Yleinen

Ammatillisen koulutuksen parhaat käytännöt -kilpailu – Tavastialle kunniamaininta

14.10.2016

pomokiltavaakunaOpetushallituksen Ammatillisen koulutuksen parhaat käytännöt -kilpailussa etsittiin kuvauksia käytännöistä, jotka parhaiten edistävät ammatillisen koulutuksen tuloksellisuutta ja vaikuttavuutta sekä tukevat ammatillisen koulutuksen reformin tavoitteita.

Kilpailun teemat vuonna 2016 olivat:

  1. Työelämäyhteistyö ja koulutuksen vaikuttavuus
  2. Talouden suunnittelu ja hallinta osaamisen kehittämisen tukena
  3. Opettajat osaamisen kehittymisen edistäjinä
  4. Asiakaslähtöiset ja joustavat osaamisen kehittämispolut
  5. Rohkeimmat ideat ammatillisen koulutuksen kehittämiseksi 
Koulutuspäällikkö Riikka Riihimäki
Koulutuspäällikkö Riikka Riihimäki

Kilpailu oli avoin kaikille koulutuksen ja tutkinnon järjestäjille. Kilpailuaika päättyi 19.8.2016. Ehdotuksia vuoden 2016 ammatillisen koulutuksen parhaiksi käytännöksi saatiin 151, joista Opetushallitus palkitsi 5 parasta. Koulutuspäällikkö Riikka Riihimäki osastonsa kanssa tarttui haasteeseen ja osallistui kilpailuun. Hän oli yksi kutsuista, jotka esittelivät kilpailutyönsä ja parhaan käytäntönsä  10.10.2016 Kalastajatorpalla. Prolog-osaston kilpailutyö on johtamisen malli, joka käsittelee opetuksen järjestämistä taloudellisesti ja sitä kautta kertyneitä säästöjä. Ammattiopisto Tavastian Prolog-osastoa Riikka Riihimäki johtaa tämän mallin mukaisesti (katso video).  Prolog-osastoon kuuluvat auto- ja logistiikka-ala, verhoiluala, pintakäsittelyala ja puuala.

Oli hyvä saavutus olla viiden parhaan joukossa. Tällä kertaa tuloksenamme oli kunniamaininta. ONNEA!

Videon toteuttivat verhoiluala ja teollinen pintakäsittely.

Sivua päivitetty 14.10.2016 kello 15.14

Uusimmat uutiset

Ammattiopisto Tavastiaan yhteishaussa valitut opiskelijat

Ammattiopisto Tavastiaan on kevään 2022 yhteishaussa valittu 577 uutta opiskelijaa. Alta löydät uusien opiskelijoiden nimet 16.6. tilanteen mukaisesti (valintatietoja ei […]

Lue lisää

16.6.2022

Ammattiopisto Tavastia uusi kestävän kehityksen sertifikaattinsa

OKKA-säätiö on myöntänyt Ammattiopisto Tavastian kestävän kehityksen sertifikaatille jatkon seuraavalle kolmivuotiskaudelle. Sertifikaatti on osoitus kestävän kehityksen ja tulevaisuuden huomioimisesta oppilaitoksen […]

Lue lisää

13.6.2022

Hiusalan opiskelijoiden hyväntekeväisyystapahtuma tarjosi irtioton arjesta

Ammattiopisto Tavastian hiusalan opiskelijat järjestivät vähävaraisille ja Finfamin Kanta-Hämeen mielenterveysomaisille suunnatun hyväntekeväisyystapahtuman. Hyväntekeväisyystapahtuman idea lähti Tavastian opiskelija Heidi Kallioisen ajatuksesta […]

Lue lisää

6.6.2022