Yleinen

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto myös henkilöstökoulutuksena

27.1.2021

Osa Tavastian henkilöstökoulutettavista osallistui 21.1. päivään paikan päällä, osa koronarajoitusten vuoksi etäyhteydellä.

Ammattiopisto Tavastiassa järjestetään monessa muodossa Tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoa, joka on jo muutaman vuoden sisältänyt hyvin ajankohtaisen palvelumuotoilun tutkinnon osan.

Tutkinto rakentuu aina kunkin osallistujan omiin työtehtäviin liittyvän kehittämisprojektin ympärille ja siinä painottuvat perinteisten kehitysteemojen lisäksi kehittäjäkulttuurin luominen, ketterät kokeilut ja verkostoissa toimiminen.

Viimeisimpänä on aloittanut Tavastian oman opetus- ja ohjaushenkilöstön ryhmä. Tavastialaiset ovat tarttuneet asiakaskeskeisten palvelupolkujen kehittämiseen muun muassa chatbotin, perehdyttämisen, opiskelijoiden polkujen ja virtaviivaisten täydennyskoulutusten teemoissa. He suorittavat tutkinnosta palvelumuotoilun ja innovaattorina toimimisen tutkinnon osat. Samalla tavalla voimme räätälöidä mille tahansa organisaatiolle oman ryhmän!

Maaliskuussa alkaa yhteistyössä Crazy Townin kanssa Yksinyrittäjäakatemia Tampereen toinen toteutus, jossa yrittäjä saa yksinyrittäjille suunnatuin teemoin lisävalmiuksia palvelumuotoiluun, tuotteistamiseen ja brändin rakentamiseen.

Syksylle 2021 on suunnitteilla myös Hattelmalantien kampuksella kerran kuussa lähipäiviä suorittava kaikille avoin ryhmä.

Lue lisää tulevista koulutuksista.

Tule mukaan!

Lisätiedot vastuuopettaja Anu Konkarikoskelta: anu.konkarikoski@kktavastia.fi

Sivua päivitetty 27.1.2021 kello 09.18

Uusimmat uutiset

Ammattiopisto Tavastiaan yhteishaussa valitut opiskelijat

Ammattiopisto Tavastiaan on kevään 2022 yhteishaussa valittu 577 uutta opiskelijaa. Alta löydät uusien opiskelijoiden nimet 16.6. tilanteen mukaisesti (valintatietoja ei […]

Lue lisää

16.6.2022

Ammattiopisto Tavastia uusi kestävän kehityksen sertifikaattinsa

OKKA-säätiö on myöntänyt Ammattiopisto Tavastian kestävän kehityksen sertifikaatille jatkon seuraavalle kolmivuotiskaudelle. Sertifikaatti on osoitus kestävän kehityksen ja tulevaisuuden huomioimisesta oppilaitoksen […]

Lue lisää

13.6.2022

Hiusalan opiskelijoiden hyväntekeväisyystapahtuma tarjosi irtioton arjesta

Ammattiopisto Tavastian hiusalan opiskelijat järjestivät vähävaraisille ja Finfamin Kanta-Hämeen mielenterveysomaisille suunnatun hyväntekeväisyystapahtuman. Hyväntekeväisyystapahtuman idea lähti Tavastian opiskelija Heidi Kallioisen ajatuksesta […]

Lue lisää

6.6.2022