Yleinen

Mitä sä teet kesällä? Kuuntele Radio Jauhoa 7.5.!

28.4.2020

Ovatko kesän suunnitelmat vielä auki? Mietitkö, mistä voisi hakea töitä tai miten edistää opintoja kesän aikana? Mitä jos jäät työttömäksi? Kuuntele Radio Jauhoa torstaina 7.5.2020 ja saat vastauksia!

Viime vuonna Ammattiopisto Tavastiassa ensimmäistä kertaa järjestetty Mitä sä teet? – Kesä tulee! -tapahtuma järjestetään koronaviruksen takia tänä vuonna radion välityksellä. Radio Jauho lähettää tapahtuman suorana lähetyksenä torstaina 7.5.2020 kello 9.40–12.

Lähetyksen aikana keskustellaan muun muassa kesätöistä ja opintojen edistämisestä kesän aikana. Kuulet, miten henkilöstöpalveluyrityksiin hakeudutaan töihin ja saat vinkkejä myös siihen, mitä tapahtuu ja mitä tukia voi saada, jos jää työttömäksi. Lyhyessä ajassa tarjolla on paljon hyödyllistä tietoa!

Lähetyksessä vieraina ovat:

  • Stage Ohjaamo
  • Hämeen Setlementti ry
  • Kela
  • Henkilöstöpalveluyritys SunUra
  • Henkilöstöpalveluyritys Sarastia
  • Uraohjaaja Taru Vierimaa ja kuraattori Eerika Ketonen
  • Ammattiopisto Tavastian rehtori Heini Kujala
  • Tähtivieraana näyttelijä Rosa Hautala (hahmo Vilma Haavisto sarjasta Uusi päivä), joka kertoo oman urapolkunsa.

Lähetystä voi kuunnella osoitteessa http://radiojauho.tk/. Radio Jauhon nettisivulla voi seurata ohjelmaa ja nähdä samalla, mitä studiossa tapahtuu.

Radio Jauholla on ohjelman aikana myös chat, johon voit laittaa mieltä askarruttavia asiallisia kysymyksiä.

Tervetuloa kuuntelemaan!

Sivua päivitetty 28.4.2020 kello 10.04

Uusimmat uutiset

Taitaja9-kilpailun tulokset

Ammattiopisto Tavastiassa pidettiin 29.11.–30.11.2022 Taitaja9-paikalliskilpailu. Kilpailutiimi on nyt saanut laskettua tulokset. Tehtävärasteja oli tänä vuonna 15. Rastin suorittamiseen meni joukkueilta […]

Lue lisää

2.12.2022

Ammattiopistossa tapahtuu – syksyn kohokohtia ja ennakkotietoa tulevasta

Ammattiopisto Tavastiassa on syksyn mittaan järjestetty useita erilaisia tutustumispäiviä niin sisäisesti kuin avoimestikin. Parhaillaan kampusalueella viilettävät alueen ysiluokkalaiset Taitaja9-kilpailujen merkeissä. […]

Lue lisää

30.11.2022

Ammattiopisto Tavastia sai merkittävän kunniamaininnan laatukilpailussa

Ammattiopisto Tavastia on saanut merkittävän kunnianmaininnan Opetus- ja kulttuuriministeriön valtakunnallisessa laatupalkintokilpailussa. Palkintosumma on 50 000 euroa. Opetus- ja kulttuuriministeriö järjestää ammatillisen […]

Lue lisää

15.11.2022