Ajankohtaista

Luento: Kansalais- ja työväenopistot 120 vuotta suomalaisia sivistämässä 22.10.

22.10. klo 14.15–15 Vanajaveden Opisto (Jaakonkatu 28) Luennolle on vapaa pääsy, mutta kahvitusten vuoksi sinne täytyy ilmoittautua täällä. Luennoijana Helsingin yliopiston … Lue lisää »

Kansalaisopisto sivistyskunnan voimavarana -keskustelutilaisuus ti 22.10. VOPissa

Kansalaisopistojen liitto KoL ja Vanajaveden Opisto toivottavat Sinut tervetulleeksi Kansalaisopisto sivistyskunnan voimavarana -keskustelutilaisuuteen tiistaina 22.10. klo 14.00–17.00 Vanajaveden Opistolle (Jaakonkatu … Lue lisää »

Bellazes Pimeän kaupan illassa Goodmanissa pe 27.9.

Digimessut pe 20.9. – Apua sähköiseen asiointiin ja arjen digipulmiin

Haluaisitko kysyä pankkisovelluksesta? Kiinnostavatko kirjastojen e-kirjat? Onko sinulla kysymyksiä omasta älylaitteestasi? Haluatko kokeilla digitaalista terveys- ja hyvinvointiteknologiaa? Entä tutustua robotiikkaan tai … Lue lisää »

Mistä VOPin kurssioppaita saa?

Vanajaveden Opiston kurssiopas jaettiin koteihin la 3. elokuuta. Jakelu oli sama kuin Hämeenlinnan Kaupunkiuutisilla. Kurssioppaita jaettiin myös yhteislaatikoihin seuraavilla alueilla: … Lue lisää »

Etno Hips – tanssin pienfestarit 21.9.

Vanajaveden Opisto, Jaakonkatu 28 Katso kurssikuvaukset täältä!

Ilmoittautuminen VOPin kursseille jatkuu kaiken aikaa!

Ilmoittautuminen jatkuu netissä koko ajan ja puhelimitse asiakaspalvelun aukioloaikoina ma–to klo 10–16. Kursseja alkaa pitkin vuotta Ensimmäiset pitkät liikunta- ja … Lue lisää »

Tekstiilit uusiks 2019 la 7.9.

Vanajaveden Opisto, Jaakonkatu 28, klo 10–14 Lue lisää. Lue lisää.

Tutkitusti kannattavaa opiskelua

Outi Itäluoma, rehtori, Vanajaveden Opisto Vapaata sivistystyötä koskeva tutkimus on mukavasti lisääntynyt Suomessa viime vuosina. Nykyisessä valeuutisten maailmassa on hyödyllistä … Lue lisää »

Onko sinulla muistoja opiskelusta kansalaisopistossa?

Kansalais- ja työväenopistotoiminnan aloittamisesta Suomessa on vuonna 2019 kulunut 120 vuotta. Suomalaisen Kirjallisuuden seuran ja Kansalaisopistojen liiton muistitietokeruulla kerätään muistoja … Lue lisää »

© 2020 Koulutuskuntayhtymä Tavastia