Koko Suomi varautui keväällä 2020 koronaviruksen leviämiseen tiukoin keinoin. Tavastiassa koronaa varten perustettu koronavalmiusryhmä seuraa tilannetta tiiviisti ja päivittää ohjeitaan hallituksen, maakunnan pandemiaryhmän ja THL:n linjausten mukaan. Sen lisäksi Tavastia tekee erilaisia toimenpiteitä hillitäkseen viruksen leviämistä tilanteen mukaan.

Pyrimme jatkamaan työntekoa ja opiskelua mahdollisimman normaalisti annettujen linjausten mukaisesti ja uusia toimintatapoja hyödyntäen. Ohjeita noudattaen ja toisemme huomioiden selviämme tästä parhaalla mahdollisella tavalla. Tavastiassa on voimassa täysimääräinen maskisuositus yleisissä tiloissa liikuttaessa ja lähiopetuksessa.

Tavastia on ohjeistanut ja ohjeistaa jatkossakin koronatilanteesta ja toimenpiteistä ensimmäisenä henkilökuntaa, opiskelijoita ja huoltajia. Näissä tiedotuskanavina käytetään pääasiassa Teamsia sekä Wilmaa. Lisäksi päivitämme tietoa verkkosivujen ajankohtaisiin uutisiin, somekanaville sekä tiedotamme mediaa.

Seuraa tilannetta

Miten toimia, jos epäilee tartuntaa?

Ota yhteys aina ensin puhelimitse! Ensisijaisesti puhelut altistuneiden ja oireita kokevien henkilöiden osalta tulee soittaa oman alueen terveysasemalle. Terveyspalveluiden Omaolo-palvelussa voi täyttää koronaoirearvion, joka ohjaa hoitoon hakeutumisessa. Tavastian opiskelija voi ottaa arkena päiväsaikaan yhteyttä myös Tavastian terveydenhoitoon.

Sivua päivitetty 12.2.2021 kello 15.48