Koko Suomi varautui keväällä 2020 koronaviruksen leviämiseen tiukoin keinoin. Tavastiassa koronaa varten perustettiin koronavalmiusryhmä, joka seurasi tilannetta tiiviisti ja päivittää edelleen ohjeitaan hallituksen, maakunnan pandemiaryhmän ja THL:n linjausten mukaan.

Olemme pyrkineet jatkamaan työntekoa ja opiskelua mahdollisimman normaalisti koko pandemian ajan annettujen linjausten mukaisesti ja uusia toimintatapoja hyödyntäen. Normaaliin palatessamme tärkeintä on tulla opiskelemaan vain täysin terveenä ja noudattaa edelleen hygieniaohjeita. Tavastian maskisuositus on päättynyt 1.5.2022, mutta jokainen harkitsee maskin käyttöä oman tilanteensa mukaisesti.

Koronaan liittyvinä tiedotuskanavina käytetään pääasiassa Teamsia sekä Wilmaa. Lisäksi päivitämme tietoa verkkosivujen ajankohtaisiin uutisiin, somekanaville sekä tiedotamme mediaa.

Seuraa tilannetta

Miten toimia, jos epäilee tartuntaa?

Ota yhteys terveydenhoitoon aina ensin puhelimitse. Terveyspalveluiden Omaolo-palvelussa voi täyttää koronaoirearvion, joka ohjaa hoitoon hakeutumisessa. Tavastian opiskelija voi ottaa arkena päiväsaikaan yhteyttä myös Tavastian terveydenhoitoon.

Sivua päivitetty 10.5.2022 kello 13.50