Yleinen

Sairaalahuoltajaksi oppisopimuksella

16.8.2022

Ammattiopisto Tavastia järjestää yhteistyössä Kanta-Hämeen keskussairaalan kanssa sairaalahuoltajan oppisopimuskoulutuksen, jonka aikana suoritetaan puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto.

Oppisopimuskoulutukseen valitaan 12 sairaalahuoltajaa, jotka tekevät vuoden–puolentoista vuoden mittaisen määräaikaisen työsopimuksen Kanta-Hämeen keskussairaalan kanssa. Koulutuksen kesto riippuu edellisestä koulutuksesta ja työkokemuksesta. Oppisopimuskoulutuksen ajalta maksetaan KVTES:n mukainen palkka.

Ne henkilöt, jotka sairaala palkkaa määräaikaisiin työsuhteisiin, saavat heti valintatiedon mukana linkin, jolla haetaan Tavastiaan oppisopimuskoulutukseen. Sairaala siis haastattelee hakijat ja tekee valintapäätökset, jonka jälkeen opiskelija hakeutuu Tavastiaan oppisopimuskoulutukseen.

Sairaalahuollon tehtäviin kuuluvat mm. ylläpitosiivous, perussiivous, eristyssiivous, ruokahuolto-, vuodehuolto-välinehuolto-, apuvälinehuolto-, jätehuoltotehtävät sekä potilaskuljetus. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa. Tehtävää voi tehdä monenlaisella koulutus- ja kokemuspohjalla, mutta ennen kaikkea asenne ratkaisee.

Koulutukseen hakeminen

  1. Hae sairaalahuoltajan työpaikkaa 7.9. klo 15 mennessä täällä
  2. Haastattelut järjestetään 8.9. klo 8–16 välisenä aikana
  3. Työhön ja koulutukseen valituille tulee valintatiedon mukana linkki, jolla hakea oppisopimuskoulutukseen. Kirjoita perustelut-kenttään: Sairaalahuoltaja. Oppisopimuskoulutus on maksutonta.

Lue lisää toimitilahuoltajan tutkinnosta

Infotilaisuus 22.8.

Kanta-Hämeen keskussairaalalla järjestetään sairaalahuoltajan oppisopimuskoulutuksesta infotilaisuus maanantaina 22.8. kello 14. Pääovilta on opastus infotilaisuuteen. Tervetuloa mukaan!

Sivua päivitetty 16.8.2022 kello 10.04

Uusimmat uutiset

Tavastian lasialan koulutus juhlistaa 30-vuotista taivaltaan

Ammattiopisto Tavastian lasialan koulutus on toiminut tänä vuonna 30 vuotta. Juhlavuoden valokuvanäyttely on esillä Nuutajärven lasikylässä, Urjalassa, koko kesän 2023. […]

Lue lisää

6.6.2023

Vaatetusalan JOTPA-koulutukset nyt haussa

Ammattiopisto Tavastian ja Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) yhteistyönä on koottu työelämälähtöinen vaatetus- ja muotialan kohderyhmälle soveltuva opintotarjotin, josta osallistuja voi valita uratavoitteidensa mukaisen […]

Lue lisää

5.6.2023

Kesäajan 2023 aukiolot ja yhteystiedot

Tavastian Ohjauspiste Ohjauspiste Hattelmalantien kampusalueen A-rakennuksessa auttaa ja palvelee kaikissa opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ohjauspiste on avoinna kesällä ma–to klo 9–15 ja […]

Lue lisää

5.6.2023