Ajankohtaista

Tavastiassa huomioitiin pitkään palveluksessa olleita

4.11.2022

Koulutuskuntayhtymä Tavastiassa on muutama vuosi sitten uudistettu tasavuosipalkitsemisen käytäntöjä. Ajatuksena on muistaa ja huomioida pitkään ja myös lyhyemmän aikaa palveluksessa olleita työntekijöitä kiitoksena sitoutumisesta työnantajaan.

Tavastiassa on vuosien varrella koettu useita organisaatiomuutoksia ja monilla työntekijöillä on pitkiä palvelussuhteita, työnantajan nimi on vain saattanut välissä vaihtua. Nykyisin työntekijöitä palkitaan yhdenjaksoisesta palvelussuhteesta Tavastiaan, kun työuraa Tavastiassa on takana kaksi, viisi, kymmenen, 20, 30 tai 40 vuotta.

Kahden vuoden palveluksesta palkittavia työntekijöitä on tänä vuonna 21, viiden vuoden palveluksesta muistettavia yhdeksän ja kymmenen vuotta Tavastiassa olleita kuusi.

20 vuotta tavastialaisuutta tulee tänä vuonna täyteen 12:lla työntekijällä ja 30 vuotta talossa olleita on tänä vuonna kolme: Ammattiopisto Tavastiassa opinto-ohjaaja Veli-Pekka Körkkö ja koulutuspäällikkö Tuovi Korkeakoski sekä Parolan lukiossa lehtori Tuija Rantanen.

Peräti 40 vuoden mittavan uran Tavastiassa ovat tehneet taloussihteeri Tarja Lamberg ja ammattimies Jari Koskela.

Kahvitilaisuus 10 vuotta tai enemmän Tavastiassa olleille pidettiin keskiviikkona 2.11.2022 Kahvila-ravintola Punaportissa.

Sivua päivitetty 4.11.2022 kello 11.32

Uusimmat uutiset

Urheiluakatemiatoiminta laajenee Hämeenlinnan yläkouluihin

Urheiluakatemia Tavastia on yhdessä Hämeenlinnan kaupungin ja paikallisten urheiluseurojen kanssa käynnistämässä yläkoulutoimintaa ensi lukuvuoden alusta kaikissa Hämeenlinnan ylä- ja yhtenäiskouluissa. […]

Lue lisää

23.2.2023

Sieltä se tulee – nyt on yhteishakuvalintojen aika!

Yhteishaku alkaa 21. helmikuuta ja haku jatkuu 21. maaliskuuta saakka. Ammattiopisto Tavastiassa ja Tavastian lukioissa on paljon mahdollisuuksia valita juuri […]

Lue lisää

20.2.2023

Koulutuskuntayhtymä Tavastia lisää yhteistyösopimuksiinsa eettisen pykälän

Koulutuskuntayhtymä Tavastia on toiminut pitkään Hämeenlinnan Lentopallokerhon yhteistyökumppanina. Sponsorisopimuksen lisäksi yhteistyötä tehdään myös urheilun tasolla. Lentopallokerhon viimeaikaiset tapahtumat on otettu […]

Lue lisää

17.2.2023