Yleinen

Ammattiopisto Tavastiassa koronatapaus

9.8.2021

Ammattiopisto Tavastian Turengin toimipisteessä on todettu koronatapaus. Henkilö on ollut paikalla oppilaitoksessa altistavana keskiviikkona 4.8. Tuolloin altistuneet henkilöt on tavoitettu ja asetettu karanteeniin.

Muistutamme kaikkia tavastialaisia koronaohjeistuksista. Kaikkien tulee käyttää maskia, huolehtia käsienpesusta tai käyttää käsidesiä sekä välttää fyysisiä kontakteja (turvaväli 2 m) mahdollisuuksien mukaan.

Oppilaitokseen tullaan paikalle vain täysin terveenä. Pienikin oire (nuha, karhea kurkku, päänsärky, vatsaoireet, lihaskivut tai muut mahdolliset flunssan oireet) on syy jäädä kotiin ja hakeutua koronatestiin pikaisesti. Suosittelemme myös ottamaan koronarokotukset.

Pidetään huolta toisistamme!

Sivua päivitetty 9.8.2021 kello 14.55

Uusimmat uutiset

Ammattiopisto Tavastiaan yhteishaussa valitut opiskelijat

Ammattiopisto Tavastiaan on kevään 2022 yhteishaussa valittu 577 uutta opiskelijaa. Alta löydät uusien opiskelijoiden nimet 16.6. tilanteen mukaisesti (valintatietoja ei […]

Lue lisää

16.6.2022

Ammattiopisto Tavastia uusi kestävän kehityksen sertifikaattinsa

OKKA-säätiö on myöntänyt Ammattiopisto Tavastian kestävän kehityksen sertifikaatille jatkon seuraavalle kolmivuotiskaudelle. Sertifikaatti on osoitus kestävän kehityksen ja tulevaisuuden huomioimisesta oppilaitoksen […]

Lue lisää

13.6.2022

Hiusalan opiskelijoiden hyväntekeväisyystapahtuma tarjosi irtioton arjesta

Ammattiopisto Tavastian hiusalan opiskelijat järjestivät vähävaraisille ja Finfamin Kanta-Hämeen mielenterveysomaisille suunnatun hyväntekeväisyystapahtuman. Hyväntekeväisyystapahtuman idea lähti Tavastian opiskelija Heidi Kallioisen ajatuksesta […]

Lue lisää

6.6.2022