Yleinen

TAVASTIA-Rekry kokosi työnantajat kampusalueelle

20.2.2020

TAVASTIA-Rekry järjestettiin torstaina 20.2. jo neljättä kertaa. Ammattiopisto Tavastian S-rakennuksen aulassa esitteli toimintaansa reilut parikymmentä yritystä, jotka kaipasivat uutta työvoimaa. Lisäksi paikalla oli muun muassa Linnan Kehitys, joka keräsi tärkeää tietoa kaupungin vetovoimatekijöistä sekä Hämeen Uusyrityskeskus, joka jakoi infoa yrityksen perustamisesta. Myös Tavastian Ohjauspiste sekä yrittäjyystiimi olivat rekryssä neuvomassa ja opastamassa.

Ensimmäistä kertaa rekryssä oli mahdollisuus osallistua pikatreffeille työnantajien kanssa sopimalla treffeistä etukäteen nettisovelluksessa. Kaikki treffeille ilmoittautuneet opiskelijat eivät olleet muistaneet saapua paikalle, mutta konseptiin oltiin työnantajien keskuudessa tyytyväisiä ja muutama erityisen aktiivinen opiskelija keräsi kiitosta.

Käytännön järjestelyistä eli esimerkiksi pöytien siirtelystä ja asiakkaiden opastamisesta vastasivat matkailualan opiskelijat, jotka saivat rekryssä hyvää käytännön harjoitusta tapahtumajärjestelyistä. Kuhina S-rakennuksen ruokalassa osoitti, että rekrytapahtumalle on kampusalueella tilausta.

Sivua päivitetty 20.2.2020 kello 11.25

Uusimmat uutiset

Tavastian lasialan koulutus juhlistaa 30-vuotista taivaltaan

Ammattiopisto Tavastian lasialan koulutus on toiminut tänä vuonna 30 vuotta. Juhlavuoden valokuvanäyttely on esillä Nuutajärven lasikylässä, Urjalassa, koko kesän 2023. […]

Lue lisää

6.6.2023

Vaatetusalan JOTPA-koulutukset nyt haussa

Ammattiopisto Tavastian ja Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) yhteistyönä on koottu työelämälähtöinen vaatetus- ja muotialan kohderyhmälle soveltuva opintotarjotin, josta osallistuja voi valita uratavoitteidensa mukaisen […]

Lue lisää

5.6.2023

Kesäajan 2023 aukiolot ja yhteystiedot

Tavastian Ohjauspiste Ohjauspiste Hattelmalantien kampusalueen A-rakennuksessa auttaa ja palvelee kaikissa opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ohjauspiste on avoinna kesällä ma–to klo 9–15 ja […]

Lue lisää

5.6.2023