Yleinen

Ammattiopisto Tavastiassa koronatapaus

9.8.2021

Ammattiopisto Tavastian Turengin toimipisteessä on todettu koronatapaus. Henkilö on ollut paikalla oppilaitoksessa altistavana keskiviikkona 4.8. Tuolloin altistuneet henkilöt on tavoitettu ja asetettu karanteeniin.

Muistutamme kaikkia tavastialaisia koronaohjeistuksista. Kaikkien tulee käyttää maskia, huolehtia käsienpesusta tai käyttää käsidesiä sekä välttää fyysisiä kontakteja (turvaväli 2 m) mahdollisuuksien mukaan.

Oppilaitokseen tullaan paikalle vain täysin terveenä. Pienikin oire (nuha, karhea kurkku, päänsärky, vatsaoireet, lihaskivut tai muut mahdolliset flunssan oireet) on syy jäädä kotiin ja hakeutua koronatestiin pikaisesti. Suosittelemme myös ottamaan koronarokotukset.

Pidetään huolta toisistamme!

Sivua päivitetty 9.8.2021 kello 14.55

Uusimmat uutiset

Ammattiopisto Tavastian maahanmuuttajaopiskelijat palkittiin stipendein 

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry on valinnut kaksi Ammattiopisto Tavastian opiskelijaa maahanmuuttajastipendien saajiksi. Valinnassa painotettiin kansainvälisyyttä, suvaitsevaisuutta ja monikulttuurisuutta Suomessa ja […]

Lue lisää

1.12.2023

KÄTEVÄ-osasto loisti magentana Suomen kädentaidot -messuilla

Ammattiopisto Tavastian KÄTEVÄ-osasto oli näyttävästi mukana Suomen Kädentaidot 2023 -messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Euroopan suurimmaksi kasvanut kädentaitojen tapahtuma ihastuttaa […]

Lue lisää

30.11.2023

Opiskelijasta ammatilliseksi ohjaajaksi

Emily Thompson opiskeli Ammattiopisto Tavastiassa leipuri-kondiittoriksi. Opintojensa aikana hän ehti osallistumaan tv-kilpailuun ja tekemään harjoitteluja ulkomailla. Nyt hän työskentelee ammatillisena […]

Lue lisää

30.11.2023