Ajankohtaista

Paluu lähiopetukseen porrastetusti ti 3.11. lähtien

30.10.2020

Hämeenlinnan lyseon lukiossa  lähiopetus aloitetaan porrastetusti ti 3.11. alkaen, jolloin ensimmäisen vuosikurssin opiskelijat palaavat lähiopetukseen.  

Muut vuosikurssit aloittavat lähiopetuksessa 9.11.

Lämmintä lounasta ei pystytä alkupäivinä välttämättä tarjoilemaan, mutta vähintään välipalatyyppistä evästä on tarjolla – ykkösten kannattaakin siis varata mukaan myös omaa evästä. Opiskelijoille tiedotetaan tarkemmista toimintaohjeista Wilman kautta viimeistään ma 2.11.

Ruokakassit jaetaan tilanneille sovitusti keskiviikkona 4.11.

Ma 9.11. alkaen opetus on kaikille pääsääntöisesti lähiopetusta, mutta etäopetuksen keinoja hyödynnetään tarpeen mukaan.

Päätös perustuu maakunnan pandemiaryhmän tiedotukseen, jonka mukaan pandemiaryhmä on purkamassa päätöksellään etäopetussuosituksen ja lähiopiskeluun palataan 9. marraskuuta. Kunnilla ja oppilaitoksilla on kuitenkin mahdollisuus oppilaitoskohtaisesti porrastaa lähiopetukseen palaamista heti.

Maakunnan pandemiaryhmä suosittelee maskien käyttöä niin henkilökunnalle kuin opiskelijoillekin. Koulutuskuntayhtymä Tavastian henkilökunnalta edellytetään jatkossa maskien käyttöä aina opetustilanteissa ja kun turvavälejä ei pystytä pitämään. Opiskelijoille suositellaan maskien käyttöä, jotta lähiopetuksessa pystytään jatkamaan tulevaisuudessakin. Opiskelijat hankkivat maskit itse.

Lähiopetuksen jatkuessa Tavastian opiskelijoiden ja henkilökunnan tulee maskisuosituksen lisäksi noudattaa muita koronan hillitsemiseen annettuja ohjeita. Opiskelemaan saa tulla vain täysin oireettomana. Käsihygieniasta pidetään erityisen hyvää huolta, fyysistä kontaktia muihin vältetään ja turvavälit huomioidaan mahdollisuuksien mukaan. Esimerkiksi oleskelua käytävillä ja muissa yhteisissä tiloissa tulee välttää. Oppilaitoksissa on myös voimassa vierailukielto vuoden loppuun saakka. Muu kuin Tavastian opetushenkilökunta noudattaa edelleen etätyösuositusta, joka on voimassa vuoden loppuun.

Terveisin Pieta Tukkimäki-Hildén

Sivua päivitetty 30.10.2020 kello 13:15

Uusimmat uutiset

Lyseon lukion kanslia siirtyy kesälomalle 26.6.

Kanslia sulkee ovensa to 26.6.klo 12.00 ja aukeaa 29.7.klo 8.00 Toivotamme hyvää kesää!

Lue lisää

17.6.2024

Lukioon yhteisvalinnassa valitut

Emme enää julkaise lukioon hyväksyttyjen nimiä kotisivulla. Näet tiedon valinnasta Opintopolusta, josta saat myös torstain 13.6. aikana sähköpostin. Sähköpostissa on […]

Lue lisää

12.6.2024

LV 2024-2025 ALOITUS LYSEON LUKIOSSA

Lukuvuosi 2024-2025 alkaa ke 7.8. 2024 vuosiluokittain seuraavasti: Lukiopolkunsa aloittavat ykköset klo 9.00 A-rakennuksen liikuntasalissa, Hattelmalantie 8 Kakkoset klo 10.00 […]

Lue lisää

6.6.2024