Ajankohtaista

Logokilpailu opiskelijoille: uusi logo Tekijä-tapahtumalle!

3.5.2021

TEKIJÄ-tapahtuman järjestäjät käynnistävät avoimen suunnittelukilpailun, jonka tavoitteena on löytää tapahtumalle uusi ilme ja logo. Kilpailu on avoin kaikille opiskelijoille, opiskeluasteesta riippumatta.

Työllistymisen, oppimisen ja verkostoitumisen suurtapahtuma TEKIJÄ kokoaa vuosittain yhteen Hämeenlinnan ja Forssan seudun opiskelijat, työnhakijat, yrittäjyydestä kiinnostuneet ja eri alojen yritykset.

Tapahtumalla halutaan välittää keskitetysti tietoa alueen oppilaitosten tarjoamista opiskelumahdollisuuksista, tarjolla olevista harjoittelu- ja työpaikoista, yrittäjyydestä sekä saada työmarkkinoille valmistuvat ja työpaikkaa hakevat osaajat ja työnantajat kohtaamaan toisensa.

Vaatimukset logolle

  • yksinkertainen, tunnistettava ja riittävän persoonallinen
  • toimii yhtä lailla väreissä ja mustavalkoisena
  • toimii kaikissa yhteyksissä
  • on ajaton ja uniikki

Logon tulee sopia tapahtuman sisältöön: työllisyys, opiskelu, yrittäjyys, osaaminen. Logossa voi olla logo ja tunnus (=TEKIJÄ)

Logoa tullaan käyttämään mm. somekanavien profiilikuvina, tapahtumaa järjestettävässä tilassa (live- ja/tai virtuaalitapahtuma), lehtimainoksissa, esitteissä, opasteissa.

Kilpailutöiden toimitus

Logoehdotukset lähetetään sähköisesti. Sähköisten töiden tiedostomuotona käy kaikki yleisimmät kuvien ja vektorigrafiikan tiedostomuodot.

Kilpailutöiden on oltava perillä viimeistään 28.5.2021 mennessä Hämeen kauppakamari, mirja.ojantausta@hamechamber.fi, otsikkokenttään: TEKIJÄLOGO2021.

Ilmoita lisäksi yhteystiedot: Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja tiedoksi missä oppilaitoksessa opiskelee. Ilmoittautumalla kilpailuun annat suostumuksesi sille, että antamiasi henkilötietoja käytetään kilpailuun liittyvien toimenpiteiden (palkintojenjako) toteuttamiseksi. Kilpailuun ilmoittautumisen yhteydessä antamiasi tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin eikä luovuteta muille tahoille. Kilpailuun ilmoittautumisen yhteydessä antamiasi tietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeen tietojen käsittelyn tarkoitusten toteuttamista varten (palkintojenjako).

Palkitseminen

Logokilpailun voittaja palkitaan 400 euron lahjakortilla. Voittaja julkistetaan 15.6.2021.

Logoehdotuksen tulee olla kilpailuun osallistuvan itsensä suunnittelema. Osallistuja vastaa siitä, että hänen lähettämänsä logo ei loukkaa esimerkiksi muiden tekijänoikeuksia. Osallistuja vakuuttaa, että hänellä on täydet oikeudet lähettämänsä tunnuksen käyttämiseen logokilpailutyönä sekä oikeus luovuttaa edelleen näiden sääntöjen edellyttämät oikeudet.

Kilpailuun osallistuja vastaa siitä, että hänen lähettämänsä logoehdotus ei ole loukkaava ja se noudattaa sisällöltään hyvää tapaa ja lakia.

Kilpailuun osallistuja antaa TEKIJÄ-tapahtuman järjestäjille kaikki oikeudet (sisältäen tekijäoikeudet ja oikeudet mahdollisiin muutoksiin) voittajalogon käyttämiseen ilman erillistä korvausta sekä oikeuden muokata logoa tarpeelliseksi katsomallaan tavalla.

Logoa tullaan käyttämään tapahtuman viestinnässä ja markkinoinnissa, kuten esimerkiksi somekanavien profiilikuvina, tapahtumaa järjestettävässä tilassa (live- ja/tai virtuaalitapahtuma), lehtimainoksissa, esitteissä, opasteissa ja painotuotteina.  

Lisätietoja kilpailusta: Hämeen kauppakamari, Mirja Ojantausta, puh. 044 329 6654, mirja.ojantausta@hamechamber.fi

Lisätietoa tapahtumasta:
Kotisivut: www.tekijatapahtuma.fi ,
Facebook: TEKIJÄ -opinto- ja rekrytapahtuma
Instagram: #tekijatapahtuma

Tekijä -tapahtuman vuosittain järjestävät: Hämeen kauppakamari, Hämeen ammattikorkeakoulu, Linnan kehitys Oy, Koulutuskuntayhtymä Tavastia, Kiipulan ammattiopisto, Forssan ammatti-instituutti, Forssan kaupungin työllisyyspalvelut, Forssan Yrityskehitys Oy, Hämeen TE-palvelut, Eures, Hyria koulutus Oy

Sivua päivitetty 3.5.2021 kello 11.52

Uusimmat uutiset

Ilmoittautuminen Urheiluakatemia Tavastian yläkoulutoimintaan aukeaa pääsiäisen jälkeen

Ilmoittautuminen lukuvuoden 2024-2025 yläkoulujen urheiluakatemiavalmennukseen on avoinna 2.4.-15.6.2024. Mikäli oppilas on ollut tämän lukuvuoden ajan toiminnassa mukana, uutta ilmoittautumista ei […]

Lue lisää

28.3.2024

Yhteishaku päättyi – Tavastian oppilaitokset jatkavat suosiotaan

Tämän vuoden yhteishaku toisen asteen koulutukseen päättyi 19.3.2024. Koulutuskuntayhtymä Tavastian oppilaitokset jatkoivat hakukohteina tasaisessa suosiossa. Hakukohteisiin vaikuttavat yleiset trendit ja […]

Lue lisää

21.3.2024

Lukiolaiset pohtivat Laatuapilan aamiaisella koulutuksen tulevaisuutta

Tavastian lukioiden opiskelijoiden ja opettajien edustajat kokoontuivat tammikuisena pakkasaamuna hotelli Vaakunaan pohtimaan lukiokoulutuksen nykytilaa ja etenkin sen tulevaisuutta. Tulevaisuusaamiaiseksi nimetty […]

Lue lisää

15.2.2024