Yleinen

Ammattiopisto Tavastiassa koronatapaus

9.8.2021

Ammattiopisto Tavastian Turengin toimipisteessä on todettu koronatapaus. Henkilö on ollut paikalla oppilaitoksessa altistavana keskiviikkona 4.8. Tuolloin altistuneet henkilöt on tavoitettu ja asetettu karanteeniin.

Muistutamme kaikkia tavastialaisia koronaohjeistuksista. Kaikkien tulee käyttää maskia, huolehtia käsienpesusta tai käyttää käsidesiä sekä välttää fyysisiä kontakteja (turvaväli 2 m) mahdollisuuksien mukaan.

Oppilaitokseen tullaan paikalle vain täysin terveenä. Pienikin oire (nuha, karhea kurkku, päänsärky, vatsaoireet, lihaskivut tai muut mahdolliset flunssan oireet) on syy jäädä kotiin ja hakeutua koronatestiin pikaisesti. Suosittelemme myös ottamaan koronarokotukset.

Pidetään huolta toisistamme!

Sivua päivitetty 9.8.2021 kello 14.55

Uusimmat uutiset

Juuso vaihtoi lukion liiketalouteen

Jos jokin juttu ei tosissaan tunnu omalta, usein kannattaa vaihtaa suuntaa. Niin teki myös Juuso Tuominen, joka päätti lopettaa lukion […]

Lue lisää

29.3.2023

Suomessa on hyvä – ja Tavastiassa vielä parempi

Suomen Punaisen Ristin Rasisminvastaista viikkoa vietetään 20.3.–26.3. Yhdessä opettaja Liisa Turtiaisen TUVA-ryhmän ja Kati Paulinin hoiva-avustajaopiskelijoiden kanssa pohdimme muun muassa […]

Lue lisää

21.3.2023

TAVASTIArekry tarjoili tietoa kesätöistä

Tiistaina 21.3.2023 Ammattiopisto Tavastiassa järjestettiin jo perinteinen TAVASTIArekry-tapahtuma. Rekryssä noin kolmisenkymmentä yritystä ja yhteisöä esitteli työpaikkatarjontaansa ja etsi työvoimaa kesäksi, […]

Lue lisää

21.3.2023