Yleinen

Ammattiopisto jakoi tunnustuksia vuoden kehittäjille ja työpaikoille

20.12.2018

Vuoden kehittäjät 2018 Ammattiopisto Tavastiassa: Ella Eld ja Virve Juola

Diplomi myönnettiin kollegojen ehdotusten perusteella. Henkilöstö sai vapaamuotoisin perusteluin ehdottaa Vuoden kehittäjä -tunnustuksen saajaksi työkaveria, joka on tehnyt hienoa kehittämistyötä kuluvana vuonna Koulutuskuntayhtymä Tavastiassa. Tunnustus päätettiin antaa työparina Ellan ja Virven tekemästä työstä.

Perustelut tunnustukselle olivat seuraavat: kun mitään ei tässä maailmassa voi tehdä yksin, tarvitaan yhteistyötä. IT-suunnittelija Ella Eld ja verhoilualan opettaja Virve Juola konkretisoivat yhdessä opiskelijoiden kanssa visuaalisen Moodle-pohjan meidän kaikkien käyttöön. Molemmat ovat myös ystävällisiä ja pidettyjä opastajia uusien menetelmien käyttöönotossa.

Ammattiopiston  rehtori Heini Kujala luovutti diplomit tiistaina 18. joulukuuta Ellalle ja Virvelle kukkakimppujen kera.

Vuoden 2018 koulutussopimus- ja oppisopimustyöpaikka

Myös vuoden koulutussopimus- ja oppisopimustyöpaikkojen tunnustukset valittiin  Ammattiopisto Tavastian henkilökunnan ehdotuksista sellaisille työpaikoille, joissa ollaan opiskelijalähtöisiä ja panostetaan opiskelijoiden ohjaamiseen. Vuoden koulutussopimustyöpaikka -tunnustus annettiin Linnanniemen kotihoidolle, jonne koulutuspäällikkö Irmeli Elo kävi luovuttamassa diplomin 18. joulukuuta. Työpaikalla oltiin erittäin otettuja tästä heille osoitetusta tunnustuksesta.

Perustelut: yksikkö toimii opiskelijamyönteisenä koulutussopimustyöpaikkana. Yksikön työntekijät ovat motivoituneita opiskelijaohjaukseen ja yksikkö tekee valtavan hyvää tiimityötä moniammatillisessa työyksikössä. Erityisesti lähihoitaja Katja Kiiltomäki on asiakasystävällinen, opiskelijaystävällinen, ammattitaitoinen, palveluhenkinen, jämäkkä ja koulutusmyönteinen hoitaja.

Vuoden oppisopimustyöpaikka -tunnustuksesta oltiin myös ilahtuneita Kanta-Hämeen keskussairaalan Sairaala- ja välinehuoltopalveluissa. Koulutuspäällikkö Tuovi Korkeakoski luovutti diplomin työpaikalle torstaina 20. joulukuuta. Diplomin vastaanotti palvelupäällikkö Jaana Helenius, joka osan työajastaan tekee palvelupäällikkönä Sairaala- ja välinehuollossa. Toinen osa kuluu suunnitteluryhmässä, joka suunnittelee uutta Assi-sairaalaa (Kanta-Hämeen keskussairaalan tilalle valmistuu uusi sairaala vuonna 2024. Mukana diplomin jakotilaisuudessa oli koulutuksissa mukana olleita/olevia palveluesimiehiä, palveluohjaajia ja yksi osastonhoitaja.

Perustelut: Paljon oppisopimusopiskelijoita puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkintoon ja lähiesimiestyön ammattitutkintoon. Oppisopimusta käytetään rekrytointiväylänä ja se on johtanut toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Panostetaan hienosti koulutukseen ja ohjaukseen.

Teksti: Saija Hieta, henkilöstönkehittäjä
Kuvat: Outi Ruohela ja Outi Anttila

Sivua päivitetty 20.12.2018 kello 13.31

Uusimmat uutiset

Kansainvälisyys on tärkeä osa ammattiopiston toimintaa

Kansainväliset vierailut ovat tärkeä tapa mm. kasvattaa oppilaitoksen verkostoja ja kehittää toimintatapoja. Tavastiassa on käy vuosittain lukuisa määrä ulkomaalaisia vieraita […]

Lue lisää

28.3.2024

Yritysyhteistyö: Patria kävi kylässä

Ammattiopisto Tavastia tekee tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa eri aloilla. Opiskelijat näkevät ja kokevat aitoa työelämää monella eri tapaa, vierailut ovat […]

Lue lisää

27.3.2024

Vaikka arvot ovat erilaiset, silti ystävyys voi olla yhtä syvää

Rasismin vastaiseen viikkoon liittyen opiskelijoilta kerättiin tiistaina 19.3. keskustellen ja anonyymillä kyselyllä ajatuksia rasismiin puuttumisesta, eri kulttuureista olevista kavereista ja […]

Lue lisää

27.3.2024