Yleinen

Opiskele oppisopimuksella Hämeenlinnan kaupungin ikäihmisten palveluissa

21.6.2021

Hämeenlinnan kaupunki tarjoaa lähihoitajille ja hoiva-avustajille oppisopimusopiskelupaikkoja kaupungin ikäihmisten ympärivuorokautisen hoivan ja kotihoidon yksiköistä. Mikäli olet lähihoitajaopiskelija, tuleva lähihoitajaopiskelija tai hoiva-avustajaopiskelija, ja suuntautumassa opinnoissasi ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisalalle, niin paikkasi oppisopimuksella opiskelulle voi löytyä Hämeenlinnan kaupungilta.

Oppisopimusopiskelun alkuvaiheessa lähihoitajaksi kouluttautuvat opiskelevat ja työskentelevät ympärivuorokautisen hoivan asumisyksikössä ja opintojen edettyä opinnot jatkuvat kotihoidossa. Hoiva-avustajaopiskelijat opiskelevat koko oppisopimustyösuhteen ajan ympärivuorokautisen hoivan yksiköissä.

Oppisopimusopiskelijana pääset perehtymään oppisopimustyöpaikassasi lähihoitajan tai hoiva-avustajan tehtäviin osaavan työpaikkaohjaajasi rinnalla. Kaupunki noudattaa oppisopimusopiskelijan ohjaamisessa henkilökohtaisen opintosuunnitelmasi mukaista osaamistarpeen kerryttämistä.

Oppisopimusopiskelijana solmit työsopimuksen opiskelujesi ajaksi Hämeenlinnan kaupungille ja kaupunki sinulle opintojesi ajalta kaikilta työssäolopäiviltäsi KVTESin mukaista palkkaa.

Lue lisää oppisopimusmahdollisuudesta ja katso video työskentelystä kaupungin ikäihmisten palveluissa kaupungin sivuilta.

Sivua päivitetty 21.6.2021 kello 09.26

Uusimmat uutiset

Käsityön lumoa ja historian henkeä

Tavastian kudonnan opinnoissa panostetaan tekemisen ohella erilaisien materiaalien, aikakausien ja tyylisuuntauksien tuntemukseen. Perinteisten taitojen vaaliminen osoittautuu tärkeäksi erityisesti silloin, kun […]

Lue lisää

23.4.2024

Onnea ammattiin valmistuneille!

Ammattiopisto Tavastiasta on valmistunut 22.12.2023.–5.4.2024 välisenä aikana 215 uutta ammattilaista. Heistä 30 ei ole antanut lupaa julkaista nimeään. Lämpimät onnittelut […]

Lue lisää

5.4.2024

Kansainvälisyys on tärkeä osa ammattiopiston toimintaa

Kansainväliset vierailut ovat tärkeä tapa mm. kasvattaa oppilaitoksen verkostoja ja kehittää toimintatapoja. Tavastiassa on käy vuosittain lukuisa määrä ulkomaalaisia vieraita […]

Lue lisää

28.3.2024