Lapsi-vanhempi

Kantoliinatanssi
Tanssitunnin liikkeet pohjautuvat latinalaistansseihin, lisäksi kokeillaan muitakin rytmejä. Paras ikä tanssin aloittamiseen on 1–8 kk synnytyksestä. Vauva on tunnin ajan kantoliinassa tai kantorepussa, jossa hän keinahtelee tanssin tahtiin äitinsä/isänsä lähellä. Tanssi yhdessä toisten vanhempien kanssa lisää myös sosiaalista yhteenkuuluvuutta.

Vauvatanssi
Kurssilla vietät läheisiä hetkiä yhdessä vauvasi kanssa vauvantahtisesti tanssien, venytellen ja liikkuen. Kurssin aikana pääset tekemään myös kevyitä lihaskuntoharjoituksia yhdessä vauvan kanssa lempeässä tahdissa. Voitte ilmoittautua mukaan vauvan ollessa 3kk –1v. ikäinen. Ota mukaan jumppamatto. Huom! Ilmoittautuminen aikuisen nimellä.

Telmi lapsesi kanssa 1–4-v.
Aikuisen yhteinen liikuntahetki lapsen kanssa, jossa kehitetään lapsen perusliikunta- ja karkeamotorisia taitoja monipuolisten ja hauskojen leikkien avulla. Lastenmusiikin ja välineiden (pallot, hernepussit, narut ym.) avulla luomme kannustavan ja kehittävän ilmapiirin, joka tarjoaa onnistumisen ja ilon hetkiä lapselle ja aikuiselle. Lapsesi oppii olemaan osana ryhmää ja hänen sosiaaliset vuorovaikutustaitonsa kehittyvät.

Kurssit

Telmi lapsesi kanssa n. 2–4-v. kevät

Hämeenlinna 53.00 € ti 17:00–17:45 Paikkoja jäljellä

Kevätlukukausi: 18.1.–19.4.2022 (kertoja: 13)