Yleinen

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto myös henkilöstökoulutuksena

27.1.2021

Osa Tavastian henkilöstökoulutettavista osallistui 21.1. päivään paikan päällä, osa koronarajoitusten vuoksi etäyhteydellä.

Ammattiopisto Tavastiassa järjestetään monessa muodossa Tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoa, joka on jo muutaman vuoden sisältänyt hyvin ajankohtaisen palvelumuotoilun tutkinnon osan.

Tutkinto rakentuu aina kunkin osallistujan omiin työtehtäviin liittyvän kehittämisprojektin ympärille ja siinä painottuvat perinteisten kehitysteemojen lisäksi kehittäjäkulttuurin luominen, ketterät kokeilut ja verkostoissa toimiminen.

Viimeisimpänä on aloittanut Tavastian oman opetus- ja ohjaushenkilöstön ryhmä. Tavastialaiset ovat tarttuneet asiakaskeskeisten palvelupolkujen kehittämiseen muun muassa chatbotin, perehdyttämisen, opiskelijoiden polkujen ja virtaviivaisten täydennyskoulutusten teemoissa. He suorittavat tutkinnosta palvelumuotoilun ja innovaattorina toimimisen tutkinnon osat. Samalla tavalla voimme räätälöidä mille tahansa organisaatiolle oman ryhmän!

Maaliskuussa alkaa yhteistyössä Crazy Townin kanssa Yksinyrittäjäakatemia Tampereen toinen toteutus, jossa yrittäjä saa yksinyrittäjille suunnatuin teemoin lisävalmiuksia palvelumuotoiluun, tuotteistamiseen ja brändin rakentamiseen.

Syksylle 2021 on suunnitteilla myös Hattelmalantien kampuksella kerran kuussa lähipäiviä suorittava kaikille avoin ryhmä.

Lue lisää tulevista koulutuksista.

Tule mukaan!

Lisätiedot vastuuopettaja Anu Konkarikoskelta: anu.konkarikoski@kktavastia.fi

Sivua päivitetty 27.1.2021 kello 09.18

Uusimmat uutiset

Taitaja9-kilpailun tulokset

Ammattiopisto Tavastiassa pidettiin 29.11.–30.11.2022 Taitaja9-paikalliskilpailu. Kilpailutiimi on nyt saanut laskettua tulokset. Tehtävärasteja oli tänä vuonna 15. Rastin suorittamiseen meni joukkueilta […]

Lue lisää

2.12.2022

Ammattiopistossa tapahtuu – syksyn kohokohtia ja ennakkotietoa tulevasta

Ammattiopisto Tavastiassa on syksyn mittaan järjestetty useita erilaisia tutustumispäiviä niin sisäisesti kuin avoimestikin. Parhaillaan kampusalueella viilettävät alueen ysiluokkalaiset Taitaja9-kilpailujen merkeissä. […]

Lue lisää

30.11.2022

Ammattiopisto Tavastia sai merkittävän kunniamaininnan laatukilpailussa

Ammattiopisto Tavastia on saanut merkittävän kunnianmaininnan Opetus- ja kulttuuriministeriön valtakunnallisessa laatupalkintokilpailussa. Palkintosumma on 50 000 euroa. Opetus- ja kulttuuriministeriö järjestää ammatillisen […]

Lue lisää

15.11.2022