Yleinen

TAVASTIA-Rekryssä voit pikatreffata työnantajia

28.1.2020

Torstaina 20.2.2020 kello 8.30-11 järjestetään taas TAVASTIA-Rekry S-rakennuksen ruokalassa. Luvassa on jo tutuksi tullut rekrytapahtuma, jossa työnantajat esittelevät toimintaansa ja rekrytoivat opiskelijoita esimerkiksi kesätöihin ja harjoittelujaksoille. Opiskelijoiden kannattaa ehdottomasti tulla paikalle, jos kiikarissa on esimerkiksi kesätyöt tai työpaikalla järjestettävän koulutuksen kumppani.

Uutta! Tällä kertaa opiskelija voi sopia etukäteen pikatreffit kiinnostavan työnantajan tai yrityksen kanssa. Opiskelija rekisteröityy etukäteen Business Makerin sovellukseen ja luo itselleen profiilin. Tämän tekevät myös paikalle tulevat yritykset ja työnantajat. Profiilissa kerrotaan omasta osaamisesta sekä millaista työ- tai harjoittelupaikkaa hakee. Vastaavasti yritykset kertovat, millaista osaamista tai opiskelijaa he kaipaavat.

Sovelluksessa pääsee selaamaan yritysten profiileja, ja opiskelija voi sopia kiinnostavan yrityksen edustajan kanssa kahdenkeskisiä treffejä TAVASTIA-Rekryyn. S-rakennuksessa treffeille on varattu erillinen tila. Pikatreffit kestävät noin 10 minuuttia per yritys.

Pikatreffit ovat erinomainen tapa solmia kontakteja ja tuoda esiin omaa osaamista. Opiskelija voi sopia useammat treffit, ja ennen tapahtumaa opiskelija saa sähköpostiin (jolla rekisteröityi sovellukseen) valmiin aikataulun, josta näkee, milloin treffit kunkin työnantajan kanssa aamupäivän aikana ovat.

Opiskelija, toimi näin:

 • Rekisteröidy tapahtumaan 10.2.2020 mennessä täällä.
 • Sovi treffejä sovelluksessa kiinnostavien yritysten kanssa 1.2.-19.2.2020.
 • Tule paikalle TAVASTIA-Rekryyn 20.2.2020 S-rakennuksen ruokalaan.
 • Käy sovituilla treffeillä ja anna hyvä kuva itsestäsi ja osaamisestasi.

 

Yrittäjä tai työnantaja, toimi näin:

 • Ilmoittaudu TAVASTIA-Rekryyn 31.1.2020 mennessä Linnan Kehityksen Miia Raussille sähköpostilla miia.raussi@linnan.fi
 • Ilmoittautumisen jälkeen saat linkin, jolla voit tehdä yrityksellesi profiilin Business Makerin sovellukseen. Kerro, minkälaista työntekijää tai opiskelijaa haet tai mitä töitä on tarjolla. Kun olet luonut profiilin, opiskelija voi valita teidät pikatreffeille. Pääset myös selaamaan rekisteröityneiden opiskelijoiden osaamistietoja ja valitsemaan heitä pikatreffeille kanssanne.
 • Ennen tapahtumaa saat sähköpostiin valmiin pikatreffien aikataulun. Yhdet pikatreffit kestävät noin 10 minuuttia.
 • TAVASTIA-Rekryyn 20.2. kannattaa saapua useamman yrityksen edustajan voimin, jotta yksi voi keskittyä pikatreffeihin ja toinen ständillä olemiseen.
 • Lue lisätietoja täältä tai Business Makerin sivuilta.

________________________________________________________________________________

Yrittäjyys. Tällä kertaa tapahtumaan on tulossa myös aimo annos yrittäjyyteen liittyvää tietoutta. Tule tutustumaan ja juttelemaan, miten yrittäjyyttä voi opiskella ja mistä saa tietoa oman yrityksen perustamiseen. Paikalla ovat

 • Ammattiopisto Tavastian opettajat: Miten voit suorittaa yrittäjyysopintoja Tavastiassa?
 • Uusyrityskeskus: Neuvoja ja ideoita yrityksen perustamiseen sekä koulutustarjonta
 • Te-toimiston Yrityspalvelut: Neuvoja yrityksen perustamiseen
 • 4 H-yhdistys: Miten voit perustaa yrityksen kesäksi ja mitä koulutusta siihen on tarjolla?
 • Hattulan ja Janakkalan kunnat: Mitä kunta voi tarjota tulevalle yrittäjälle?
 • Hämeenlinnan Ohjaamo: Tarjonta uudelle yrittäjälle

Tervetuloa TAVASTIA-Rekryyn!

Sivua päivitetty 28.1.2020 kello 15.37

Uusimmat uutiset

Onnea ammattiin valmistuneille!

Ammattiopisto Tavastiasta on valmistunut 22.12.2023.–5.4.2024 välisenä aikana 215 uutta ammattilaista. Heistä 30 ei ole antanut lupaa julkaista nimeään. Lämpimät onnittelut […]

Lue lisää

5.4.2024

Kansainvälisyys on tärkeä osa ammattiopiston toimintaa

Kansainväliset vierailut ovat tärkeä tapa mm. kasvattaa oppilaitoksen verkostoja ja kehittää toimintatapoja. Tavastiassa on käy vuosittain lukuisa määrä ulkomaalaisia vieraita […]

Lue lisää

28.3.2024

Yritysyhteistyö: Patria kävi kylässä

Ammattiopisto Tavastia tekee tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa eri aloilla. Opiskelijat näkevät ja kokevat aitoa työelämää monella eri tapaa, vierailut ovat […]

Lue lisää

27.3.2024