Yleinen

Tavastian tarjoilijoiden tavoitteena Tarjoilijakilta

6.11.2018

Tavastian asiakaspalvelun opettajat kävivät hakemassa oppia kiltakoulutoiminnasta Salon seudun Ammattiopistosta. Visualistien opettaja Johanna Lahtinen antoi monia hyviä kokemukseen pohjautuvia vinkkejä käytännön toiminnasta, jossa pääpaino on tiimityö- ja digitaidoilla. Dialogitaidot kehittyvät tiimeissä mm. ohjeella ”kuuntele, kunnioita, odota ja puhu suoraan”.
Saimme tutustua myös monialaiseen Pop up Collegeen, jossa oppimisympäristönä on kauppakeskus. Siellä opiskelevat visualistit sekä matkailu- ja catering-alan opiskelijoita.

Kuukausi sitten Tavastiassa vieraana oli Omnian kokkikilta ja Ekamin tarjoilija- ja kokkikilta. Yhdessä kehittäminen ja toisiltaan oppiminen on varsin antoisaa yli oppilaitosrajojen. Suunnitteilla on ison ja vaativan asiakastilaisuuden hoitaminen yhdessä ja yhteisen oppimateriaalin tekeminen.

”Tavastian tarjoilijat” ovat kovaa vauhtia matkalla viralliseksi Tarjoilijakillaksi. Killat avoimesti verkossa -hanke mahdollistaa opetuksen kehittymisen ja kehittämisen.

Tervetuloa Tavastian tarjoilijoiden oppimisympäristöihin somessa

www.facebook.com/tarjoilijakilta/
www.instagram.com/tavastiantarjoilijat/

Sivua päivitetty 6.11.2018 kello 12.48

Uusimmat uutiset

Ravintola- ja catering-alan koulutus tarjoaa useita uramahdollisuuksia

Ammattiopisto Tavastian ensimmäisen vuoden ravintola- ja catering-alan opiskelijat Abdu, Niko ja Manta ovat viihtyneet opinnoissaan. Ensimmäisen vuoden opiskelijat uuden edessä […]

Lue lisää

28.9.2023

Ohjauspiste palvelee syyslomaviikolla etänä

Tavastian Ohjauspisteen ovet A-rakennuksessa ovat syyslomaviikon (vko 42) kiinni, mutta palvelua saa puhelimitse ja sähköpostilla. Tapaamiset ja niihin saapuminen sovitaan […]

Lue lisää

25.9.2023

Tervetuloa Suomen kokkimaajoukkueen loihtimalle illalliselle!

Ammattiopisto Tavastian Ravintola Punaportti toimii kokkimaajoukkueen harjoitusnäyttämönä 24.10.2023. Tällaista mahdollisuutta nauttia olympiatason illallinen Hämeenlinnassa on harvoin tarjolla. Tule herkuttelemaan todellisen […]

Lue lisää

19.9.2023