Yleinen

Työikäisten ohjauspäivä 21.3.

10.2.2022

Ammattiopisto Tavastiassa järjestetään työikäisten ohjauspäivä maanantaina 21.3.2022 kello 14–17, Hattelmalantie 8, S-rakennus (käynti Taimistontien puolelta)

Jos mietit uutta alaa tai haluat päivittää osaamistasi, tule mukaan!

Työikäisten ohjauspäivän tarkoituksena on esitellä Ammattiopisto Tavastian ja Tavastia Koulutus Oy:n koulutustarjontaa erityisesti työikäisille aikuisille ja tarjota ohjausta koulutusalan valintaan ja opintojen suunnitteluun.

Tapahtumassa ovat edustettuina kaikki Tavastian koulutusalat, Tavastia Koulutus Oy sekä ohjauspalvelut. Lisäksi paikalla on myös Hämeenlinnan seudun työllisyyden kuntakokeilun omavalmentajia, TE-palveluiden asiantuntijoita sekä Kelan edustaja.

Tapahtuma tarjoaakin hyvän mahdollisuuden hoitaa useampi asia samaan aikaan, sillä ohjauspäivässä voit:

  • saada ohjausta sinulle sopivan koulutusalan valintaan,
  • ottaa tarkemmin selvää erilaisista koulutusaloista,
  • saada tarvittaessa tukea opiskeluun liittyviin asioihin,
  • selvittää oikeuttasi opintojen aikaisiin etuuksiin ja
  • päivittää tietojasi tarvittaessa myös omiin työnhakija-asiakkaan tietoihisi.

Tapahtumaan voi tulla kyselemään, kuuntelemaan, miettimään ja pohtimaan yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Yksin ei tarvitse edetä koulutusasioiden suhteen.

– Viime syksynä järjestetyssä ohjauspäivässä monelle selkiytyi oma alavalinta, koulutushakemuksia tehtiin ja yksilökohtaisia jatkokeskusteluja sovittiin useita, kertoo hakevan toiminnan kehittäjä Emma Saaranen Tavastiasta.

Tapahtumaan kannattaa ottaa mukaan koulutus- ja työtodistukset. Varaudu myös todistamaan henkilöllisyytesi, jos haet työvoimakoulutukseen. Tapahtumassa noudatetaan ajankohtaisia koronaohjeistuksia.

Tervetuloa mukaan!

Sivua päivitetty 17.2.2022 kello 12.27

Uusimmat uutiset

Ammattiopisto Tavastiaan yhteishaussa valitut opiskelijat

Ammattiopisto Tavastiaan on kevään 2022 yhteishaussa valittu 577 uutta opiskelijaa. Alta löydät uusien opiskelijoiden nimet 16.6. tilanteen mukaisesti (valintatietoja ei […]

Lue lisää

16.6.2022

Ammattiopisto Tavastia uusi kestävän kehityksen sertifikaattinsa

OKKA-säätiö on myöntänyt Ammattiopisto Tavastian kestävän kehityksen sertifikaatille jatkon seuraavalle kolmivuotiskaudelle. Sertifikaatti on osoitus kestävän kehityksen ja tulevaisuuden huomioimisesta oppilaitoksen […]

Lue lisää

13.6.2022

Hiusalan opiskelijoiden hyväntekeväisyystapahtuma tarjosi irtioton arjesta

Ammattiopisto Tavastian hiusalan opiskelijat järjestivät vähävaraisille ja Finfamin Kanta-Hämeen mielenterveysomaisille suunnatun hyväntekeväisyystapahtuman. Hyväntekeväisyystapahtuman idea lähti Tavastian opiskelija Heidi Kallioisen ajatuksesta […]

Lue lisää

6.6.2022