Ajankohtaista

Viikkotiedote 22.3.

22.3.2018

 

Pieta-rehtori on virkavapaalla ainakin vappuun saakka. Sijaisena toimii Tiina Kivinen.

Digitutorit ovat tänään ykkösten apuna, jos jollain on ollut vaikeuksia päivittää oma abittitikku:

17F Mikael Virtanen

17G  Aino Jokinen ja Jenna Nieminen

17H Annastiina Lindroos

17I Katariina Laari ja Helmikaisla Wilén

17J Jenni Lehto

17K Saana Salo

Päättöviikko alkaa ke 28.3. ja entiseen tapaan koodin 6 päättötunneilla (ke) ja 5 koodi to:na. Päättöviikon välissä on pääsiäinen pe-ma (30.3.-2.4.). Päättöviikko jatkuu ti 3.4. koodilla 4. Uusi ja lukuvuoden viimeinen jakson alkaa 9.4.

Tarvitsetko syventäviä kursseja?

Viimeisessä jaksossa ue4-kurssilla ( koodi 1) on tilaa, joten jos siinä kohtaa on tyhjää ja kaipaa virkeää opiskelua, niin olette lämpimästi tervetulleita. :) t.Miia

Viimeisessä jaksossa rub6-kurssilla (puhekurssi) on tilaa (koodilla 4 klo 9.30-10.45 ti, ke ja pe). Sitovat ilmoittautumiset välittömästi opoille Wilma-viestillä. Kurssi vaarassa peruuntua.

OPPIKIRJOISTA: Taas on aika laittaa ensi jakson kurssikirjahankinnat kuntoon.

Opiskelijoiden pyynnöstä Opiskelijakunnan hallitus on päättänyt elvyttää aikaisemmin käytössä olleen Lyseon lukion sisäisen oppikirjoille suunnatun kirppiksen. Kirppis toimii Facebookissa nimellä: “Lyskan kirjakirppis”. Ryhmän jäseneksi pääset pyytämällä siihen ensin lupaa sivulta klikkaamalla, jonka jälkeen sivun ylläpitäjät hyväksyvät sinut jäseneksi.

Lyskan kirjakirppiksellä kuka vain voi myydä omistamiaan oppikirjoja eteenpäin kenelle vain. Yhteinen kirjakirppis hyödyttää sitä enemmän, mitä enemmän ryhmässä on jäseniä, joten toivomme kaikkien lyskalaisten liittyvän Lyskan kirjakirppikseen!

Jäseneksi liittyminen kannattaa tehdä nyt, sillä ensi sunnuntaihin mennessä jäseneksi liittyneet ovat mukana ensi viikolla järjestettävässä arvonnassa, joka suoritetaan ainoastaan ryhmän jäsenten kesken. Päävoittona OPKH tarjoaa voittajalle ostokset Lyskan kirjakirppikseltä 30 euroon asti. Suositaan kestävää kehitystä.

Lyseon lukio on saanut yhteistyökoulun Kiinasta. Opiskelijaryhmä tulisi jo elokuussa pian koulun alettua ja vastavierailu Kiinaan seuraa myöhemmin sovittavana ajankohtana. Nyt on loistava mahdollisuus päästä kokemaan jotain erilaista! Ilmoita kiinnostuksesi laittamalla Wilma-viesti Pietalle, niin saat lisätietoja heti työhön palattuani.

Mattimyöhäiset voivat maksaa lippunsa vielä tänään rotissa (3 e Carmen-esitystä varten). Teatteriin verkatehtaalle mennään ti 10.4. klo 11.00 ensi jakson koodin 5-opettajan kanssa. Hän tulee ilmoittamaan teille Wilma-viestillä (kurssin ensimmäinen tunti), missä tapaatte ennen esitystä lippujen jakoa varten. Katso kuka on opettajasi tuolloin ja seuraa Wilmaa.

Ahkeraa päättöviikkoa ja hyvää pääsiäistä kaikille!

 

 

 

Sivua päivitetty 22.3.2018 kello 16:44

Uusimmat uutiset

Lyseon lukion kanslia siirtyy kesälomalle 26.6.

Kanslia sulkee ovensa to 26.6.klo 12.00 ja aukeaa 29.7.klo 8.00 Toivotamme hyvää kesää!

Lue lisää

17.6.2024

Lukioon yhteisvalinnassa valitut

Emme enää julkaise lukioon hyväksyttyjen nimiä kotisivulla. Näet tiedon valinnasta Opintopolusta, josta saat myös torstain 13.6. aikana sähköpostin. Sähköpostissa on […]

Lue lisää

12.6.2024

LV 2024-2025 ALOITUS LYSEON LUKIOSSA

Lukuvuosi 2024-2025 alkaa ke 7.8. 2024 vuosiluokittain seuraavasti: Lukiopolkunsa aloittavat ykköset klo 9.00 A-rakennuksen liikuntasalissa, Hattelmalantie 8 Kakkoset klo 10.00 […]

Lue lisää

6.6.2024