Ajankohtaista

Viikkotiedote 8.2.

14.2.2018

VKO 6 (rot 8.2.)

 

 • Maanantaina 12.2. on äidinkielen tekstitaidon yo-koe. Koepaikkoina lisärakennuksen liikuntasali, vanha juhlasali ja yksi päärakennuksen luokista. Yo-koepäivänä joudutaan pelkästään kokelaiden käyttöön varaamaan vanhan juhlasalin edustalla olevat wc:t sekä toinen 2. kerroksen valoaulan vessoista. Tämä tietysti osaltaan vaikeuttaa muutenkin hankalaa tilannetta, kun vessoja on niin vähän, mutta yritetään pärjätä tämä poikkeuspäivä. Huomioittehan myös kokelaiden työrauhan noudattamalla hiljaisuus lappuja – oma vuoronne olla kokelaana on pian ja silloin toivotte varmaan itsellennekin työrauhaa.
 • Kiitos antamastanne palautteesta koskien tammikuussa tehtyä ulkovälituntikokeilua. Koska siitä ei koettu olevan juurikaan hyötyä, kokeillaan opiskelijoilta tulleen ehdotuksen mukaisesti käytävien tuulettamista oppitunnin aikana ja luokkien tuulettamista välituntisin. Käytävillä siis tehotuuletus klo 11 alkavalla tunnilla. Hyppytuntilaisten kannattanee hakeutua työskentelemään esimerkiksi kirjastoon tai alakerran koulukirjastoon, jos tuntuu kylmältä. Suotavaa on myös edelleen mennä happihyppelylle ulos välituntisin. Jos joku innostuu kehittämään ulkoaktiviteettia välituntiohjelmaksi, niin ole yhteydessä Tiina Kiviseen.
 • Tästä eteenpäin ruokailuvuoro kakkosilla klo 12.15, ykkösillä klo 12.30 ja ryhmänohjaustuokio klo 13.00-13.15
 • Neustadt-vaihto etsii lisää kansainvälisestä kanssakäymisestä kiinnostuneita. Jos kiinnostuit, pyydä ryhmyriltä kaavake kotiväenkin nähtäväksi.
 • Ensi viikolla abit jättävät koulun. Torstaina 15.2. on penkkaripäivä, jolloin koululla on poikkeavaa ohjelmaa
  • Klo 8 alkava oppitunti pidetään normaalisti.
  • Abigaala on klo 10 ja sinne ykköset menevät opettajan kanssa oppitunnilta.
  • Tanssivat kakkoset tulevat Elenialta suoraan lisärakennuksen saliin seuraamaan gaalaa.
  • Kaikilla ykkösillä ja kakkosilla on pidennetty ryhmänohjaus klo 11-11.30, jonka jälkeen ruokaillaan ja siirrytään seuraamaan penkkariajeluita torille.
  • Koulupäivä päättyy penkkariajeluun
 • Perjantai 16.2. on vanhojen päivä. Ei-tanssivat kakkoset noudattelevat päivän normaalia lukujärjestystä. Ykkösillä on muuten normaali koulupäivä, mutta vanhat esittävät tanssinsa lukion väelle klo 13.10 alkaen. Saliin siirrytään 5-koodin (klo 13.15 alkava oppitunti) tunnin luokista, joihin kokoonnutaan klo 13.00. Koulupäivä päättyy tanssien jälkeen, ellei 7 tai 8 -koodin tuntia ole ilmoitettu pidettäväksi.

 

Sivua päivitetty 14.2.2018 kello 06:58

Uusimmat uutiset

Vuoden lyseolaisen jälki näkyy ympäristössämme

Hämeenlinnan lyseon entisten oppilaiden yhdistys ry valitsee vuosittain Vuoden lyseolaisen alumniensa joukosta. Tunnustus annetaan urallaan pitkälle edenneelle ja yhteiskunnallisesti merkittävälle […]

Lue lisää

2.12.2022

Syksyn 2022 YO-, itsenäisyys- sekä Lyceé-juhla

Syksyn ylioppilas- ja vuoden lyseolaisen julkistamisjuhlaa vietetään pe 2.12.klo 13.00 Koulutuskuntayhtymä Tavastian Areenalla, Hattelmalantien kampusalueen L-rakennuksessa. Tulevat ylioppilaat ovat saaneet […]

Lue lisää

21.11.2022

Hämeenlinnan lyseon lukion syksyn 2022 ylioppilaat

Syksyn 2022 ylioppilaskirjoitusten tulokset on julkaistu 10.11.2022. Paljon onnea kaikille! Syksyn 2022 ylioppilaat: Amrijeva ZaremaElo Aino-MariaGanina AlinaHaukioja Hanna-MaaritHokkanen ArttuJokinen JaakkoJämsén […]

Lue lisää

10.11.2022