Yleinen

Ammattiopisto Tavastiassa koronatapaus

9.8.2021

Ammattiopisto Tavastian Turengin toimipisteessä on todettu koronatapaus. Henkilö on ollut paikalla oppilaitoksessa altistavana keskiviikkona 4.8. Tuolloin altistuneet henkilöt on tavoitettu ja asetettu karanteeniin.

Muistutamme kaikkia tavastialaisia koronaohjeistuksista. Kaikkien tulee käyttää maskia, huolehtia käsienpesusta tai käyttää käsidesiä sekä välttää fyysisiä kontakteja (turvaväli 2 m) mahdollisuuksien mukaan.

Oppilaitokseen tullaan paikalle vain täysin terveenä. Pienikin oire (nuha, karhea kurkku, päänsärky, vatsaoireet, lihaskivut tai muut mahdolliset flunssan oireet) on syy jäädä kotiin ja hakeutua koronatestiin pikaisesti. Suosittelemme myös ottamaan koronarokotukset.

Pidetään huolta toisistamme!

Sivua päivitetty 9.8.2021 kello 14.55

Uusimmat uutiset

Taitaja9-kilpailun tulokset

Ammattiopisto Tavastiassa pidettiin 29.11.–30.11.2022 Taitaja9-paikalliskilpailu. Kilpailutiimi on nyt saanut laskettua tulokset. Tehtävärasteja oli tänä vuonna 15. Rastin suorittamiseen meni joukkueilta […]

Lue lisää

2.12.2022

Ammattiopistossa tapahtuu – syksyn kohokohtia ja ennakkotietoa tulevasta

Ammattiopisto Tavastiassa on syksyn mittaan järjestetty useita erilaisia tutustumispäiviä niin sisäisesti kuin avoimestikin. Parhaillaan kampusalueella viilettävät alueen ysiluokkalaiset Taitaja9-kilpailujen merkeissä. […]

Lue lisää

30.11.2022

Ammattiopisto Tavastia sai merkittävän kunniamaininnan laatukilpailussa

Ammattiopisto Tavastia on saanut merkittävän kunnianmaininnan Opetus- ja kulttuuriministeriön valtakunnallisessa laatupalkintokilpailussa. Palkintosumma on 50 000 euroa. Opetus- ja kulttuuriministeriö järjestää ammatillisen […]

Lue lisää

15.11.2022