Ajankohtaista

Tavastiassa huomioitiin pitkään palveluksessa olleita

4.11.2022

Koulutuskuntayhtymä Tavastiassa on muutama vuosi sitten uudistettu tasavuosipalkitsemisen käytäntöjä. Ajatuksena on muistaa ja huomioida pitkään ja myös lyhyemmän aikaa palveluksessa olleita työntekijöitä kiitoksena sitoutumisesta työnantajaan.

Tavastiassa on vuosien varrella koettu useita organisaatiomuutoksia ja monilla työntekijöillä on pitkiä palvelussuhteita, työnantajan nimi on vain saattanut välissä vaihtua. Nykyisin työntekijöitä palkitaan yhdenjaksoisesta palvelussuhteesta Tavastiaan, kun työuraa Tavastiassa on takana kaksi, viisi, kymmenen, 20, 30 tai 40 vuotta.

Kahden vuoden palveluksesta palkittavia työntekijöitä on tänä vuonna 21, viiden vuoden palveluksesta muistettavia yhdeksän ja kymmenen vuotta Tavastiassa olleita kuusi.

20 vuotta tavastialaisuutta tulee tänä vuonna täyteen 12:lla työntekijällä ja 30 vuotta talossa olleita on tänä vuonna kolme: Ammattiopisto Tavastiassa opinto-ohjaaja Veli-Pekka Körkkö ja koulutuspäällikkö Tuovi Korkeakoski sekä Parolan lukiossa lehtori Tuija Rantanen.

Peräti 40 vuoden mittavan uran Tavastiassa ovat tehneet taloussihteeri Tarja Lamberg ja ammattimies Jari Koskela.

Kahvitilaisuus 10 vuotta tai enemmän Tavastiassa olleille pidettiin keskiviikkona 2.11.2022 Kahvila-ravintola Punaportissa.

Sivua päivitetty 4.11.2022 kello 11.32

Uusimmat uutiset

Kannanotto OmaHämeelle psykologipalveluiden järjestämisestä

Koulutuskuntayhtymä Tavastia on laatinut kannanoton OmaHämeelle opiskeluhuollon psykologipalveluiden järjestämisestä etäpalveluna. Kannanoton ovat allekirjoittaneet Tavastian yhtymähallituksen ohella kaikki Kanta-Hämeen alueen toisen […]

Lue lisää

6.6.2024

Täydet pisteet äidinkielestä on harvinainen saavutus

Kaurialan lukion kevään 2024 ylioppilas Helvi Mikkonen kirjoitti äidinkielen ja kirjallisuuden ylioppilaskokeesta täydet 120 pistettä – se on saavutus, jollaista […]

Lue lisää

29.5.2024

Urheilu opettaa tavoitteellisuutta ja kurinalaisuutta

Hämeenlinnan lyseon lukion urheilulinjan kasvatit Niko ja Jimi Mantere ovat kilpailleet tällä kaudella aktiivisesti karatessa. Lajissa menestyminen on vaatinut kovaa […]

Lue lisää

17.5.2024