Yleinen

TAVASTIA-Rekry kokosi työnantajat kampusalueelle

20.2.2020

TAVASTIA-Rekry järjestettiin torstaina 20.2. jo neljättä kertaa. Ammattiopisto Tavastian S-rakennuksen aulassa esitteli toimintaansa reilut parikymmentä yritystä, jotka kaipasivat uutta työvoimaa. Lisäksi paikalla oli muun muassa Linnan Kehitys, joka keräsi tärkeää tietoa kaupungin vetovoimatekijöistä sekä Hämeen Uusyrityskeskus, joka jakoi infoa yrityksen perustamisesta. Myös Tavastian Ohjauspiste sekä yrittäjyystiimi olivat rekryssä neuvomassa ja opastamassa.

Ensimmäistä kertaa rekryssä oli mahdollisuus osallistua pikatreffeille työnantajien kanssa sopimalla treffeistä etukäteen nettisovelluksessa. Kaikki treffeille ilmoittautuneet opiskelijat eivät olleet muistaneet saapua paikalle, mutta konseptiin oltiin työnantajien keskuudessa tyytyväisiä ja muutama erityisen aktiivinen opiskelija keräsi kiitosta.

Käytännön järjestelyistä eli esimerkiksi pöytien siirtelystä ja asiakkaiden opastamisesta vastasivat matkailualan opiskelijat, jotka saivat rekryssä hyvää käytännön harjoitusta tapahtumajärjestelyistä. Kuhina S-rakennuksen ruokalassa osoitti, että rekrytapahtumalle on kampusalueella tilausta.

Sivua päivitetty 20.2.2020 kello 11.25

Uusimmat uutiset

Ammattiopisto Tavastian maahanmuuttajaopiskelijat palkittiin stipendein 

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry on valinnut kaksi Ammattiopisto Tavastian opiskelijaa maahanmuuttajastipendien saajiksi. Valinnassa painotettiin kansainvälisyyttä, suvaitsevaisuutta ja monikulttuurisuutta Suomessa ja […]

Lue lisää

1.12.2023

KÄTEVÄ-osasto loisti magentana Suomen kädentaidot -messuilla

Ammattiopisto Tavastian KÄTEVÄ-osasto oli näyttävästi mukana Suomen Kädentaidot 2023 -messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Euroopan suurimmaksi kasvanut kädentaitojen tapahtuma ihastuttaa […]

Lue lisää

30.11.2023

Opiskelijasta ammatilliseksi ohjaajaksi

Emily Thompson opiskeli Ammattiopisto Tavastiassa leipuri-kondiittoriksi. Opintojensa aikana hän ehti osallistumaan tv-kilpailuun ja tekemään harjoitteluja ulkomailla. Nyt hän työskentelee ammatillisena […]

Lue lisää

30.11.2023