Yleinen

Sairaalahuoltajaksi oppisopimuksella

16.8.2022

Ammattiopisto Tavastia järjestää yhteistyössä Kanta-Hämeen keskussairaalan kanssa sairaalahuoltajan oppisopimuskoulutuksen, jonka aikana suoritetaan puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto.

Oppisopimuskoulutukseen valitaan 12 sairaalahuoltajaa, jotka tekevät vuoden–puolentoista vuoden mittaisen määräaikaisen työsopimuksen Kanta-Hämeen keskussairaalan kanssa. Koulutuksen kesto riippuu edellisestä koulutuksesta ja työkokemuksesta. Oppisopimuskoulutuksen ajalta maksetaan KVTES:n mukainen palkka.

Ne henkilöt, jotka sairaala palkkaa määräaikaisiin työsuhteisiin, saavat heti valintatiedon mukana linkin, jolla haetaan Tavastiaan oppisopimuskoulutukseen. Sairaala siis haastattelee hakijat ja tekee valintapäätökset, jonka jälkeen opiskelija hakeutuu Tavastiaan oppisopimuskoulutukseen.

Sairaalahuollon tehtäviin kuuluvat mm. ylläpitosiivous, perussiivous, eristyssiivous, ruokahuolto-, vuodehuolto-välinehuolto-, apuvälinehuolto-, jätehuoltotehtävät sekä potilaskuljetus. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa. Tehtävää voi tehdä monenlaisella koulutus- ja kokemuspohjalla, mutta ennen kaikkea asenne ratkaisee.

Koulutukseen hakeminen

  1. Hae sairaalahuoltajan työpaikkaa 7.9. klo 15 mennessä täällä
  2. Haastattelut järjestetään 8.9. klo 8–16 välisenä aikana
  3. Työhön ja koulutukseen valituille tulee valintatiedon mukana linkki, jolla hakea oppisopimuskoulutukseen. Kirjoita perustelut-kenttään: Sairaalahuoltaja. Oppisopimuskoulutus on maksutonta.

Lue lisää toimitilahuoltajan tutkinnosta

Infotilaisuus 22.8.

Kanta-Hämeen keskussairaalalla järjestetään sairaalahuoltajan oppisopimuskoulutuksesta infotilaisuus maanantaina 22.8. kello 14. Pääovilta on opastus infotilaisuuteen. Tervetuloa mukaan!

Sivua päivitetty 16.8.2022 kello 10.04

Uusimmat uutiset

Ammattiopisto Tavastian maahanmuuttajaopiskelijat palkittiin stipendein 

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry on valinnut kaksi Ammattiopisto Tavastian opiskelijaa maahanmuuttajastipendien saajiksi. Valinnassa painotettiin kansainvälisyyttä, suvaitsevaisuutta ja monikulttuurisuutta Suomessa ja […]

Lue lisää

1.12.2023

KÄTEVÄ-osasto loisti magentana Suomen kädentaidot -messuilla

Ammattiopisto Tavastian KÄTEVÄ-osasto oli näyttävästi mukana Suomen Kädentaidot 2023 -messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Euroopan suurimmaksi kasvanut kädentaitojen tapahtuma ihastuttaa […]

Lue lisää

30.11.2023

Opiskelijasta ammatilliseksi ohjaajaksi

Emily Thompson opiskeli Ammattiopisto Tavastiassa leipuri-kondiittoriksi. Opintojensa aikana hän ehti osallistumaan tv-kilpailuun ja tekemään harjoitteluja ulkomailla. Nyt hän työskentelee ammatillisena […]

Lue lisää

30.11.2023