Yleinen

Työikäisten ohjauspäivä 21.3.

10.2.2022

Ammattiopisto Tavastiassa järjestetään työikäisten ohjauspäivä maanantaina 21.3.2022 kello 14–17, Hattelmalantie 8, S-rakennus (käynti Taimistontien puolelta)

Jos mietit uutta alaa tai haluat päivittää osaamistasi, tule mukaan!

Työikäisten ohjauspäivän tarkoituksena on esitellä Ammattiopisto Tavastian ja Tavastia Koulutus Oy:n koulutustarjontaa erityisesti työikäisille aikuisille ja tarjota ohjausta koulutusalan valintaan ja opintojen suunnitteluun.

Tapahtumassa ovat edustettuina kaikki Tavastian koulutusalat, Tavastia Koulutus Oy sekä ohjauspalvelut. Lisäksi paikalla on myös Hämeenlinnan seudun työllisyyden kuntakokeilun omavalmentajia, TE-palveluiden asiantuntijoita sekä Kelan edustaja.

Tapahtuma tarjoaakin hyvän mahdollisuuden hoitaa useampi asia samaan aikaan, sillä ohjauspäivässä voit:

  • saada ohjausta sinulle sopivan koulutusalan valintaan,
  • ottaa tarkemmin selvää erilaisista koulutusaloista,
  • saada tarvittaessa tukea opiskeluun liittyviin asioihin,
  • selvittää oikeuttasi opintojen aikaisiin etuuksiin ja
  • päivittää tietojasi tarvittaessa myös omiin työnhakija-asiakkaan tietoihisi.

Tapahtumaan voi tulla kyselemään, kuuntelemaan, miettimään ja pohtimaan yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Yksin ei tarvitse edetä koulutusasioiden suhteen.

– Viime syksynä järjestetyssä ohjauspäivässä monelle selkiytyi oma alavalinta, koulutushakemuksia tehtiin ja yksilökohtaisia jatkokeskusteluja sovittiin useita, kertoo hakevan toiminnan kehittäjä Emma Saaranen Tavastiasta.

Tapahtumaan kannattaa ottaa mukaan koulutus- ja työtodistukset. Varaudu myös todistamaan henkilöllisyytesi, jos haet työvoimakoulutukseen. Tapahtumassa noudatetaan ajankohtaisia koronaohjeistuksia.

Tervetuloa mukaan!

Sivua päivitetty 17.2.2022 kello 12.27

Uusimmat uutiset

Huoltajapalaute 2024

Vuosittaiseen huoltajapalautteeseen vastasi tänä keväänä 420 huoltajaa. Vastausprosentti oli 60. Palautteet ovat tärkeä keino toiminnan kehittämiseksi ja ne käydään tarkasti […]

Lue lisää

2.5.2024

Puhtausala on siistein ala ikinä!

TE-live Hämeessä kerrotaan, millaista on työskennellä puhtaanapitoalalla ja miten alalle voi kouluttautua. Videolla pyyhitään pölyt vanhentuneesta käsityksestä alasta, jossa työvälineinä […]

Lue lisää

26.4.2024

Käsityön lumoa ja historian henkeä

Tavastian kudonnan opinnoissa panostetaan tekemisen ohella erilaisien materiaalien, aikakausien ja tyylisuuntauksien tuntemukseen. Perinteisten taitojen vaaliminen osoittautuu tärkeäksi erityisesti silloin, kun […]

Lue lisää

23.4.2024