Opiskelijakunnan jäseniä ovat kaikki lukion opiskelijat, tule mukaan toimintaan!

Lukio-opiskelijat muodostavat opiskelijakunnan, joka toimii opiskelijoiden kouluviihtyvyyden lisäämiseksi. Se on myös opiskelijoiden vaikuttamiskanava koulun yhteisiin asioihin Lukion opiskelijakuntatoiminta on Lukiolain edellyttämää ja siihen voi osallistua kaikki opiskelijat.

Opiskelijakunta on aktiivinen ja järjestää monenlaisia aktiviteettejä ympäri lukuvuoden esimerkiksi teemapäiviä, matkoja, kalenterijuhlia sekä ohjelmaa arkisiin koulupäiviin. Se on aktiivinen kestävän kehityksen saralla ja kierrättää mm. tyhjät juomapullot. Palautathan pullot niille varattuun paikkaan ja olet mukana työssä yhteisen ympäristömme hyvinvoinnin eteen.

Opiskelijakunnan hallitukselle valitaan uusi puheenjohtaja vuosittain, jonka ympärille muodostetaan hallitus. Aktiivisesta toiminnasta saa myös lukiokurssin.

Koulun automaateilla ja koulukuvaussopimuksella opiskelijakunta ansaitsee rahaa mutta myös piristää monen opiskelijan arkipäivää. Varoja käytetään mm. tapahtumiin, anomuksiin ja stipendeihin sekä vuotuiseen virkistäytymiseen, jolla aktiiviset opiskelijakunnan jäsenet palkitaan.

Opiskelijakunta myöntää anomuksesta tukea opintoretkiin tms. Olethan näissä asioissa yhteydessä suoraan opiskelijakunnan hallituksen jäseniin tai ohjaaviin opettajiin.

Seuraa opiskelijakunnan toimintaa myös Snapchatissa  ja Instagramissa: @lyskanopkh

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan toimintaan!

Opiskelijakunnan hallitus lv 2023-2024

Pj Eeti Hänninen
Varapj Leo Kallinen
Sihteeri Rebecca Umutoni
Rahastonhoitaja Amanda Eloranta
Somevastaavat Nelli Laakkonen ja Jade Tamminen

Lisäksi muita jäseniä (25).

Sivua päivitetty 30.8.2023 kello 08:46