Yleinen

Mitä sä teet kesällä? Kuuntele Radio Jauhoa 7.5.!

28.4.2020

Ovatko kesän suunnitelmat vielä auki? Mietitkö, mistä voisi hakea töitä tai miten edistää opintoja kesän aikana? Mitä jos jäät työttömäksi? Kuuntele Radio Jauhoa torstaina 7.5.2020 ja saat vastauksia!

Viime vuonna Ammattiopisto Tavastiassa ensimmäistä kertaa järjestetty Mitä sä teet? – Kesä tulee! -tapahtuma järjestetään koronaviruksen takia tänä vuonna radion välityksellä. Radio Jauho lähettää tapahtuman suorana lähetyksenä torstaina 7.5.2020 kello 9.40–12.

Lähetyksen aikana keskustellaan muun muassa kesätöistä ja opintojen edistämisestä kesän aikana. Kuulet, miten henkilöstöpalveluyrityksiin hakeudutaan töihin ja saat vinkkejä myös siihen, mitä tapahtuu ja mitä tukia voi saada, jos jää työttömäksi. Lyhyessä ajassa tarjolla on paljon hyödyllistä tietoa!

Lähetyksessä vieraina ovat:

  • Stage Ohjaamo
  • Hämeen Setlementti ry
  • Kela
  • Henkilöstöpalveluyritys SunUra
  • Henkilöstöpalveluyritys Sarastia
  • Uraohjaaja Taru Vierimaa ja kuraattori Eerika Ketonen
  • Ammattiopisto Tavastian rehtori Heini Kujala
  • Tähtivieraana näyttelijä Rosa Hautala (hahmo Vilma Haavisto sarjasta Uusi päivä), joka kertoo oman urapolkunsa.

Lähetystä voi kuunnella osoitteessa http://radiojauho.tk/. Radio Jauhon nettisivulla voi seurata ohjelmaa ja nähdä samalla, mitä studiossa tapahtuu.

Radio Jauholla on ohjelman aikana myös chat, johon voit laittaa mieltä askarruttavia asiallisia kysymyksiä.

Tervetuloa kuuntelemaan!

Sivua päivitetty 28.4.2020 kello 10.04

Uusimmat uutiset

Ammattiopisto Tavastian maahanmuuttajaopiskelijat palkittiin stipendein 

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry on valinnut kaksi Ammattiopisto Tavastian opiskelijaa maahanmuuttajastipendien saajiksi. Valinnassa painotettiin kansainvälisyyttä, suvaitsevaisuutta ja monikulttuurisuutta Suomessa ja […]

Lue lisää

1.12.2023

KÄTEVÄ-osasto loisti magentana Suomen kädentaidot -messuilla

Ammattiopisto Tavastian KÄTEVÄ-osasto oli näyttävästi mukana Suomen Kädentaidot 2023 -messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Euroopan suurimmaksi kasvanut kädentaitojen tapahtuma ihastuttaa […]

Lue lisää

30.11.2023

Opiskelijasta ammatilliseksi ohjaajaksi

Emily Thompson opiskeli Ammattiopisto Tavastiassa leipuri-kondiittoriksi. Opintojensa aikana hän ehti osallistumaan tv-kilpailuun ja tekemään harjoitteluja ulkomailla. Nyt hän työskentelee ammatillisena […]

Lue lisää

30.11.2023