Yleinen

TAVASTIA-Rekry kokosi työnantajat kampusalueelle

20.2.2020

TAVASTIA-Rekry järjestettiin torstaina 20.2. jo neljättä kertaa. Ammattiopisto Tavastian S-rakennuksen aulassa esitteli toimintaansa reilut parikymmentä yritystä, jotka kaipasivat uutta työvoimaa. Lisäksi paikalla oli muun muassa Linnan Kehitys, joka keräsi tärkeää tietoa kaupungin vetovoimatekijöistä sekä Hämeen Uusyrityskeskus, joka jakoi infoa yrityksen perustamisesta. Myös Tavastian Ohjauspiste sekä yrittäjyystiimi olivat rekryssä neuvomassa ja opastamassa.

Ensimmäistä kertaa rekryssä oli mahdollisuus osallistua pikatreffeille työnantajien kanssa sopimalla treffeistä etukäteen nettisovelluksessa. Kaikki treffeille ilmoittautuneet opiskelijat eivät olleet muistaneet saapua paikalle, mutta konseptiin oltiin työnantajien keskuudessa tyytyväisiä ja muutama erityisen aktiivinen opiskelija keräsi kiitosta.

Käytännön järjestelyistä eli esimerkiksi pöytien siirtelystä ja asiakkaiden opastamisesta vastasivat matkailualan opiskelijat, jotka saivat rekryssä hyvää käytännön harjoitusta tapahtumajärjestelyistä. Kuhina S-rakennuksen ruokalassa osoitti, että rekrytapahtumalle on kampusalueella tilausta.

Sivua päivitetty 20.2.2020 kello 11.25

Uusimmat uutiset

Ammattiopisto Tavastiaan yhteishaussa valitut opiskelijat

Ammattiopisto Tavastiaan on kevään 2022 yhteishaussa valittu 577 uutta opiskelijaa. Alta löydät uusien opiskelijoiden nimet 16.6. tilanteen mukaisesti (valintatietoja ei […]

Lue lisää

16.6.2022

Ammattiopisto Tavastia uusi kestävän kehityksen sertifikaattinsa

OKKA-säätiö on myöntänyt Ammattiopisto Tavastian kestävän kehityksen sertifikaatille jatkon seuraavalle kolmivuotiskaudelle. Sertifikaatti on osoitus kestävän kehityksen ja tulevaisuuden huomioimisesta oppilaitoksen […]

Lue lisää

13.6.2022

Hiusalan opiskelijoiden hyväntekeväisyystapahtuma tarjosi irtioton arjesta

Ammattiopisto Tavastian hiusalan opiskelijat järjestivät vähävaraisille ja Finfamin Kanta-Hämeen mielenterveysomaisille suunnatun hyväntekeväisyystapahtuman. Hyväntekeväisyystapahtuman idea lähti Tavastian opiskelija Heidi Kallioisen ajatuksesta […]

Lue lisää

6.6.2022