Yleinen

Jatkuva haku alkaa 23.3.

23.3.2022

Yhteishaku toisen asteen koulutuksiin on päättynyt, ja nyt alkaa jatkuva haku Ammattiopisto Tavastian koulutuksiin.

Ammatillisiin koulutuksiin voi nykyään hakea jatkuvassa haussa ympäri vuoden. Oppilaitokset voivat itse päättää hakuajoista, hakumenettelyistä ja valintaperusteista. Jatkuvassa haussa on tarjolla paikkoja perustutkintoihin sekä ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin. Myös tutkinnon osat ovat jatkuvassa haussa.

Ammattiopisto Tavastian uusi jatkuvan haun jakso alkaa 23.3.2022 ja kestää tutkinnosta riippuen 17.4. tai 22.5.2022 saakka. Aiempi haun päättymispäivämäärä on tutkinnoissa, joihin järjestetään valintakoe. Koulutukset alkavat elokuun 2022 alussa.

Jatkuvan haun kautta opiskelemaan voit hakea, jos olet suorittanut peruskoulun jo aikaisemmin, olet ylioppilas tai haluat kouluttautua uuteen ammattiin. Eli jatkuvassa haussa hakevat oikeastaan kaikki muut, paitsi peruskoulunsa päättävät ysiluokkalaiset, jotka hakivat jatko-opintoihin juuri päättyneessä yhteishaussa.

Etsi siis nettisivuiltamme koulutus, josta olet kiinnostunut, ja tarkasta kyseisen tutkinnon hakuaika. Hakulomakkeen löydät jokaisen tutkinnon esittelysivulta.

Hae nyt, ja aloita opinnot elokuussa! Tervetuloa tavastialaiseksi!

Sivua päivitetty 23.3.2022 kello 09.37

Uusimmat uutiset

Suomessa on hyvä – ja Tavastiassa vielä parempi

Suomen Punaisen Ristin Rasisminvastaista viikkoa vietetään 20.3.–26.3. Yhdessä opettaja Liisa Turtiaisen TUVA-ryhmän ja Kati Paulinin hoiva-avustajaopiskelijoiden kanssa pohdimme muun muassa […]

Lue lisää

21.3.2023

TAVASTIArekry tarjoili tietoa kesätöistä

Tiistaina 21.3.2023 Ammattiopisto Tavastiassa järjestettiin jo perinteinen TAVASTIArekry-tapahtuma. Rekryssä noin kolmisenkymmentä yritystä ja yhteisöä esitteli työpaikkatarjontaansa ja etsi työvoimaa kesäksi, […]

Lue lisää

21.3.2023

Suomalaista koulujärjestelmää tutkimassa

Lounais-Ranskasta Bordeauxista saapunut viiden opettajan tiimi tutustui helmikuussa yli viikon ajan Ammattiopisto Tavastiaan ja suomalaiseen koulujärjestelmään laajemmin. Heidän erityinen kiinnostuksen […]

Lue lisää

6.3.2023