Yleinen

Esittelyilta ja Teknologiatiistai 26.11.

19.11.2019

Ammattiopisto Tavastiassa tapahtuu tiistaina 26.11. Silloin pidetään Ammattiopiston esittelyilta 9-luokkalaisille ja huoltajille sekä muille opiskelusta kiinnostuneille ja vietetään myös valtakunnallista Teknologiatiistaita.

Esittelyillan ohjelma

Ammattiopiston esittelyilta rantautuu kampusalueen A-rakennukseen kello 16.30-19. Esillä ovat kaikki opetusosastot sekä opiskelijapalvelut ja esittelijöiltä on mahdollisuus kysellä tutkinnoista ja opiskelusta eri aloilla. Myös opiskelija-asuntolaan pääsee halutessaan tutustumaan.

Kello 18 Ammattiopiston rehtori Heini Kujala kertoo ammatillisen koulutuksen ajankohtaisista asioista ja opiskelijapalvelupäällikkö Päivi Kortesniemi koulutukseen hakeutumisesta sekä opiskelijavalinnoista. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Teknologiatiistai C-rakennuksessa

Teknologiatiistai on ammattioppilaitosten ja teknologiayritysten yhteinen tapahtumapäivä. Ympäri Suomen järjestettävissä tapahtumissa nuoret, opettajat ja vanhemmat pääsevät tutustumaan teknologia-alojen koulutuksen ja teknologiayritysten tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Tavastiassa tapahtumaa vietetään kello 12-19. C-rakennuksessa esitellään laajasti teknologia- ja teollisen alan koulutuksia ja paikalla on myös alan yrityksiä kertomassa toiminnastaan ja alalla työskentelystä. Paikalla ovat ainakin Go On, Adecco, Can-Pack, Hämeenlinnan kaupunki, Konecranes, Kumera, Patria Land, Sako, Sisu Axles ja SSAB. HAMK esittelee jatko-opintomahdollisuuksia. Piha-alueella on nähtävänä myös panssarivaunu!

Teknologiatiistain tapahtuma on avoin kaikille. Tervetuloa tutustumaan tulevaisuuden aloihin!

Sivua päivitetty 19.11.2019 kello 08.55

Uusimmat uutiset

Puhtausala on siistein ala ikinä!

TE-live Hämeessä kerrotaan, millaista on työskennellä puhtaanapitoalalla ja miten alalle voi kouluttautua. Videolla pyyhitään pölyt vanhentuneesta käsityksestä alasta, jossa työvälineinä […]

Lue lisää

26.4.2024

Käsityön lumoa ja historian henkeä

Tavastian kudonnan opinnoissa panostetaan tekemisen ohella erilaisien materiaalien, aikakausien ja tyylisuuntauksien tuntemukseen. Perinteisten taitojen vaaliminen osoittautuu tärkeäksi erityisesti silloin, kun […]

Lue lisää

23.4.2024

Onnea ammattiin valmistuneille!

Ammattiopisto Tavastiasta on valmistunut 22.12.2023.–5.4.2024 välisenä aikana 215 uutta ammattilaista. Heistä 30 ei ole antanut lupaa julkaista nimeään. Lämpimät onnittelut […]

Lue lisää

5.4.2024