Yleinen

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto myös henkilöstökoulutuksena

27.1.2021

Osa Tavastian henkilöstökoulutettavista osallistui 21.1. päivään paikan päällä, osa koronarajoitusten vuoksi etäyhteydellä.

Ammattiopisto Tavastiassa järjestetään monessa muodossa Tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoa, joka on jo muutaman vuoden sisältänyt hyvin ajankohtaisen palvelumuotoilun tutkinnon osan.

Tutkinto rakentuu aina kunkin osallistujan omiin työtehtäviin liittyvän kehittämisprojektin ympärille ja siinä painottuvat perinteisten kehitysteemojen lisäksi kehittäjäkulttuurin luominen, ketterät kokeilut ja verkostoissa toimiminen.

Viimeisimpänä on aloittanut Tavastian oman opetus- ja ohjaushenkilöstön ryhmä. Tavastialaiset ovat tarttuneet asiakaskeskeisten palvelupolkujen kehittämiseen muun muassa chatbotin, perehdyttämisen, opiskelijoiden polkujen ja virtaviivaisten täydennyskoulutusten teemoissa. He suorittavat tutkinnosta palvelumuotoilun ja innovaattorina toimimisen tutkinnon osat. Samalla tavalla voimme räätälöidä mille tahansa organisaatiolle oman ryhmän!

Maaliskuussa alkaa yhteistyössä Crazy Townin kanssa Yksinyrittäjäakatemia Tampereen toinen toteutus, jossa yrittäjä saa yksinyrittäjille suunnatuin teemoin lisävalmiuksia palvelumuotoiluun, tuotteistamiseen ja brändin rakentamiseen.

Syksylle 2021 on suunnitteilla myös Hattelmalantien kampuksella kerran kuussa lähipäiviä suorittava kaikille avoin ryhmä.

Lue lisää tulevista koulutuksista.

Tule mukaan!

Lisätiedot vastuuopettaja Anu Konkarikoskelta: anu.konkarikoski@kktavastia.fi

Sivua päivitetty 27.1.2021 kello 09.18

Uusimmat uutiset

Kansainvälisyys on tärkeä osa ammattiopiston toimintaa

Kansainväliset vierailut ovat tärkeä tapa mm. kasvattaa oppilaitoksen verkostoja ja kehittää toimintatapoja. Tavastiassa on käy vuosittain lukuisa määrä ulkomaalaisia vieraita […]

Lue lisää

28.3.2024

Yritysyhteistyö: Patria kävi kylässä

Ammattiopisto Tavastia tekee tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa eri aloilla. Opiskelijat näkevät ja kokevat aitoa työelämää monella eri tapaa, vierailut ovat […]

Lue lisää

27.3.2024

Vaikka arvot ovat erilaiset, silti ystävyys voi olla yhtä syvää

Rasismin vastaiseen viikkoon liittyen opiskelijoilta kerättiin tiistaina 19.3. keskustellen ja anonyymillä kyselyllä ajatuksia rasismiin puuttumisesta, eri kulttuureista olevista kavereista ja […]

Lue lisää

27.3.2024