Yleinen

Sairaalahuoltajaksi oppisopimuksella

16.8.2022

Ammattiopisto Tavastia järjestää yhteistyössä Kanta-Hämeen keskussairaalan kanssa sairaalahuoltajan oppisopimuskoulutuksen, jonka aikana suoritetaan puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto.

Oppisopimuskoulutukseen valitaan 12 sairaalahuoltajaa, jotka tekevät vuoden–puolentoista vuoden mittaisen määräaikaisen työsopimuksen Kanta-Hämeen keskussairaalan kanssa. Koulutuksen kesto riippuu edellisestä koulutuksesta ja työkokemuksesta. Oppisopimuskoulutuksen ajalta maksetaan KVTES:n mukainen palkka.

Ne henkilöt, jotka sairaala palkkaa määräaikaisiin työsuhteisiin, saavat heti valintatiedon mukana linkin, jolla haetaan Tavastiaan oppisopimuskoulutukseen. Sairaala siis haastattelee hakijat ja tekee valintapäätökset, jonka jälkeen opiskelija hakeutuu Tavastiaan oppisopimuskoulutukseen.

Sairaalahuollon tehtäviin kuuluvat mm. ylläpitosiivous, perussiivous, eristyssiivous, ruokahuolto-, vuodehuolto-välinehuolto-, apuvälinehuolto-, jätehuoltotehtävät sekä potilaskuljetus. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa. Tehtävää voi tehdä monenlaisella koulutus- ja kokemuspohjalla, mutta ennen kaikkea asenne ratkaisee.

Koulutukseen hakeminen

  1. Hae sairaalahuoltajan työpaikkaa 7.9. klo 15 mennessä täällä
  2. Haastattelut järjestetään 8.9. klo 8–16 välisenä aikana
  3. Työhön ja koulutukseen valituille tulee valintatiedon mukana linkki, jolla hakea oppisopimuskoulutukseen. Kirjoita perustelut-kenttään: Sairaalahuoltaja. Oppisopimuskoulutus on maksutonta.

Lue lisää toimitilahuoltajan tutkinnosta

Infotilaisuus 22.8.

Kanta-Hämeen keskussairaalalla järjestetään sairaalahuoltajan oppisopimuskoulutuksesta infotilaisuus maanantaina 22.8. kello 14. Pääovilta on opastus infotilaisuuteen. Tervetuloa mukaan!

Sivua päivitetty 16.8.2022 kello 10.04

Uusimmat uutiset

Onnea ammattiin valmistuneille!

Ammattiopisto Tavastiasta on valmistunut 22.12.2023.–5.4.2024 välisenä aikana 215 uutta ammattilaista. Heistä 30 ei ole antanut lupaa julkaista nimeään. Lämpimät onnittelut […]

Lue lisää

5.4.2024

Kansainvälisyys on tärkeä osa ammattiopiston toimintaa

Kansainväliset vierailut ovat tärkeä tapa mm. kasvattaa oppilaitoksen verkostoja ja kehittää toimintatapoja. Tavastiassa on käy vuosittain lukuisa määrä ulkomaalaisia vieraita […]

Lue lisää

28.3.2024

Yritysyhteistyö: Patria kävi kylässä

Ammattiopisto Tavastia tekee tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa eri aloilla. Opiskelijat näkevät ja kokevat aitoa työelämää monella eri tapaa, vierailut ovat […]

Lue lisää

27.3.2024