Yleinen

Jatkuva haku alkaa 23.3.

23.3.2022

Yhteishaku toisen asteen koulutuksiin on päättynyt, ja nyt alkaa jatkuva haku Ammattiopisto Tavastian koulutuksiin.

Ammatillisiin koulutuksiin voi nykyään hakea jatkuvassa haussa ympäri vuoden. Oppilaitokset voivat itse päättää hakuajoista, hakumenettelyistä ja valintaperusteista. Jatkuvassa haussa on tarjolla paikkoja perustutkintoihin sekä ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin. Myös tutkinnon osat ovat jatkuvassa haussa.

Ammattiopisto Tavastian uusi jatkuvan haun jakso alkaa 23.3.2022 ja kestää tutkinnosta riippuen 17.4. tai 22.5.2022 saakka. Aiempi haun päättymispäivämäärä on tutkinnoissa, joihin järjestetään valintakoe. Koulutukset alkavat elokuun 2022 alussa.

Jatkuvan haun kautta opiskelemaan voit hakea, jos olet suorittanut peruskoulun jo aikaisemmin, olet ylioppilas tai haluat kouluttautua uuteen ammattiin. Eli jatkuvassa haussa hakevat oikeastaan kaikki muut, paitsi peruskoulunsa päättävät ysiluokkalaiset, jotka hakivat jatko-opintoihin juuri päättyneessä yhteishaussa.

Etsi siis nettisivuiltamme koulutus, josta olet kiinnostunut, ja tarkasta kyseisen tutkinnon hakuaika. Hakulomakkeen löydät jokaisen tutkinnon esittelysivulta.

Hae nyt, ja aloita opinnot elokuussa! Tervetuloa tavastialaiseksi!

Sivua päivitetty 23.3.2022 kello 09.37

Uusimmat uutiset

Ammattiopisto Tavastiaan yhteishaussa valitut opiskelijat

Ammattiopisto Tavastiaan on kevään 2022 yhteishaussa valittu 577 uutta opiskelijaa. Alta löydät uusien opiskelijoiden nimet 16.6. tilanteen mukaisesti (valintatietoja ei […]

Lue lisää

16.6.2022

Ammattiopisto Tavastia uusi kestävän kehityksen sertifikaattinsa

OKKA-säätiö on myöntänyt Ammattiopisto Tavastian kestävän kehityksen sertifikaatille jatkon seuraavalle kolmivuotiskaudelle. Sertifikaatti on osoitus kestävän kehityksen ja tulevaisuuden huomioimisesta oppilaitoksen […]

Lue lisää

13.6.2022

Hiusalan opiskelijoiden hyväntekeväisyystapahtuma tarjosi irtioton arjesta

Ammattiopisto Tavastian hiusalan opiskelijat järjestivät vähävaraisille ja Finfamin Kanta-Hämeen mielenterveysomaisille suunnatun hyväntekeväisyystapahtuman. Hyväntekeväisyystapahtuman idea lähti Tavastian opiskelija Heidi Kallioisen ajatuksesta […]

Lue lisää

6.6.2022