Yleinen

Jatkuva haku alkaa 23.3.

23.3.2022

Yhteishaku toisen asteen koulutuksiin on päättynyt, ja nyt alkaa jatkuva haku Ammattiopisto Tavastian koulutuksiin.

Ammatillisiin koulutuksiin voi nykyään hakea jatkuvassa haussa ympäri vuoden. Oppilaitokset voivat itse päättää hakuajoista, hakumenettelyistä ja valintaperusteista. Jatkuvassa haussa on tarjolla paikkoja perustutkintoihin sekä ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin. Myös tutkinnon osat ovat jatkuvassa haussa.

Ammattiopisto Tavastian uusi jatkuvan haun jakso alkaa 23.3.2022 ja kestää tutkinnosta riippuen 17.4. tai 22.5.2022 saakka. Aiempi haun päättymispäivämäärä on tutkinnoissa, joihin järjestetään valintakoe. Koulutukset alkavat elokuun 2022 alussa.

Jatkuvan haun kautta opiskelemaan voit hakea, jos olet suorittanut peruskoulun jo aikaisemmin, olet ylioppilas tai haluat kouluttautua uuteen ammattiin. Eli jatkuvassa haussa hakevat oikeastaan kaikki muut, paitsi peruskoulunsa päättävät ysiluokkalaiset, jotka hakivat jatko-opintoihin juuri päättyneessä yhteishaussa.

Etsi siis nettisivuiltamme koulutus, josta olet kiinnostunut, ja tarkasta kyseisen tutkinnon hakuaika. Hakulomakkeen löydät jokaisen tutkinnon esittelysivulta.

Hae nyt, ja aloita opinnot elokuussa! Tervetuloa tavastialaiseksi!

Sivua päivitetty 23.3.2022 kello 09.37

Uusimmat uutiset

Huoltajapalaute 2024

Vuosittaiseen huoltajapalautteeseen vastasi tänä keväänä 420 huoltajaa. Vastausprosentti oli 60. Palautteet ovat tärkeä keino toiminnan kehittämiseksi ja ne käydään tarkasti […]

Lue lisää

2.5.2024

Puhtausala on siistein ala ikinä!

TE-live Hämeessä kerrotaan, millaista on työskennellä puhtaanapitoalalla ja miten alalle voi kouluttautua. Videolla pyyhitään pölyt vanhentuneesta käsityksestä alasta, jossa työvälineinä […]

Lue lisää

26.4.2024

Käsityön lumoa ja historian henkeä

Tavastian kudonnan opinnoissa panostetaan tekemisen ohella erilaisien materiaalien, aikakausien ja tyylisuuntauksien tuntemukseen. Perinteisten taitojen vaaliminen osoittautuu tärkeäksi erityisesti silloin, kun […]

Lue lisää

23.4.2024