Yleinen

Ammatillisen koulutuksen parhaat käytännöt -kilpailu – Tavastialle kunniamaininta

14.10.2016

pomokiltavaakunaOpetushallituksen Ammatillisen koulutuksen parhaat käytännöt -kilpailussa etsittiin kuvauksia käytännöistä, jotka parhaiten edistävät ammatillisen koulutuksen tuloksellisuutta ja vaikuttavuutta sekä tukevat ammatillisen koulutuksen reformin tavoitteita.

Kilpailun teemat vuonna 2016 olivat:

  1. Työelämäyhteistyö ja koulutuksen vaikuttavuus
  2. Talouden suunnittelu ja hallinta osaamisen kehittämisen tukena
  3. Opettajat osaamisen kehittymisen edistäjinä
  4. Asiakaslähtöiset ja joustavat osaamisen kehittämispolut
  5. Rohkeimmat ideat ammatillisen koulutuksen kehittämiseksi 
Koulutuspäällikkö Riikka Riihimäki
Koulutuspäällikkö Riikka Riihimäki

Kilpailu oli avoin kaikille koulutuksen ja tutkinnon järjestäjille. Kilpailuaika päättyi 19.8.2016. Ehdotuksia vuoden 2016 ammatillisen koulutuksen parhaiksi käytännöksi saatiin 151, joista Opetushallitus palkitsi 5 parasta. Koulutuspäällikkö Riikka Riihimäki osastonsa kanssa tarttui haasteeseen ja osallistui kilpailuun. Hän oli yksi kutsuista, jotka esittelivät kilpailutyönsä ja parhaan käytäntönsä  10.10.2016 Kalastajatorpalla. Prolog-osaston kilpailutyö on johtamisen malli, joka käsittelee opetuksen järjestämistä taloudellisesti ja sitä kautta kertyneitä säästöjä. Ammattiopisto Tavastian Prolog-osastoa Riikka Riihimäki johtaa tämän mallin mukaisesti (katso video).  Prolog-osastoon kuuluvat auto- ja logistiikka-ala, verhoiluala, pintakäsittelyala ja puuala.

Oli hyvä saavutus olla viiden parhaan joukossa. Tällä kertaa tuloksenamme oli kunniamaininta. ONNEA!

Videon toteuttivat verhoiluala ja teollinen pintakäsittely.

Sivua päivitetty 14.10.2016 kello 15.14

Uusimmat uutiset

Ammattiopistossa tapahtuu – syksyn kohokohtia ja ennakkotietoa tulevasta

Ammattiopisto Tavastiassa on syksyn mittaan järjestetty useita erilaisia tutustumispäiviä niin sisäisesti kuin avoimestikin. Parhaillaan kampusalueella viilettävät alueen ysiluokkalaiset Taitaja9-kilpailujen merkeissä. […]

Lue lisää

30.11.2022

Ammattiopisto Tavastia sai merkittävän kunniamaininnan laatukilpailussa

Ammattiopisto Tavastia on saanut merkittävän kunnianmaininnan Opetus- ja kulttuuriministeriön valtakunnallisessa laatupalkintokilpailussa. Palkintosumma on 50 000 euroa. Opetus- ja kulttuuriministeriö järjestää ammatillisen […]

Lue lisää

15.11.2022

Hämeenlinna toivottaa filippiiniläiset hoitajat tervetulleiksi   

Kanta-Hämeeseen tulee ikäihmisten palveluihin ja vammaisten asumispalveluihin yhteensä 30 työntekijää Filippiineiltä. He sijoittuvat hoiva-avustajan tehtäviin eri yksiköihin Hämeenlinnassa ja Forssan […]

Lue lisää

8.11.2022