Yleinen

TAVASTIA-Rekryssä voit pikatreffata työnantajia

28.1.2020

Torstaina 20.2.2020 kello 8.30-11 järjestetään taas TAVASTIA-Rekry S-rakennuksen ruokalassa. Luvassa on jo tutuksi tullut rekrytapahtuma, jossa työnantajat esittelevät toimintaansa ja rekrytoivat opiskelijoita esimerkiksi kesätöihin ja harjoittelujaksoille. Opiskelijoiden kannattaa ehdottomasti tulla paikalle, jos kiikarissa on esimerkiksi kesätyöt tai työpaikalla järjestettävän koulutuksen kumppani.

Uutta! Tällä kertaa opiskelija voi sopia etukäteen pikatreffit kiinnostavan työnantajan tai yrityksen kanssa. Opiskelija rekisteröityy etukäteen Business Makerin sovellukseen ja luo itselleen profiilin. Tämän tekevät myös paikalle tulevat yritykset ja työnantajat. Profiilissa kerrotaan omasta osaamisesta sekä millaista työ- tai harjoittelupaikkaa hakee. Vastaavasti yritykset kertovat, millaista osaamista tai opiskelijaa he kaipaavat.

Sovelluksessa pääsee selaamaan yritysten profiileja, ja opiskelija voi sopia kiinnostavan yrityksen edustajan kanssa kahdenkeskisiä treffejä TAVASTIA-Rekryyn. S-rakennuksessa treffeille on varattu erillinen tila. Pikatreffit kestävät noin 10 minuuttia per yritys.

Pikatreffit ovat erinomainen tapa solmia kontakteja ja tuoda esiin omaa osaamista. Opiskelija voi sopia useammat treffit, ja ennen tapahtumaa opiskelija saa sähköpostiin (jolla rekisteröityi sovellukseen) valmiin aikataulun, josta näkee, milloin treffit kunkin työnantajan kanssa aamupäivän aikana ovat.

Opiskelija, toimi näin:

 • Rekisteröidy tapahtumaan 10.2.2020 mennessä täällä.
 • Sovi treffejä sovelluksessa kiinnostavien yritysten kanssa 1.2.-19.2.2020.
 • Tule paikalle TAVASTIA-Rekryyn 20.2.2020 S-rakennuksen ruokalaan.
 • Käy sovituilla treffeillä ja anna hyvä kuva itsestäsi ja osaamisestasi.

 

Yrittäjä tai työnantaja, toimi näin:

 • Ilmoittaudu TAVASTIA-Rekryyn 31.1.2020 mennessä Linnan Kehityksen Miia Raussille sähköpostilla miia.raussi@linnan.fi
 • Ilmoittautumisen jälkeen saat linkin, jolla voit tehdä yrityksellesi profiilin Business Makerin sovellukseen. Kerro, minkälaista työntekijää tai opiskelijaa haet tai mitä töitä on tarjolla. Kun olet luonut profiilin, opiskelija voi valita teidät pikatreffeille. Pääset myös selaamaan rekisteröityneiden opiskelijoiden osaamistietoja ja valitsemaan heitä pikatreffeille kanssanne.
 • Ennen tapahtumaa saat sähköpostiin valmiin pikatreffien aikataulun. Yhdet pikatreffit kestävät noin 10 minuuttia.
 • TAVASTIA-Rekryyn 20.2. kannattaa saapua useamman yrityksen edustajan voimin, jotta yksi voi keskittyä pikatreffeihin ja toinen ständillä olemiseen.
 • Lue lisätietoja täältä tai Business Makerin sivuilta.

________________________________________________________________________________

Yrittäjyys. Tällä kertaa tapahtumaan on tulossa myös aimo annos yrittäjyyteen liittyvää tietoutta. Tule tutustumaan ja juttelemaan, miten yrittäjyyttä voi opiskella ja mistä saa tietoa oman yrityksen perustamiseen. Paikalla ovat

 • Ammattiopisto Tavastian opettajat: Miten voit suorittaa yrittäjyysopintoja Tavastiassa?
 • Uusyrityskeskus: Neuvoja ja ideoita yrityksen perustamiseen sekä koulutustarjonta
 • Te-toimiston Yrityspalvelut: Neuvoja yrityksen perustamiseen
 • 4 H-yhdistys: Miten voit perustaa yrityksen kesäksi ja mitä koulutusta siihen on tarjolla?
 • Hattulan ja Janakkalan kunnat: Mitä kunta voi tarjota tulevalle yrittäjälle?
 • Hämeenlinnan Ohjaamo: Tarjonta uudelle yrittäjälle

Tervetuloa TAVASTIA-Rekryyn!

Sivua päivitetty 28.1.2020 kello 15.37

Uusimmat uutiset

Ammattiopisto Tavastiaan yhteishaussa valitut opiskelijat

Ammattiopisto Tavastiaan on kevään 2022 yhteishaussa valittu 577 uutta opiskelijaa. Alta löydät uusien opiskelijoiden nimet 16.6. tilanteen mukaisesti (valintatietoja ei […]

Lue lisää

16.6.2022

Ammattiopisto Tavastia uusi kestävän kehityksen sertifikaattinsa

OKKA-säätiö on myöntänyt Ammattiopisto Tavastian kestävän kehityksen sertifikaatille jatkon seuraavalle kolmivuotiskaudelle. Sertifikaatti on osoitus kestävän kehityksen ja tulevaisuuden huomioimisesta oppilaitoksen […]

Lue lisää

13.6.2022

Hiusalan opiskelijoiden hyväntekeväisyystapahtuma tarjosi irtioton arjesta

Ammattiopisto Tavastian hiusalan opiskelijat järjestivät vähävaraisille ja Finfamin Kanta-Hämeen mielenterveysomaisille suunnatun hyväntekeväisyystapahtuman. Hyväntekeväisyystapahtuman idea lähti Tavastian opiskelija Heidi Kallioisen ajatuksesta […]

Lue lisää

6.6.2022