Ajankohtaista

Tavastia Koulutuksen toimitusjohtaja vaihtuu

29.5.2023

Koulutuskuntayhtymä Tavastian alla toimivan Tavastia Koulutus Oy:n toimitusjohtaja Annemari Suonsivu siirtyy uusiin tehtäviin 1.8.2023 alkaen. Tavastia Koulutus Oy myy kursseja ja koulutuksia pääasiassa työelämän tarpeisiin yhteistyössä Ammattiopisto Tavastian, Vanajaveden Opiston sekä ulkopuolisten koulutuskumppanien kanssa.

Toimitusjohtaja Annemari Suonsivu on toiminut määräaikaisessa tehtävässään noin kolme vuotta. Hän haluaa kiittää tästä ajasta koko Tavastiaa ja osakeyhtiön hallitusta saamastaan tuesta sekä yhteistyökumppaneita ja etenkin alueen upeita yrittäjiä.

Suonsivu aloittaa 1.8.2023 Spesian Länsi-Suomen koulutusjohtajana, ja hän toivoo, että pääsee jatkossakin tavastialaisten kanssa yhteistyöhön.

Tavastia Koulutuksen osa-aikaisena toimitusjohtajana jatkaa Ammattiopisto Tavastian vasta valittu koulutuspäällikkö Veli-Matti Ahvenharju, joka on toiminut pitkään ammattiopistolla elintarvikealan lehtorina. Ahvenharju siirtyy syksyllä ravintola-, catering- ja elintarvikealan koulutuspäälliköksi, kun sen pitkäaikainen koulutuspäällikkö Merja Kytöaho siirtyy viettämään eläkepäiviä.

Kuva: Tavastia Koulutuksen hallitus kukitti Annemari Suonsivun kiitokseksi työstä. Jouni Haajanen (vas. takana), Lassi Martikainen, Risto Salminen, Heini Kujala (alarivi vas.), Annemari Suonsivu, Riikka Lehto ja Outi Itäluoma.

Sivua päivitetty 29.5.2023 kello 17.19

Uusimmat uutiset

Ilmoittautuminen Urheiluakatemia Tavastian yläkoulutoimintaan aukeaa pääsiäisen jälkeen

Ilmoittautuminen lukuvuoden 2024-2025 yläkoulujen urheiluakatemiavalmennukseen on avoinna 2.4.-15.6.2024. Mikäli oppilas on ollut tämän lukuvuoden ajan toiminnassa mukana, uutta ilmoittautumista ei […]

Lue lisää

28.3.2024

Yhteishaku päättyi – Tavastian oppilaitokset jatkavat suosiotaan

Tämän vuoden yhteishaku toisen asteen koulutukseen päättyi 19.3.2024. Koulutuskuntayhtymä Tavastian oppilaitokset jatkoivat hakukohteina tasaisessa suosiossa. Hakukohteisiin vaikuttavat yleiset trendit ja […]

Lue lisää

21.3.2024

Lukiolaiset pohtivat Laatuapilan aamiaisella koulutuksen tulevaisuutta

Tavastian lukioiden opiskelijoiden ja opettajien edustajat kokoontuivat tammikuisena pakkasaamuna hotelli Vaakunaan pohtimaan lukiokoulutuksen nykytilaa ja etenkin sen tulevaisuutta. Tulevaisuusaamiaiseksi nimetty […]

Lue lisää

15.2.2024