Yleinen

TAVASTIA-Rekry kokosi työnantajat kampusalueelle

20.2.2020

TAVASTIA-Rekry järjestettiin torstaina 20.2. jo neljättä kertaa. Ammattiopisto Tavastian S-rakennuksen aulassa esitteli toimintaansa reilut parikymmentä yritystä, jotka kaipasivat uutta työvoimaa. Lisäksi paikalla oli muun muassa Linnan Kehitys, joka keräsi tärkeää tietoa kaupungin vetovoimatekijöistä sekä Hämeen Uusyrityskeskus, joka jakoi infoa yrityksen perustamisesta. Myös Tavastian Ohjauspiste sekä yrittäjyystiimi olivat rekryssä neuvomassa ja opastamassa.

Ensimmäistä kertaa rekryssä oli mahdollisuus osallistua pikatreffeille työnantajien kanssa sopimalla treffeistä etukäteen nettisovelluksessa. Kaikki treffeille ilmoittautuneet opiskelijat eivät olleet muistaneet saapua paikalle, mutta konseptiin oltiin työnantajien keskuudessa tyytyväisiä ja muutama erityisen aktiivinen opiskelija keräsi kiitosta.

Käytännön järjestelyistä eli esimerkiksi pöytien siirtelystä ja asiakkaiden opastamisesta vastasivat matkailualan opiskelijat, jotka saivat rekryssä hyvää käytännön harjoitusta tapahtumajärjestelyistä. Kuhina S-rakennuksen ruokalassa osoitti, että rekrytapahtumalle on kampusalueella tilausta.

Sivua päivitetty 20.2.2020 kello 11.25

Uusimmat uutiset

Taitaja9-kilpailun tulokset

Ammattiopisto Tavastiassa pidettiin 29.11.–30.11.2022 Taitaja9-paikalliskilpailu. Kilpailutiimi on nyt saanut laskettua tulokset. Tehtävärasteja oli tänä vuonna 15. Rastin suorittamiseen meni joukkueilta […]

Lue lisää

2.12.2022

Ammattiopistossa tapahtuu – syksyn kohokohtia ja ennakkotietoa tulevasta

Ammattiopisto Tavastiassa on syksyn mittaan järjestetty useita erilaisia tutustumispäiviä niin sisäisesti kuin avoimestikin. Parhaillaan kampusalueella viilettävät alueen ysiluokkalaiset Taitaja9-kilpailujen merkeissä. […]

Lue lisää

30.11.2022

Ammattiopisto Tavastia sai merkittävän kunniamaininnan laatukilpailussa

Ammattiopisto Tavastia on saanut merkittävän kunnianmaininnan Opetus- ja kulttuuriministeriön valtakunnallisessa laatupalkintokilpailussa. Palkintosumma on 50 000 euroa. Opetus- ja kulttuuriministeriö järjestää ammatillisen […]

Lue lisää

15.11.2022