Tavastiassa tapahtuu

Tavastia on valmis etäopiskelun jatkumiseen

Hallitus on päättänyt, että etäopiskelu jatkuu oppilaitoksissa 13. toukokuuta saakka. Valtioneuvoston aiemman linjauksen mukaan kaikkien oppilaitosten, yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen sekä … Lue lisää »

Tavastian oppilaitokset kiinnostivat yhteishaussa

Kevään 2020 yhteishaku päättyi viime viikon tiistaina 10.3.2020. Koulutuskuntayhtymä Tavastian oppilaitoksista yhteishaussa mukana olivat Ammattiopisto Tavastia sekä Hämeenlinnan lyseon, Kaurialan, … Lue lisää »

Tavastian koronainfo verkkosivuilla

Koko Suomi varautuu koronaviruksen leviämiseen tiukoin keinoin ja myös Tavastiassa koronaa varten perustettu valmiusryhmä seuraa tilannetta tiiviisti ja päivittää ohjeitaan … Lue lisää »

Valtioneuvoston uusimpien linjausten vaikutus Tavastiaan

Koulutuskuntayhtymä Tavastia on sopeuttanut opetustoimintaansa jo aiemmin vastaamaan tänään saatuja uusia Valtioneuvoston linjauksia. Lukiot ovat jo siirtyneet etäopetukseen ja ammattiopisto … Lue lisää »

Ammattiopisto Tavastia siirtyy etäopetukseen

Ammattiopisto Tavastiassa siirrytään pääosin etäopetukseen keskiviikosta 18.3. lähtien. Etäopetuksen kesto tämän päätöksen mukaan on 18.3.–27.3.2020. Se koskee kaikkea oppilaitoksen eri … Lue lisää »

Tavastian lukiot siirtyvät viikoksi etäopetukseen

Koulutuskuntayhtymän lukiot eli Hämeenlinnan lyseon lukio, Kaurialan lukio, Lammin lukio ja Parolan lukio siirtyvät etäopetukseen viikon ajaksi alkaen maanantaina 16.3. … Lue lisää »

Reaaliaineiden ylioppilaskokeita aikaistetaan

Ylioppilastutkintolautakunta (YTL) on aikaistanut reaaliaineiden kevään 2020 yo-kokeita koronavirusepidemian vuoksi. Ylioppilastutkintolautakunta on yhdessä opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa päättänyt aikaistaa kevään … Lue lisää »

Yhteishaku 18.2.-10.3.2020

Kevään 2020 yhteishaku on alkanut 18.2. ja päättyy 10.3. kello 15. Yhteishaku on tarkoitettu ensisijaisesti hakuvuonna perusopetuksen tai valmentavan koulutuksen … Lue lisää »

Penkkareiden ja vanhojen tanssien tunnelmia

Koulutuskuntayhtymä Tavastian lukioissa vietettiin viime viikolla erikoisviikkoa, kun abit juhlivat potkiaisia ja penkkareita ja toisen vuoden opiskelijat vanhojen tansseja. Ohessa … Lue lisää »

Lyseon NY-yrityksille menestystä Uskalla Yrittää -semifinaalissa

Nuori Yrittäjyys ry:n järjestämän Uskalla Yrittää -kilpailun semifinaalimessut pidettiin Hämeenlinnassa Kauppakeskus Goodmanissa torstaina 30.1. Koulutuskuntayhtymä Tavastiasta mukana oli sekä Hämeenlinnan … Lue lisää »

Vuoden 2019 tunnustukset on myönnetty

Koulutuskuntayhtymä Tavastiassa loppuvuoden ohjelmaan kuuluu vuoden parhaiden toimijoiden palkitseminen. Palkitut valitaan henkilöstön ehdotusten perusteella. Vuoden kehittäjäksi kuntayhtymässä valittiin tänä vuonna … Lue lisää »

Uusi video juhlavuoden kunniaksi

Koulutuskuntayhtymä Tavastia täytti 1.8.2019 20 vuotta. Juhlan kunniaksi on nyt julkaistu uusi video, joka esittelee lyhyesti sekä kuntayhtymän historiaa että … Lue lisää »

© 2020 Koulutuskuntayhtymä Tavastia