Ajankohtaista

Tavastiassa huomioitiin pitkään palveluksessa olleita

4.11.2022

Koulutuskuntayhtymä Tavastiassa on muutama vuosi sitten uudistettu tasavuosipalkitsemisen käytäntöjä. Ajatuksena on muistaa ja huomioida pitkään ja myös lyhyemmän aikaa palveluksessa olleita työntekijöitä kiitoksena sitoutumisesta työnantajaan.

Tavastiassa on vuosien varrella koettu useita organisaatiomuutoksia ja monilla työntekijöillä on pitkiä palvelussuhteita, työnantajan nimi on vain saattanut välissä vaihtua. Nykyisin työntekijöitä palkitaan yhdenjaksoisesta palvelussuhteesta Tavastiaan, kun työuraa Tavastiassa on takana kaksi, viisi, kymmenen, 20, 30 tai 40 vuotta.

Kahden vuoden palveluksesta palkittavia työntekijöitä on tänä vuonna 21, viiden vuoden palveluksesta muistettavia yhdeksän ja kymmenen vuotta Tavastiassa olleita kuusi.

20 vuotta tavastialaisuutta tulee tänä vuonna täyteen 12:lla työntekijällä ja 30 vuotta talossa olleita on tänä vuonna kolme: Ammattiopisto Tavastiassa opinto-ohjaaja Veli-Pekka Körkkö ja koulutuspäällikkö Tuovi Korkeakoski sekä Parolan lukiossa lehtori Tuija Rantanen.

Peräti 40 vuoden mittavan uran Tavastiassa ovat tehneet taloussihteeri Tarja Lamberg ja ammattimies Jari Koskela.

Kahvitilaisuus 10 vuotta tai enemmän Tavastiassa olleille pidettiin keskiviikkona 2.11.2022 Kahvila-ravintola Punaportissa.

Sivua päivitetty 4.11.2022 kello 11.32

Uusimmat uutiset

Tervetuloa Suomen kokkimaajoukkueen harjoitusillalliselle!

Ammattiopisto Tavastian Ravintola Punaportti toimii kokkimaajoukkueen harjoitusnäyttämönä 24.10.2023. Tällaista mahdollisuutta nauttia olympiatason illallinen Hämeenlinnassa on harvoin tarjolla. Tule herkuttelemaan todellisen […]

Lue lisää

19.9.2023

Tavastia Goes Business -kisassa haettiin ideoita nuorten houkuttelemiseksi keskustaan

Yrittäjän päivänä 5.9. Business Park Parkissa saatiin kuulla uusista innovaatioista, kun nuoret päästettiin kehittelemään ratkaisuja Hämeenlinnan keskustan elävöittämiseen.   Mun Hämptonin […]

Lue lisää

7.9.2023

Lukioselvitys valmistui – ei syytä vaihtaa koulutuksen järjestäjää

Lukiokoulutuksen kustannuksia ja järjestämisvaihtoehtoja koskevan selvityksen käynnistäminen perustui Hämeenlinnan kaupunginhallituksen 27.6.2022 hyväksymään talouden tasapainottamisen viitekehykseen. Selvityksen tulos julkaistiin 17.8.2023. Tasapainottamisen […]

Lue lisää

18.8.2023