Yleinen

Työikäisten ohjauspäivä 21.3.

10.2.2022

Ammattiopisto Tavastiassa järjestetään työikäisten ohjauspäivä maanantaina 21.3.2022 kello 14–17, Hattelmalantie 8, S-rakennus (käynti Taimistontien puolelta)

Jos mietit uutta alaa tai haluat päivittää osaamistasi, tule mukaan!

Työikäisten ohjauspäivän tarkoituksena on esitellä Ammattiopisto Tavastian ja Tavastia Koulutus Oy:n koulutustarjontaa erityisesti työikäisille aikuisille ja tarjota ohjausta koulutusalan valintaan ja opintojen suunnitteluun.

Tapahtumassa ovat edustettuina kaikki Tavastian koulutusalat, Tavastia Koulutus Oy sekä ohjauspalvelut. Lisäksi paikalla on myös Hämeenlinnan seudun työllisyyden kuntakokeilun omavalmentajia, TE-palveluiden asiantuntijoita sekä Kelan edustaja.

Tapahtuma tarjoaakin hyvän mahdollisuuden hoitaa useampi asia samaan aikaan, sillä ohjauspäivässä voit:

  • saada ohjausta sinulle sopivan koulutusalan valintaan,
  • ottaa tarkemmin selvää erilaisista koulutusaloista,
  • saada tarvittaessa tukea opiskeluun liittyviin asioihin,
  • selvittää oikeuttasi opintojen aikaisiin etuuksiin ja
  • päivittää tietojasi tarvittaessa myös omiin työnhakija-asiakkaan tietoihisi.

Tapahtumaan voi tulla kyselemään, kuuntelemaan, miettimään ja pohtimaan yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Yksin ei tarvitse edetä koulutusasioiden suhteen.

– Viime syksynä järjestetyssä ohjauspäivässä monelle selkiytyi oma alavalinta, koulutushakemuksia tehtiin ja yksilökohtaisia jatkokeskusteluja sovittiin useita, kertoo hakevan toiminnan kehittäjä Emma Saaranen Tavastiasta.

Tapahtumaan kannattaa ottaa mukaan koulutus- ja työtodistukset. Varaudu myös todistamaan henkilöllisyytesi, jos haet työvoimakoulutukseen. Tapahtumassa noudatetaan ajankohtaisia koronaohjeistuksia.

Tervetuloa mukaan!

Sivua päivitetty 17.2.2022 kello 12.27

Uusimmat uutiset

Suomessa on hyvä – ja Tavastiassa vielä parempi

Suomen Punaisen Ristin Rasisminvastaista viikkoa vietetään 20.3.–26.3. Yhdessä opettaja Liisa Turtiaisen TUVA-ryhmän ja Kati Paulinin hoiva-avustajaopiskelijoiden kanssa pohdimme muun muassa […]

Lue lisää

21.3.2023

TAVASTIArekry tarjoili tietoa kesätöistä

Tiistaina 21.3.2023 Ammattiopisto Tavastiassa järjestettiin jo perinteinen TAVASTIArekry-tapahtuma. Rekryssä noin kolmisenkymmentä yritystä ja yhteisöä esitteli työpaikkatarjontaansa ja etsi työvoimaa kesäksi, […]

Lue lisää

21.3.2023

Suomalaista koulujärjestelmää tutkimassa

Lounais-Ranskasta Bordeauxista saapunut viiden opettajan tiimi tutustui helmikuussa yli viikon ajan Ammattiopisto Tavastiaan ja suomalaiseen koulujärjestelmään laajemmin. Heidän erityinen kiinnostuksen […]

Lue lisää

6.3.2023