Yleinen

TAVASTIA-Rekry kokosi työnantajat kampusalueelle

20.2.2020

TAVASTIA-Rekry järjestettiin torstaina 20.2. jo neljättä kertaa. Ammattiopisto Tavastian S-rakennuksen aulassa esitteli toimintaansa reilut parikymmentä yritystä, jotka kaipasivat uutta työvoimaa. Lisäksi paikalla oli muun muassa Linnan Kehitys, joka keräsi tärkeää tietoa kaupungin vetovoimatekijöistä sekä Hämeen Uusyrityskeskus, joka jakoi infoa yrityksen perustamisesta. Myös Tavastian Ohjauspiste sekä yrittäjyystiimi olivat rekryssä neuvomassa ja opastamassa.

Ensimmäistä kertaa rekryssä oli mahdollisuus osallistua pikatreffeille työnantajien kanssa sopimalla treffeistä etukäteen nettisovelluksessa. Kaikki treffeille ilmoittautuneet opiskelijat eivät olleet muistaneet saapua paikalle, mutta konseptiin oltiin työnantajien keskuudessa tyytyväisiä ja muutama erityisen aktiivinen opiskelija keräsi kiitosta.

Käytännön järjestelyistä eli esimerkiksi pöytien siirtelystä ja asiakkaiden opastamisesta vastasivat matkailualan opiskelijat, jotka saivat rekryssä hyvää käytännön harjoitusta tapahtumajärjestelyistä. Kuhina S-rakennuksen ruokalassa osoitti, että rekrytapahtumalle on kampusalueella tilausta.

Sivua päivitetty 20.2.2020 kello 11.25

Uusimmat uutiset

Huoltajapalaute 2024

Vuosittaiseen huoltajapalautteeseen vastasi tänä keväänä 420 huoltajaa. Vastausprosentti oli 60. Palautteet ovat tärkeä keino toiminnan kehittämiseksi ja ne käydään tarkasti […]

Lue lisää

2.5.2024

Puhtausala on siistein ala ikinä!

TE-live Hämeessä kerrotaan, millaista on työskennellä puhtaanapitoalalla ja miten alalle voi kouluttautua. Videolla pyyhitään pölyt vanhentuneesta käsityksestä alasta, jossa työvälineinä […]

Lue lisää

26.4.2024

Käsityön lumoa ja historian henkeä

Tavastian kudonnan opinnoissa panostetaan tekemisen ohella erilaisien materiaalien, aikakausien ja tyylisuuntauksien tuntemukseen. Perinteisten taitojen vaaliminen osoittautuu tärkeäksi erityisesti silloin, kun […]

Lue lisää

23.4.2024