Ajankohtaista

Lasten Liikunnan Tuki osaksi Koulutuskuntayhtymä Tavastiaa

3.8.2022

Lasten Liikunnan Tuki ry:n (LLT) liittämistä osaksi Koulutuskuntayhtymä Tavastiaan selvitettiin ja valmisteltiin kevään ja kesän ajan. Selvityksen lopputuloksena organisaatiot yhdistyivät 1.8.2022 alkaen.

Tavastian ja Lasten Liikunnan Tuen yhdistymiseen liittyvä liiketoiminnan kauppakirja ja yhdistymissopimus hyväksyttiin yhtymäkokouksessa keväällä. Henkilöstön siirtosopimuksen myötä yli 30 henkilöä siirtyi Tavastian palkkalistoille.

Yhdistyminen tuo lisää voimavaroja ja mahdollisuuksia lasten ja nuorten hyvinvoinnin parantamiseen. Yhdistymisen toivotaan tuovan muun muassa nuorten liikkumattomuuteen uusia ratkaisuja. Sen on tarkoitus luoda myös uusia yhteistyön muotoja esimerkiksi nuorten työllistymisen osalta.

Lasten Liikunnan Tuki ja Tavastia ovat tehneet pitkään yhteistyötä koulutusten ja erilaisten kehittämishankkeiden osalta, kuten esimerkiksi Liikkuva opiskelu -hankkeessa. LLT:n toimisto sijaitsee jo valmiiksi Tavastian Hattelmalantien kampus-alueella ja yhdistys on vuokrannut osan Tavastia Areenasta erilaisia lasten liikunta-aktiviteettejä varten.

Selvitystyössä on huomioitu erilaiset näkökannat asiakkaista henkilöstöön ja toiminnasta talouteen. Työryhmä näki liittymisessä paljon mahdollisuuksia. Yhdistymistä selvitti työryhmä, johon kuuluvat LLT:n hallituksen pj. Teemu Lahti, hallituksen varapuheenjohtaja Martti Töttölä sekä toiminnanjohtaja Juha Liedes. Tavastiasta selvitystä ovat olleet tekemässä koulutuskuntayhtymän johtaja Jouni Haajanen, talousjohtaja Reijo Lehtonen ja henkilöstöjohtaja Laura Valkeapää.

Selvitys esiteltiin sekä LLT:n että Tavastian henkilöstölle maaliskuussa 2022. Tavastian yhtymähallituksessa asiaa käsiteltiin 24.3.2022. Päätös asiasta syntyi toukokuussa. Siirrossa tarvittavia sopimuksia on valmisteltu kevään ja kesän aikana ja yhdistyminen astui voimaan 1.8.2022.

Sivua päivitetty 3.8.2022 kello 13.45

Uusimmat uutiset

Lasten Liikunnan Tuen Lastenmaa Kesäkadulla

Hämeensaaren Kesäkadulla toimii kesäkaudella 2023 Lasten Liikunnan Tuen järjestämä Lastenmaa, josta voi tulla lainaamaan liikuntavälineitä aktiiviseen menoon! Välineitä lainataan panttia […]

Lue lisää

1.6.2023

Tavastia Koulutuksen toimitusjohtaja vaihtuu

Koulutuskuntayhtymä Tavastian alla toimivan Tavastia Koulutus Oy:n toimitusjohtaja Annemari Suonsivu siirtyy uusiin tehtäviin 1.8.2023 alkaen. Tavastia Koulutus Oy myy kursseja […]

Lue lisää

29.5.2023

Tavastia on mukana Job Shadow Dayssä 25.5.2023

Koulutuskuntayhtymä Tavastia on mukana valtakunnallisessa Job Shadow Day -päivässä torstaina 25.5.2023. Job Shadow Day on Vatesin järjestämä päivä henkilöille, joiden […]

Lue lisää

24.5.2023