Ajankohtaista

Hybridiopetus jatkuu Tavastiassa 17. tammikuuta saakka

18.12.2020

Koulutuskuntayhtymä Tavastia noudattaa Kanta-Hämeen pandemiaryhmän uusinta suositusta, jolla päätettiin jatkaa ja tarkentaa aiemmin linjattuja suosituksia epidemian rajoittamiseksi 17. tammikuuta 2021 asti. Hybridiopetus tarkoittaa Tavastiassa sitä, että opiskelijaryhmät vuorottelevat lähi- ja etäopetuksen välillä.

Ammattiopisto Tavastiassa hybridiopetus jatkuu samaan tapaan kuin aiemmin 17. tammikuuta saakka. Vastuuopettaja ilmoittaa opiskelijoille järjestelyistä tarkemmin Wilmassa.

Samoin Lammin, Hämeenlinnan lyseon, Kaurialan ja Parolan lukioissa hybridiopetus jatkuu 17. tammikuuta saakka. Järjestelyt ovat oppilaitoskohtaisia, ja niistä ilmoitetaan opiskelijoille ja huoltajille tarkemmin Wilmassa. Hämeenlinnan lyseon aikuislukio sekä valmentavat koulutukset toimivat lähiopetuksessa.

Ruokailut järjestetään hybridiaikana niille, jotka ovat lähiopetuksessa.

Vanajaveden Opiston tammikuun kurssit järjestetään mahdollisuuksien mukaan etänä 17. tammikuuta saakka. Kurssit, joita ei pystytä aloittamaan ennen kyseistä päivämäärää etänä, alkavat myöhemmin ja jatkuvat pidempään.

Kansainvälisiä vierailuja ei järjestetä keväällä 2021. Muut vierailut ja vierailijat on rajoitettu 17. tammikuuta saakka ja ne järjestetään aina etänä, kun se on mahdollista.

Tyhy-toiminta alkaa Tavastiassa aikaisintaan viikolla 3.

Kasvomaskien täysimääräinen käyttösuositus ja muut hygienia- ja turvallisuusohjeet pysyvät voimassa edelleen.

Tiedotamme jatkosta aina mahdollisimman pian Kanta-Hämeen pandemiaryhmän tekemien päätösten jälkeen.

Sivua päivitetty 18.12.2020 kello 11.31

Uusimmat uutiset

Ilmoittautuminen Urheiluakatemia Tavastian yläkoulutoimintaan aukeaa pääsiäisen jälkeen

Ilmoittautuminen lukuvuoden 2024-2025 yläkoulujen urheiluakatemiavalmennukseen on avoinna 2.4.-15.6.2024. Mikäli oppilas on ollut tämän lukuvuoden ajan toiminnassa mukana, uutta ilmoittautumista ei […]

Lue lisää

28.3.2024

Yhteishaku päättyi – Tavastian oppilaitokset jatkavat suosiotaan

Tämän vuoden yhteishaku toisen asteen koulutukseen päättyi 19.3.2024. Koulutuskuntayhtymä Tavastian oppilaitokset jatkoivat hakukohteina tasaisessa suosiossa. Hakukohteisiin vaikuttavat yleiset trendit ja […]

Lue lisää

21.3.2024

Lukiolaiset pohtivat Laatuapilan aamiaisella koulutuksen tulevaisuutta

Tavastian lukioiden opiskelijoiden ja opettajien edustajat kokoontuivat tammikuisena pakkasaamuna hotelli Vaakunaan pohtimaan lukiokoulutuksen nykytilaa ja etenkin sen tulevaisuutta. Tulevaisuusaamiaiseksi nimetty […]

Lue lisää

15.2.2024