Yleinen

Ammattiopisto Tavastiassa koronatapaus

9.8.2021

Ammattiopisto Tavastian Turengin toimipisteessä on todettu koronatapaus. Henkilö on ollut paikalla oppilaitoksessa altistavana keskiviikkona 4.8. Tuolloin altistuneet henkilöt on tavoitettu ja asetettu karanteeniin.

Muistutamme kaikkia tavastialaisia koronaohjeistuksista. Kaikkien tulee käyttää maskia, huolehtia käsienpesusta tai käyttää käsidesiä sekä välttää fyysisiä kontakteja (turvaväli 2 m) mahdollisuuksien mukaan.

Oppilaitokseen tullaan paikalle vain täysin terveenä. Pienikin oire (nuha, karhea kurkku, päänsärky, vatsaoireet, lihaskivut tai muut mahdolliset flunssan oireet) on syy jäädä kotiin ja hakeutua koronatestiin pikaisesti. Suosittelemme myös ottamaan koronarokotukset.

Pidetään huolta toisistamme!

Sivua päivitetty 9.8.2021 kello 14.55

Uusimmat uutiset

Huoltajapalaute 2024

Vuosittaiseen huoltajapalautteeseen vastasi tänä keväänä 420 huoltajaa. Vastausprosentti oli 60. Palautteet ovat tärkeä keino toiminnan kehittämiseksi ja ne käydään tarkasti […]

Lue lisää

2.5.2024

Puhtausala on siistein ala ikinä!

TE-live Hämeessä kerrotaan, millaista on työskennellä puhtaanapitoalalla ja miten alalle voi kouluttautua. Videolla pyyhitään pölyt vanhentuneesta käsityksestä alasta, jossa työvälineinä […]

Lue lisää

26.4.2024

Käsityön lumoa ja historian henkeä

Tavastian kudonnan opinnoissa panostetaan tekemisen ohella erilaisien materiaalien, aikakausien ja tyylisuuntauksien tuntemukseen. Perinteisten taitojen vaaliminen osoittautuu tärkeäksi erityisesti silloin, kun […]

Lue lisää

23.4.2024