Ajankohtaista

Viikkotiedote 8.2.

14.2.2018

VKO 6 (rot 8.2.)

 

 • Maanantaina 12.2. on äidinkielen tekstitaidon yo-koe. Koepaikkoina lisärakennuksen liikuntasali, vanha juhlasali ja yksi päärakennuksen luokista. Yo-koepäivänä joudutaan pelkästään kokelaiden käyttöön varaamaan vanhan juhlasalin edustalla olevat wc:t sekä toinen 2. kerroksen valoaulan vessoista. Tämä tietysti osaltaan vaikeuttaa muutenkin hankalaa tilannetta, kun vessoja on niin vähän, mutta yritetään pärjätä tämä poikkeuspäivä. Huomioittehan myös kokelaiden työrauhan noudattamalla hiljaisuus lappuja – oma vuoronne olla kokelaana on pian ja silloin toivotte varmaan itsellennekin työrauhaa.
 • Kiitos antamastanne palautteesta koskien tammikuussa tehtyä ulkovälituntikokeilua. Koska siitä ei koettu olevan juurikaan hyötyä, kokeillaan opiskelijoilta tulleen ehdotuksen mukaisesti käytävien tuulettamista oppitunnin aikana ja luokkien tuulettamista välituntisin. Käytävillä siis tehotuuletus klo 11 alkavalla tunnilla. Hyppytuntilaisten kannattanee hakeutua työskentelemään esimerkiksi kirjastoon tai alakerran koulukirjastoon, jos tuntuu kylmältä. Suotavaa on myös edelleen mennä happihyppelylle ulos välituntisin. Jos joku innostuu kehittämään ulkoaktiviteettia välituntiohjelmaksi, niin ole yhteydessä Tiina Kiviseen.
 • Tästä eteenpäin ruokailuvuoro kakkosilla klo 12.15, ykkösillä klo 12.30 ja ryhmänohjaustuokio klo 13.00-13.15
 • Neustadt-vaihto etsii lisää kansainvälisestä kanssakäymisestä kiinnostuneita. Jos kiinnostuit, pyydä ryhmyriltä kaavake kotiväenkin nähtäväksi.
 • Ensi viikolla abit jättävät koulun. Torstaina 15.2. on penkkaripäivä, jolloin koululla on poikkeavaa ohjelmaa
  • Klo 8 alkava oppitunti pidetään normaalisti.
  • Abigaala on klo 10 ja sinne ykköset menevät opettajan kanssa oppitunnilta.
  • Tanssivat kakkoset tulevat Elenialta suoraan lisärakennuksen saliin seuraamaan gaalaa.
  • Kaikilla ykkösillä ja kakkosilla on pidennetty ryhmänohjaus klo 11-11.30, jonka jälkeen ruokaillaan ja siirrytään seuraamaan penkkariajeluita torille.
  • Koulupäivä päättyy penkkariajeluun
 • Perjantai 16.2. on vanhojen päivä. Ei-tanssivat kakkoset noudattelevat päivän normaalia lukujärjestystä. Ykkösillä on muuten normaali koulupäivä, mutta vanhat esittävät tanssinsa lukion väelle klo 13.10 alkaen. Saliin siirrytään 5-koodin (klo 13.15 alkava oppitunti) tunnin luokista, joihin kokoonnutaan klo 13.00. Koulupäivä päättyy tanssien jälkeen, ellei 7 tai 8 -koodin tuntia ole ilmoitettu pidettäväksi.

 

Sivua päivitetty 14.2.2018 kello 06:58

Uusimmat uutiset

Lukioon yhteisvalinnassa valitut

Emme enää julkaise lukioon hyväksyttyjen nimiä kotisivulla. Näet tiedon valinnasta Opintopolusta, josta saat myös torstain 13.6. aikana sähköpostin. Sähköpostissa on […]

Lue lisää

12.6.2024

LV 2024-2025 ALOITUS LYSEON LUKIOSSA

Lukuvuosi 2024-2025 alkaa ke 7.8. 2024 vuosiluokittain seuraavasti: Lukiopolkunsa aloittavat ykköset klo 9.00 A-rakennuksen liikuntasalissa, Hattelmalantie 8 Kakkoset klo 10.00 […]

Lue lisää

6.6.2024

Syksyn 2024 yo-kokeisiin ilmoittautuminen käynnissä

Mikäli olet jo valmistunut aiemmin Hämeenlinnan lyseon lukiosta ja tulet korottamaan arvosanojasi tai täydentämään tutkintoasi, voit ilmoittautua yo-kokeisiin sähköisen lomakkeen kautta. […]

Lue lisää

4.6.2024