Yleinen

Työikäisten ohjauspäivä 21.3.

10.2.2022

Ammattiopisto Tavastiassa järjestetään työikäisten ohjauspäivä maanantaina 21.3.2022 kello 14–17, Hattelmalantie 8, S-rakennus (käynti Taimistontien puolelta)

Jos mietit uutta alaa tai haluat päivittää osaamistasi, tule mukaan!

Työikäisten ohjauspäivän tarkoituksena on esitellä Ammattiopisto Tavastian ja Tavastia Koulutus Oy:n koulutustarjontaa erityisesti työikäisille aikuisille ja tarjota ohjausta koulutusalan valintaan ja opintojen suunnitteluun.

Tapahtumassa ovat edustettuina kaikki Tavastian koulutusalat, Tavastia Koulutus Oy sekä ohjauspalvelut. Lisäksi paikalla on myös Hämeenlinnan seudun työllisyyden kuntakokeilun omavalmentajia, TE-palveluiden asiantuntijoita sekä Kelan edustaja.

Tapahtuma tarjoaakin hyvän mahdollisuuden hoitaa useampi asia samaan aikaan, sillä ohjauspäivässä voit:

  • saada ohjausta sinulle sopivan koulutusalan valintaan,
  • ottaa tarkemmin selvää erilaisista koulutusaloista,
  • saada tarvittaessa tukea opiskeluun liittyviin asioihin,
  • selvittää oikeuttasi opintojen aikaisiin etuuksiin ja
  • päivittää tietojasi tarvittaessa myös omiin työnhakija-asiakkaan tietoihisi.

Tapahtumaan voi tulla kyselemään, kuuntelemaan, miettimään ja pohtimaan yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Yksin ei tarvitse edetä koulutusasioiden suhteen.

– Viime syksynä järjestetyssä ohjauspäivässä monelle selkiytyi oma alavalinta, koulutushakemuksia tehtiin ja yksilökohtaisia jatkokeskusteluja sovittiin useita, kertoo hakevan toiminnan kehittäjä Emma Saaranen Tavastiasta.

Tapahtumaan kannattaa ottaa mukaan koulutus- ja työtodistukset. Varaudu myös todistamaan henkilöllisyytesi, jos haet työvoimakoulutukseen. Tapahtumassa noudatetaan ajankohtaisia koronaohjeistuksia.

Tervetuloa mukaan!

Sivua päivitetty 17.2.2022 kello 12.27

Uusimmat uutiset

Ammattiopistossa tapahtuu – syksyn kohokohtia ja ennakkotietoa tulevasta

Ammattiopisto Tavastiassa on syksyn mittaan järjestetty useita erilaisia tutustumispäiviä niin sisäisesti kuin avoimestikin. Parhaillaan kampusalueella viilettävät alueen ysiluokkalaiset Taitaja9-kilpailujen merkeissä. […]

Lue lisää

30.11.2022

Ammattiopisto Tavastia sai merkittävän kunniamaininnan laatukilpailussa

Ammattiopisto Tavastia on saanut merkittävän kunnianmaininnan Opetus- ja kulttuuriministeriön valtakunnallisessa laatupalkintokilpailussa. Palkintosumma on 50 000 euroa. Opetus- ja kulttuuriministeriö järjestää ammatillisen […]

Lue lisää

15.11.2022

Hämeenlinna toivottaa filippiiniläiset hoitajat tervetulleiksi   

Kanta-Hämeeseen tulee ikäihmisten palveluihin ja vammaisten asumispalveluihin yhteensä 30 työntekijää Filippiineiltä. He sijoittuvat hoiva-avustajan tehtäviin eri yksiköihin Hämeenlinnassa ja Forssan […]

Lue lisää

8.11.2022