista viikkoa vietetään 20.3.–26.3. Yhdessä opettaja Liisa Turtiaisen TUVA-ryhmän ja Kati Paulinin hoiva-avustajaopiskelijoiden kanssa pohdimme muun muassa […]

Lue lisää

21.3.2023

TAVASTIArekry tarjoili tietoa kesätöistä

Tiistaina 21.3.2023 Ammattiopisto Tavastiassa järjestettiin jo perinteinen TAVASTIArekry-tapahtuma. Rekryssä noin kolmisenkymmentä yritystä ja yhteisöä esitteli työpaikkatarjontaansa ja etsi työvoimaa kesäksi, […]

Lue lisää

21.3.2023