Yleinen

Sairaalahuoltajaksi oppisopimuksella

16.8.2022

Ammattiopisto Tavastia järjestää yhteistyössä Kanta-Hämeen keskussairaalan kanssa sairaalahuoltajan oppisopimuskoulutuksen, jonka aikana suoritetaan puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto.

Oppisopimuskoulutukseen valitaan 12 sairaalahuoltajaa, jotka tekevät vuoden–puolentoista vuoden mittaisen määräaikaisen työsopimuksen Kanta-Hämeen keskussairaalan kanssa. Koulutuksen kesto riippuu edellisestä koulutuksesta ja työkokemuksesta. Oppisopimuskoulutuksen ajalta maksetaan KVTES:n mukainen palkka.

Ne henkilöt, jotka sairaala palkkaa määräaikaisiin työsuhteisiin, saavat heti valintatiedon mukana linkin, jolla haetaan Tavastiaan oppisopimuskoulutukseen. Sairaala siis haastattelee hakijat ja tekee valintapäätökset, jonka jälkeen opiskelija hakeutuu Tavastiaan oppisopimuskoulutukseen.

Sairaalahuollon tehtäviin kuuluvat mm. ylläpitosiivous, perussiivous, eristyssiivous, ruokahuolto-, vuodehuolto-välinehuolto-, apuvälinehuolto-, jätehuoltotehtävät sekä potilaskuljetus. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa. Tehtävää voi tehdä monenlaisella koulutus- ja kokemuspohjalla, mutta ennen kaikkea asenne ratkaisee.

Koulutukseen hakeminen

  1. Hae sairaalahuoltajan työpaikkaa 7.9. klo 15 mennessä täällä
  2. Haastattelut järjestetään 8.9. klo 8–16 välisenä aikana
  3. Työhön ja koulutukseen valituille tulee valintatiedon mukana linkki, jolla hakea oppisopimuskoulutukseen. Kirjoita perustelut-kenttään: Sairaalahuoltaja. Oppisopimuskoulutus on maksutonta.

Lue lisää toimitilahuoltajan tutkinnosta

Infotilaisuus 22.8.

Kanta-Hämeen keskussairaalalla järjestetään sairaalahuoltajan oppisopimuskoulutuksesta infotilaisuus maanantaina 22.8. kello 14. Pääovilta on opastus infotilaisuuteen. Tervetuloa mukaan!

Sivua päivitetty 16.8.2022 kello 10.04

Uusimmat uutiset

Yrittäjäkin voi opiskella oppisopimuksella – Riikka suoritti lähiesimiestyön ammattitutkinnon

Kokemäellä asuva Riikka Jalonen on sosiaali- ja terveysalan hoitotyön monipuolinen ammattilainen. Koulutukseltaan hän on lähihoitaja, sairaanhoitaja, kätilö, ensiapukouluttaja ja sotedigitalisaation […]

Lue lisää

25.1.2023

Onnea ammattiin valmistuneille!

Ammattiopisto Tavastiasta on valmistunut 15.10.–22.12.2022 välisenä aikana 140 uutta ammattilaista. Heistä 17 ei ole antanut lupaa julkaista nimeään. Lämpimät onnittelut […]

Lue lisää

21.12.2022

Vuoden 2022 koulutus- ja oppisopimustyöpaikat on valittu

Tämän vuoden työelämäyhteistyökumppanit on valittu. Valinnat tehtiin Tavastian henkilökunnan ehdotusten perusteella. Vuoden koulutussopimustyöpaikaksi valittiin Marin Kahvila Hämeenlinnasta. Perustelujen mukaan Marin […]

Lue lisää

20.12.2022