Ajankohtaista

Lukioiden esittelyillat yseille ja huoltajille verkossa

14.1.2021

Tavastian lukioiden virtuaaliset esittelyillat järjestetään tammikuun lopulla 9. luokkalaisille ja heidän huoltajilleen. Tervetuloa tutustumaan lukioihimme ja löytämään se itselle sopivin vaihtoehto!

Lammin lukio ke 20.1.2021 klo 18.00 Teamsissa.

Esittelyilta järjestetään etäyhteyksiä hyödyntäen Teams-alustalla. Esittelyilta alkaa rehtorin avaussanoilla, jonka jälkeen kuullaan opinto-ohjaajan ajatuksia lukio-opiskelusta sekä esitellään Lammin lukion omaleimaista ja vireää toimintaa, kuten kansainvälisyyshankkeita ja musikaaliprojektia. Tilaisuus on suunnattu kaikille Lammin lukiosta kiinnostuneille 9.-luokkalaisille huoltajineen. Lammin lukion kotisivuilla julkaistaan ke 20.1. linkki, jonka avulla osallistujat voivat kirjautua esittelyiltaan.

Kaurialan lukio ma 25.1. klo 18 Howspace-alustalla.

Kirjautumisohje ja linkki julkaistaan Kaurialan lukion kotisivuilla 22.1.2021. Illan live-esityksissä esitellään oppiaineita ja kerrotaan yleisesti lukio-opinnoista. Jokaisen esityksen aikana vastaamme chatin kysymyksiin. Esittelyillan päätteeksi kerrotaan opiskelusta valtakunnallisella matemaattis-luonnontieteellisellä erityistehtävälinjalla.

Lyseon lukio ti 26.1. klo 18 Howspace-alustalla.

Kirjautumisohje tulee Hämeenlinnan lyseon sivuille maanantaina 25.1. Alustalta löytyy koottuna muun muassa aineiden esittelyjä ja tietoa lyseon tapahtumista. Alustalla on myös chat, jossa voi jo ennakkoonkin esittää kysymyksiä. Tiistaina 26.1. klo 18 alkavassa live-tapahtumassa on yleinen lukio-opintojen ja lyseon lukion esittely sekä live-infot urheilulinjalle ja luovan yrittäjyyden linjalle hakemisesta ja niissä opiskelemisesta.

Parolan lukion esittelyilta on ke 27.1.2021 klo 18  Teamsissa.

Parolan lukion virtuaalinen esittelyilta pidetään keskiviikkona 27.1.2021 klo 18.00 alkaen Teams-järjestelmän kautta. Kirjautumislinkki esittelyiltaan toimitetaan Wilmassa yläkoulujen opinto-ohjaajien kautta. Esittelyn kautta kerrotaan Parolan lukiosta, lukion oppiaineista sekä opiskelusta lukiossa. Linkki esittelyyn julkaistaan myös Parolan lukion kotisivuilla. Tervetuloa tutustumaan!

Sivua päivitetty 14.1.2021 kello 11.00

Uusimmat uutiset

Ilmoittautuminen Urheiluakatemia Tavastian yläkoulutoimintaan aukeaa pääsiäisen jälkeen

Ilmoittautuminen lukuvuoden 2024-2025 yläkoulujen urheiluakatemiavalmennukseen on avoinna 2.4.-15.6.2024. Mikäli oppilas on ollut tämän lukuvuoden ajan toiminnassa mukana, uutta ilmoittautumista ei […]

Lue lisää

28.3.2024

Yhteishaku päättyi – Tavastian oppilaitokset jatkavat suosiotaan

Tämän vuoden yhteishaku toisen asteen koulutukseen päättyi 19.3.2024. Koulutuskuntayhtymä Tavastian oppilaitokset jatkoivat hakukohteina tasaisessa suosiossa. Hakukohteisiin vaikuttavat yleiset trendit ja […]

Lue lisää

21.3.2024

Lukiolaiset pohtivat Laatuapilan aamiaisella koulutuksen tulevaisuutta

Tavastian lukioiden opiskelijoiden ja opettajien edustajat kokoontuivat tammikuisena pakkasaamuna hotelli Vaakunaan pohtimaan lukiokoulutuksen nykytilaa ja etenkin sen tulevaisuutta. Tulevaisuusaamiaiseksi nimetty […]

Lue lisää

15.2.2024