Yleinen

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto myös henkilöstökoulutuksena

27.1.2021

Osa Tavastian henkilöstökoulutettavista osallistui 21.1. päivään paikan päällä, osa koronarajoitusten vuoksi etäyhteydellä.

Ammattiopisto Tavastiassa järjestetään monessa muodossa Tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoa, joka on jo muutaman vuoden sisältänyt hyvin ajankohtaisen palvelumuotoilun tutkinnon osan.

Tutkinto rakentuu aina kunkin osallistujan omiin työtehtäviin liittyvän kehittämisprojektin ympärille ja siinä painottuvat perinteisten kehitysteemojen lisäksi kehittäjäkulttuurin luominen, ketterät kokeilut ja verkostoissa toimiminen.

Viimeisimpänä on aloittanut Tavastian oman opetus- ja ohjaushenkilöstön ryhmä. Tavastialaiset ovat tarttuneet asiakaskeskeisten palvelupolkujen kehittämiseen muun muassa chatbotin, perehdyttämisen, opiskelijoiden polkujen ja virtaviivaisten täydennyskoulutusten teemoissa. He suorittavat tutkinnosta palvelumuotoilun ja innovaattorina toimimisen tutkinnon osat. Samalla tavalla voimme räätälöidä mille tahansa organisaatiolle oman ryhmän!

Maaliskuussa alkaa yhteistyössä Crazy Townin kanssa Yksinyrittäjäakatemia Tampereen toinen toteutus, jossa yrittäjä saa yksinyrittäjille suunnatuin teemoin lisävalmiuksia palvelumuotoiluun, tuotteistamiseen ja brändin rakentamiseen.

Syksylle 2021 on suunnitteilla myös Hattelmalantien kampuksella kerran kuussa lähipäiviä suorittava kaikille avoin ryhmä.

Lue lisää tulevista koulutuksista.

Tule mukaan!

Lisätiedot vastuuopettaja Anu Konkarikoskelta: anu.konkarikoski@kktavastia.fi

Sivua päivitetty 27.1.2021 kello 09.18

Uusimmat uutiset

Taitajien finaalit kisataan toukokuussa Kuopiossa

Tiukat Taitaja ammattitaidon SM-kilpailun semifinaalit ovat takana ja kaikki Tavastian opiskelijat suoriutuivat tehtävistään hienosti. Semifinaalit järjestettiin tammi–helmikuun vaihteessa ympäri Suomea. […]

Lue lisää

20.2.2024

Sisälogistiikan koulutustavat tekivät vaikutuksen vieraisiin

Tavastian sisälogistiikan koulutuksessa Turengissa vieraili tärkeitä alan ammattilaisia toteamassa, että logistiikan koulutus on hyvissä käsissä. Transval, Posti Groupin tytäryhtiö, on […]

Lue lisää

15.2.2024

Logistiikka-alan koulutus maahanmuuttaneille voi olla startti töihin tai alan opintoihin

Ammattiopisto Tavastian Turengin toimipisteessä käynnistyi maahanmuuttaneille suunnattu logistiikka-alan koulutus viime vuoden lopulla. Kolme kuukautta kestävän työvoimakoulutuksen aloitti 27 opiskelijaa, joista […]

Lue lisää

25.1.2024