Yleinen

Työikäisten ohjauspäivä 21.3.

10.2.2022

Ammattiopisto Tavastiassa järjestetään työikäisten ohjauspäivä maanantaina 21.3.2022 kello 14–17, Hattelmalantie 8, S-rakennus (käynti Taimistontien puolelta)

Jos mietit uutta alaa tai haluat päivittää osaamistasi, tule mukaan!

Työikäisten ohjauspäivän tarkoituksena on esitellä Ammattiopisto Tavastian ja Tavastia Koulutus Oy:n koulutustarjontaa erityisesti työikäisille aikuisille ja tarjota ohjausta koulutusalan valintaan ja opintojen suunnitteluun.

Tapahtumassa ovat edustettuina kaikki Tavastian koulutusalat, Tavastia Koulutus Oy sekä ohjauspalvelut. Lisäksi paikalla on myös Hämeenlinnan seudun työllisyyden kuntakokeilun omavalmentajia, TE-palveluiden asiantuntijoita sekä Kelan edustaja.

Tapahtuma tarjoaakin hyvän mahdollisuuden hoitaa useampi asia samaan aikaan, sillä ohjauspäivässä voit:

  • saada ohjausta sinulle sopivan koulutusalan valintaan,
  • ottaa tarkemmin selvää erilaisista koulutusaloista,
  • saada tarvittaessa tukea opiskeluun liittyviin asioihin,
  • selvittää oikeuttasi opintojen aikaisiin etuuksiin ja
  • päivittää tietojasi tarvittaessa myös omiin työnhakija-asiakkaan tietoihisi.

Tapahtumaan voi tulla kyselemään, kuuntelemaan, miettimään ja pohtimaan yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Yksin ei tarvitse edetä koulutusasioiden suhteen.

– Viime syksynä järjestetyssä ohjauspäivässä monelle selkiytyi oma alavalinta, koulutushakemuksia tehtiin ja yksilökohtaisia jatkokeskusteluja sovittiin useita, kertoo hakevan toiminnan kehittäjä Emma Saaranen Tavastiasta.

Tapahtumaan kannattaa ottaa mukaan koulutus- ja työtodistukset. Varaudu myös todistamaan henkilöllisyytesi, jos haet työvoimakoulutukseen. Tapahtumassa noudatetaan ajankohtaisia koronaohjeistuksia.

Tervetuloa mukaan!

Sivua päivitetty 17.2.2022 kello 12.27

Uusimmat uutiset

Ammattiopisto Tavastian maahanmuuttajaopiskelijat palkittiin stipendein 

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry on valinnut kaksi Ammattiopisto Tavastian opiskelijaa maahanmuuttajastipendien saajiksi. Valinnassa painotettiin kansainvälisyyttä, suvaitsevaisuutta ja monikulttuurisuutta Suomessa ja […]

Lue lisää

1.12.2023

KÄTEVÄ-osasto loisti magentana Suomen kädentaidot -messuilla

Ammattiopisto Tavastian KÄTEVÄ-osasto oli näyttävästi mukana Suomen Kädentaidot 2023 -messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Euroopan suurimmaksi kasvanut kädentaitojen tapahtuma ihastuttaa […]

Lue lisää

30.11.2023

Opiskelijasta ammatilliseksi ohjaajaksi

Emily Thompson opiskeli Ammattiopisto Tavastiassa leipuri-kondiittoriksi. Opintojensa aikana hän ehti osallistumaan tv-kilpailuun ja tekemään harjoitteluja ulkomailla. Nyt hän työskentelee ammatillisena […]

Lue lisää

30.11.2023