Ajankohtaista

Tavastiassa huomioitiin pitkään palveluksessa olleita

4.11.2022

Koulutuskuntayhtymä Tavastiassa on muutama vuosi sitten uudistettu tasavuosipalkitsemisen käytäntöjä. Ajatuksena on muistaa ja huomioida pitkään ja myös lyhyemmän aikaa palveluksessa olleita työntekijöitä kiitoksena sitoutumisesta työnantajaan.

Tavastiassa on vuosien varrella koettu useita organisaatiomuutoksia ja monilla työntekijöillä on pitkiä palvelussuhteita, työnantajan nimi on vain saattanut välissä vaihtua. Nykyisin työntekijöitä palkitaan yhdenjaksoisesta palvelussuhteesta Tavastiaan, kun työuraa Tavastiassa on takana kaksi, viisi, kymmenen, 20, 30 tai 40 vuotta.

Kahden vuoden palveluksesta palkittavia työntekijöitä on tänä vuonna 21, viiden vuoden palveluksesta muistettavia yhdeksän ja kymmenen vuotta Tavastiassa olleita kuusi.

20 vuotta tavastialaisuutta tulee tänä vuonna täyteen 12:lla työntekijällä ja 30 vuotta talossa olleita on tänä vuonna kolme: Ammattiopisto Tavastiassa opinto-ohjaaja Veli-Pekka Körkkö ja koulutuspäällikkö Tuovi Korkeakoski sekä Parolan lukiossa lehtori Tuija Rantanen.

Peräti 40 vuoden mittavan uran Tavastiassa ovat tehneet taloussihteeri Tarja Lamberg ja ammattimies Jari Koskela.

Kahvitilaisuus 10 vuotta tai enemmän Tavastiassa olleille pidettiin keskiviikkona 2.11.2022 Kahvila-ravintola Punaportissa.

Sivua päivitetty 4.11.2022 kello 11.32

Uusimmat uutiset

Ilmoittautuminen Urheiluakatemia Tavastian yläkoulutoimintaan aukeaa pääsiäisen jälkeen

Ilmoittautuminen lukuvuoden 2024-2025 yläkoulujen urheiluakatemiavalmennukseen on avoinna 2.4.-15.6.2024. Mikäli oppilas on ollut tämän lukuvuoden ajan toiminnassa mukana, uutta ilmoittautumista ei […]

Lue lisää

28.3.2024

Yhteishaku päättyi – Tavastian oppilaitokset jatkavat suosiotaan

Tämän vuoden yhteishaku toisen asteen koulutukseen päättyi 19.3.2024. Koulutuskuntayhtymä Tavastian oppilaitokset jatkoivat hakukohteina tasaisessa suosiossa. Hakukohteisiin vaikuttavat yleiset trendit ja […]

Lue lisää

21.3.2024

Lukiolaiset pohtivat Laatuapilan aamiaisella koulutuksen tulevaisuutta

Tavastian lukioiden opiskelijoiden ja opettajien edustajat kokoontuivat tammikuisena pakkasaamuna hotelli Vaakunaan pohtimaan lukiokoulutuksen nykytilaa ja etenkin sen tulevaisuutta. Tulevaisuusaamiaiseksi nimetty […]

Lue lisää

15.2.2024