Yleinen

Jatkuva haku alkaa 23.3.

23.3.2022

Yhteishaku toisen asteen koulutuksiin on päättynyt, ja nyt alkaa jatkuva haku Ammattiopisto Tavastian koulutuksiin.

Ammatillisiin koulutuksiin voi nykyään hakea jatkuvassa haussa ympäri vuoden. Oppilaitokset voivat itse päättää hakuajoista, hakumenettelyistä ja valintaperusteista. Jatkuvassa haussa on tarjolla paikkoja perustutkintoihin sekä ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin. Myös tutkinnon osat ovat jatkuvassa haussa.

Ammattiopisto Tavastian uusi jatkuvan haun jakso alkaa 23.3.2022 ja kestää tutkinnosta riippuen 17.4. tai 22.5.2022 saakka. Aiempi haun päättymispäivämäärä on tutkinnoissa, joihin järjestetään valintakoe. Koulutukset alkavat elokuun 2022 alussa.

Jatkuvan haun kautta opiskelemaan voit hakea, jos olet suorittanut peruskoulun jo aikaisemmin, olet ylioppilas tai haluat kouluttautua uuteen ammattiin. Eli jatkuvassa haussa hakevat oikeastaan kaikki muut, paitsi peruskoulunsa päättävät ysiluokkalaiset, jotka hakivat jatko-opintoihin juuri päättyneessä yhteishaussa.

Etsi siis nettisivuiltamme koulutus, josta olet kiinnostunut, ja tarkasta kyseisen tutkinnon hakuaika. Hakulomakkeen löydät jokaisen tutkinnon esittelysivulta.

Hae nyt, ja aloita opinnot elokuussa! Tervetuloa tavastialaiseksi!

Sivua päivitetty 23.3.2022 kello 09.37

Uusimmat uutiset

Taitaja9-kilpailun tulokset

Ammattiopisto Tavastiassa pidettiin 29.11.–30.11.2022 Taitaja9-paikalliskilpailu. Kilpailutiimi on nyt saanut laskettua tulokset. Tehtävärasteja oli tänä vuonna 15. Rastin suorittamiseen meni joukkueilta […]

Lue lisää

2.12.2022

Ammattiopistossa tapahtuu – syksyn kohokohtia ja ennakkotietoa tulevasta

Ammattiopisto Tavastiassa on syksyn mittaan järjestetty useita erilaisia tutustumispäiviä niin sisäisesti kuin avoimestikin. Parhaillaan kampusalueella viilettävät alueen ysiluokkalaiset Taitaja9-kilpailujen merkeissä. […]

Lue lisää

30.11.2022

Ammattiopisto Tavastia sai merkittävän kunniamaininnan laatukilpailussa

Ammattiopisto Tavastia on saanut merkittävän kunnianmaininnan Opetus- ja kulttuuriministeriön valtakunnallisessa laatupalkintokilpailussa. Palkintosumma on 50 000 euroa. Opetus- ja kulttuuriministeriö järjestää ammatillisen […]

Lue lisää

15.11.2022