Opiskelijakunnan jäseniä ovat kaikki lukion opiskelijat, tule mukaan toimintaan!

Lukio-opiskelijat muodostavat opiskelijakunnan, joka toimii opiskelijoiden kouluviihtyvyyden lisäämiseksi. Se on myös opiskelijoiden vaikuttamiskanava koulun yhteisiin asioihin Lukion opiskelijakuntatoiminta on Lukiolain edellyttämää ja siihen voi osallistua kaikki opiskelijat.

Opiskelijakunta on aktiivinen ja järjestää monenlaisia aktiviteettejä ympäri lukuvuoden esimerkiksi teemapäiviä, matkoja, kalenterijuhlia sekä ohjelmaa arkisiin koulupäiviin. Se on aktiivinen kestävän kehityksen saralla ja kierrättää mm. tyhjät juomapullot. Palautathan pullot niille varattuun paikkaan ja olet mukana työssä yhteisen ympäristömme hyvinvoinnin eteen.

Opiskelijakunnan hallitukselle valitaan uusi puheenjohtaja vuosittain, jonka ympärille muodostetaan hallitus. Aktiivisesta toiminnasta saa myös lukiokurssin.

Koulun automaateilla ja koulukuvaussopimuksella opiskelijakunta ansaitsee rahaa mutta myös piristää monen opiskelijan arkipäivää. Varoja käytetään mm. tapahtumiin, anomuksiin ja stipendeihin sekä vuotuiseen virkistäytymiseen, jolla aktiiviset opiskelijakunnan jäsenet palkitaan.

Opiskelijakunta myöntää anomuksesta tukea opintoretkiin tms. Olethan näissä asioissa yhteydessä suoraan opiskelijakunnan hallituksen jäseniin tai ohjaaviin opettajiin.

Seuraa opiskelijakunnan toimintaa myös Snapchatissa  ja Instagramissa: @lyskanopkh

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan toimintaan!

Opiskelijakunnan hallitus 2021-2022

  • Puheenjohtaja: Kai Koskinen
  • Varapuheenjohtaja: Vertti Pahl
  • Rahastonhoitaja Veera Vuorela
  • Sihteeri: Lotta Aaltonen
  • Some-vastaava: Mikael Diadchenko (valmistunut keväällä 2022)
  • Muut jäsenet: Amanda Eloranta, Kirsikka Haapakoski, Leo Kallinen, Milla Lahti, Tiia Lammia, Tuuli Lassinen, Mirella Pulkkinen, Henna Rantanen, Santeri Rosberg, Senni Saarinen ja Alva Tiirikkala

Sivua päivitetty 21.11.2022 kello 10:24