Yleinen

Tavastian tarjoilijoiden tavoitteena Tarjoilijakilta

6.11.2018

Tavastian asiakaspalvelun opettajat kävivät hakemassa oppia kiltakoulutoiminnasta Salon seudun Ammattiopistosta. Visualistien opettaja Johanna Lahtinen antoi monia hyviä kokemukseen pohjautuvia vinkkejä käytännön toiminnasta, jossa pääpaino on tiimityö- ja digitaidoilla. Dialogitaidot kehittyvät tiimeissä mm. ohjeella ”kuuntele, kunnioita, odota ja puhu suoraan”.
Saimme tutustua myös monialaiseen Pop up Collegeen, jossa oppimisympäristönä on kauppakeskus. Siellä opiskelevat visualistit sekä matkailu- ja catering-alan opiskelijoita.

Kuukausi sitten Tavastiassa vieraana oli Omnian kokkikilta ja Ekamin tarjoilija- ja kokkikilta. Yhdessä kehittäminen ja toisiltaan oppiminen on varsin antoisaa yli oppilaitosrajojen. Suunnitteilla on ison ja vaativan asiakastilaisuuden hoitaminen yhdessä ja yhteisen oppimateriaalin tekeminen.

”Tavastian tarjoilijat” ovat kovaa vauhtia matkalla viralliseksi Tarjoilijakillaksi. Killat avoimesti verkossa -hanke mahdollistaa opetuksen kehittymisen ja kehittämisen.

Tervetuloa Tavastian tarjoilijoiden oppimisympäristöihin somessa

www.facebook.com/tarjoilijakilta/
www.instagram.com/tavastiantarjoilijat/

Sivua päivitetty 6.11.2018 kello 12.48

Uusimmat uutiset

Suomessa on hyvä – ja Tavastiassa vielä parempi

Suomen Punaisen Ristin Rasisminvastaista viikkoa vietetään 20.3.–26.3. Yhdessä opettaja Liisa Turtiaisen TUVA-ryhmän ja Kati Paulinin hoiva-avustajaopiskelijoiden kanssa pohdimme muun muassa […]

Lue lisää

21.3.2023

TAVASTIArekry tarjoili tietoa kesätöistä

Tiistaina 21.3.2023 Ammattiopisto Tavastiassa järjestettiin jo perinteinen TAVASTIArekry-tapahtuma. Rekryssä noin kolmisenkymmentä yritystä ja yhteisöä esitteli työpaikkatarjontaansa ja etsi työvoimaa kesäksi, […]

Lue lisää

21.3.2023

Suomalaista koulujärjestelmää tutkimassa

Lounais-Ranskasta Bordeauxista saapunut viiden opettajan tiimi tutustui helmikuussa yli viikon ajan Ammattiopisto Tavastiaan ja suomalaiseen koulujärjestelmään laajemmin. Heidän erityinen kiinnostuksen […]

Lue lisää

6.3.2023