Ajankohtaista

Paluu lähiopetukseen porrastetusti ti 3.11. lähtien

30.10.2020

Hämeenlinnan lyseon lukiossa  lähiopetus aloitetaan porrastetusti ti 3.11. alkaen, jolloin ensimmäisen vuosikurssin opiskelijat palaavat lähiopetukseen.  

Muut vuosikurssit aloittavat lähiopetuksessa 9.11.

Lämmintä lounasta ei pystytä alkupäivinä välttämättä tarjoilemaan, mutta vähintään välipalatyyppistä evästä on tarjolla – ykkösten kannattaakin siis varata mukaan myös omaa evästä. Opiskelijoille tiedotetaan tarkemmista toimintaohjeista Wilman kautta viimeistään ma 2.11.

Ruokakassit jaetaan tilanneille sovitusti keskiviikkona 4.11.

Ma 9.11. alkaen opetus on kaikille pääsääntöisesti lähiopetusta, mutta etäopetuksen keinoja hyödynnetään tarpeen mukaan.

Päätös perustuu maakunnan pandemiaryhmän tiedotukseen, jonka mukaan pandemiaryhmä on purkamassa päätöksellään etäopetussuosituksen ja lähiopiskeluun palataan 9. marraskuuta. Kunnilla ja oppilaitoksilla on kuitenkin mahdollisuus oppilaitoskohtaisesti porrastaa lähiopetukseen palaamista heti.

Maakunnan pandemiaryhmä suosittelee maskien käyttöä niin henkilökunnalle kuin opiskelijoillekin. Koulutuskuntayhtymä Tavastian henkilökunnalta edellytetään jatkossa maskien käyttöä aina opetustilanteissa ja kun turvavälejä ei pystytä pitämään. Opiskelijoille suositellaan maskien käyttöä, jotta lähiopetuksessa pystytään jatkamaan tulevaisuudessakin. Opiskelijat hankkivat maskit itse.

Lähiopetuksen jatkuessa Tavastian opiskelijoiden ja henkilökunnan tulee maskisuosituksen lisäksi noudattaa muita koronan hillitsemiseen annettuja ohjeita. Opiskelemaan saa tulla vain täysin oireettomana. Käsihygieniasta pidetään erityisen hyvää huolta, fyysistä kontaktia muihin vältetään ja turvavälit huomioidaan mahdollisuuksien mukaan. Esimerkiksi oleskelua käytävillä ja muissa yhteisissä tiloissa tulee välttää. Oppilaitoksissa on myös voimassa vierailukielto vuoden loppuun saakka. Muu kuin Tavastian opetushenkilökunta noudattaa edelleen etätyösuositusta, joka on voimassa vuoden loppuun.

Terveisin Pieta Tukkimäki-Hildén

Sivua päivitetty 30.10.2020 kello 13:15

Uusimmat uutiset

Hämeenlinnan lyseon lukion luontokerho Calypso kunnioitettavassa 120 vuoden iässä

Calypson 120-vuotista taivalta juhlistettiin entisten ja nykyisten calypsolaisten kesken leppoisissa tunnelmissa. Mutta mistä lukion legendaarinen luontokerho on saanut nimensä? Hämeenlinnan […]

Lue lisää

16.2.2024

Esittelyilta 9-luokkalaisille ja heidän huoltajilleen

Hämeenlinnan lyseon lukio järjestää esittely- ja tutustumisillan lukiolla ma 12.2. klo 18.00. Tervetuloa tutustumaan lyseon lukion toimintaan mukaan lukien yleislinjan, […]

Lue lisää

24.1.2024

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2024

Hämeenlinnan lyseon lukio siirtyy joululomalle to 21.12. ja palaa koulutyön ääreen ma 8.1.2024.Lukion kanslia on suljettu 21.12.2023 – 7.1.2024. Toivotamme […]

Lue lisää

19.12.2023