Eläkeläisalennus

Vuonna 1956 tai sitä ennen syntyneille eläkeläisille annamme 20 % alennuksen yli 50 €:n arvoisista 830-alkuisista liikuntakursseista (ei tanssi eikä sirkus). Alennus huomioidaan laskutuksessa ilmoittautumisen jälkeen.

Nuorempien eläkeläisten on esitettävä työeläkekortti viimeistään kahdeksan päivää ennen kurssin alkua. Sen voi lähettää sähköisesti vop.toimisto@kktavastia.fi tai näyttää asiakas­palvelussamme, mikäli sitä ei ole aiemmin esitetty. Laskutuk­sen jälkeen alennusta ei enää huomioida.

Jos olet oikeutettu eläkeläisalennukseen, niin älä käytä verkkomaksua netti-ilmoittautumi­sessa. Lähetämme laskun, jossa alennus on huomioitu.

Työttömän alennus

Työttömät työnhakijat saavat 50 % alennuksen yli 50 €:n arvoisista kursseista lukuun otta­matta yksilö- ja pienryhmäopetusta, taiteen perusopetusta ja avointa yliopisto-opetusta. Työttömän alennuksen saa toimittamalla todistuksen työnhaun voimassaolosta. Todistuk­sen saa TE-toimiston Oma asiointi -verkkopalvelusta ja sen voi lähettää vop.toimisto@kktavastia.fi tai tuoda asiakaspalveluumme viimeistään kahdeksan päivää ennen kurssin alkua. Todistus on voimassa koko luku­vuoden. Laskutuksen jälkeen alennusta ei enää huomioida.

Janakkalan kunta myöntää hakemuksesta enintään 50 € opintosetelin työttömille janakka­lalaisille. Etua haetaan kunnan henkilöstöjohtajalta Janakkalan kunnan nettisivuilta ja palvelutoimisto Lyylistä saatavalla lomakkeella.

Jos olet oikeutettu työttömän alennukseen, niin älä käytä verkkomaksua netti-ilmoittautu­misessa. Lähetämme laskun, jossa alennus on huomioitu.

Sivua päivitetty 7.6.2021 kello 15.48