Yleinen

Jatkuva haku alkaa 23.3.

23.3.2022

Yhteishaku toisen asteen koulutuksiin on päättynyt, ja nyt alkaa jatkuva haku Ammattiopisto Tavastian koulutuksiin.

Ammatillisiin koulutuksiin voi nykyään hakea jatkuvassa haussa ympäri vuoden. Oppilaitokset voivat itse päättää hakuajoista, hakumenettelyistä ja valintaperusteista. Jatkuvassa haussa on tarjolla paikkoja perustutkintoihin sekä ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin. Myös tutkinnon osat ovat jatkuvassa haussa.

Ammattiopisto Tavastian uusi jatkuvan haun jakso alkaa 23.3.2022 ja kestää tutkinnosta riippuen 17.4. tai 22.5.2022 saakka. Aiempi haun päättymispäivämäärä on tutkinnoissa, joihin järjestetään valintakoe. Koulutukset alkavat elokuun 2022 alussa.

Jatkuvan haun kautta opiskelemaan voit hakea, jos olet suorittanut peruskoulun jo aikaisemmin, olet ylioppilas tai haluat kouluttautua uuteen ammattiin. Eli jatkuvassa haussa hakevat oikeastaan kaikki muut, paitsi peruskoulunsa päättävät ysiluokkalaiset, jotka hakivat jatko-opintoihin juuri päättyneessä yhteishaussa.

Etsi siis nettisivuiltamme koulutus, josta olet kiinnostunut, ja tarkasta kyseisen tutkinnon hakuaika. Hakulomakkeen löydät jokaisen tutkinnon esittelysivulta.

Hae nyt, ja aloita opinnot elokuussa! Tervetuloa tavastialaiseksi!

Sivua päivitetty 23.3.2022 kello 09.37

Uusimmat uutiset

Ammattiopisto Tavastian maahanmuuttajaopiskelijat palkittiin stipendein 

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry on valinnut kaksi Ammattiopisto Tavastian opiskelijaa maahanmuuttajastipendien saajiksi. Valinnassa painotettiin kansainvälisyyttä, suvaitsevaisuutta ja monikulttuurisuutta Suomessa ja […]

Lue lisää

1.12.2023

KÄTEVÄ-osasto loisti magentana Suomen kädentaidot -messuilla

Ammattiopisto Tavastian KÄTEVÄ-osasto oli näyttävästi mukana Suomen Kädentaidot 2023 -messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Euroopan suurimmaksi kasvanut kädentaitojen tapahtuma ihastuttaa […]

Lue lisää

30.11.2023

Opiskelijasta ammatilliseksi ohjaajaksi

Emily Thompson opiskeli Ammattiopisto Tavastiassa leipuri-kondiittoriksi. Opintojensa aikana hän ehti osallistumaan tv-kilpailuun ja tekemään harjoitteluja ulkomailla. Nyt hän työskentelee ammatillisena […]

Lue lisää

30.11.2023