Ajankohtaista

Viikkotiedote 22.3.

22.3.2018

 

Pieta-rehtori on virkavapaalla ainakin vappuun saakka. Sijaisena toimii Tiina Kivinen.

Digitutorit ovat tänään ykkösten apuna, jos jollain on ollut vaikeuksia päivittää oma abittitikku:

17F Mikael Virtanen

17G  Aino Jokinen ja Jenna Nieminen

17H Annastiina Lindroos

17I Katariina Laari ja Helmikaisla Wilén

17J Jenni Lehto

17K Saana Salo

Päättöviikko alkaa ke 28.3. ja entiseen tapaan koodin 6 päättötunneilla (ke) ja 5 koodi to:na. Päättöviikon välissä on pääsiäinen pe-ma (30.3.-2.4.). Päättöviikko jatkuu ti 3.4. koodilla 4. Uusi ja lukuvuoden viimeinen jakson alkaa 9.4.

Tarvitsetko syventäviä kursseja?

Viimeisessä jaksossa ue4-kurssilla ( koodi 1) on tilaa, joten jos siinä kohtaa on tyhjää ja kaipaa virkeää opiskelua, niin olette lämpimästi tervetulleita. :) t.Miia

Viimeisessä jaksossa rub6-kurssilla (puhekurssi) on tilaa (koodilla 4 klo 9.30-10.45 ti, ke ja pe). Sitovat ilmoittautumiset välittömästi opoille Wilma-viestillä. Kurssi vaarassa peruuntua.

OPPIKIRJOISTA: Taas on aika laittaa ensi jakson kurssikirjahankinnat kuntoon.

Opiskelijoiden pyynnöstä Opiskelijakunnan hallitus on päättänyt elvyttää aikaisemmin käytössä olleen Lyseon lukion sisäisen oppikirjoille suunnatun kirppiksen. Kirppis toimii Facebookissa nimellä: ”Lyskan kirjakirppis”. Ryhmän jäseneksi pääset pyytämällä siihen ensin lupaa sivulta klikkaamalla, jonka jälkeen sivun ylläpitäjät hyväksyvät sinut jäseneksi.

Lyskan kirjakirppiksellä kuka vain voi myydä omistamiaan oppikirjoja eteenpäin kenelle vain. Yhteinen kirjakirppis hyödyttää sitä enemmän, mitä enemmän ryhmässä on jäseniä, joten toivomme kaikkien lyskalaisten liittyvän Lyskan kirjakirppikseen!

Jäseneksi liittyminen kannattaa tehdä nyt, sillä ensi sunnuntaihin mennessä jäseneksi liittyneet ovat mukana ensi viikolla järjestettävässä arvonnassa, joka suoritetaan ainoastaan ryhmän jäsenten kesken. Päävoittona OPKH tarjoaa voittajalle ostokset Lyskan kirjakirppikseltä 30 euroon asti. Suositaan kestävää kehitystä.

Lyseon lukio on saanut yhteistyökoulun Kiinasta. Opiskelijaryhmä tulisi jo elokuussa pian koulun alettua ja vastavierailu Kiinaan seuraa myöhemmin sovittavana ajankohtana. Nyt on loistava mahdollisuus päästä kokemaan jotain erilaista! Ilmoita kiinnostuksesi laittamalla Wilma-viesti Pietalle, niin saat lisätietoja heti työhön palattuani.

Mattimyöhäiset voivat maksaa lippunsa vielä tänään rotissa (3 e Carmen-esitystä varten). Teatteriin verkatehtaalle mennään ti 10.4. klo 11.00 ensi jakson koodin 5-opettajan kanssa. Hän tulee ilmoittamaan teille Wilma-viestillä (kurssin ensimmäinen tunti), missä tapaatte ennen esitystä lippujen jakoa varten. Katso kuka on opettajasi tuolloin ja seuraa Wilmaa.

Ahkeraa päättöviikkoa ja hyvää pääsiäistä kaikille!

 

 

 

Sivua päivitetty 22.3.2018 kello 16:44

Uusimmat uutiset

Syksyn 2022 YO-, itsenäisyys- sekä Lyceé-juhla

Syksyn ylioppilas- ja vuoden lyseolaisen julkistamisjuhlaa vietetään pe 2.12.klo 13.00 Koulutuskuntayhtymä Tavastian Areenalla, Hattelmalantien kampusalueen L-rakennuksessa. Tulevat ylioppilaat ovat saaneet […]

Lue lisää

21.11.2022

Hämeenlinnan lyseon lukion syksyn 2022 ylioppilaat

Syksyn 2022 ylioppilaskirjoitusten tulokset on julkaistu 10.11.2022. Paljon onnea kaikille! Syksyn 2022 ylioppilaat: Amrijeva ZaremaElo Aino-MariaGanina AlinaHaukioja Hanna-MaaritHokkanen ArttuJokinen JaakkoJämsén […]

Lue lisää

10.11.2022

YO-ilmoittautuminen kevät 2023 uusijoille ja täydentäjille

Ilmoittautuminen kevään 2023 ylioppilaskirjoituksiin on avoinna 11.11. klo 8.00–1.12. klo 15.00. Tämä koskee yo-kokeen uusijoita ja täydentäjiä. Linkki ilmoittautumiseen avautuu […]

Lue lisää

31.10.2022