Eläkeläisalennus

Vuonna 1959 tai sitä ennen syntyneille eläkeläisille annamme 20 % alennuksen yli 50 €:n arvoisista 830-alkuisista liikuntakursseista (ei tanssi eikä sirkus). Alennus huomioidaan laskutuksessa ilmoittautumisen jälkeen.

Nuorempien eläkeläisten on esitettävä työeläkekortti viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Sen voi lähettää sähköisesti vop.toimisto@kktavastia.fi tai näyttää asiakas­palvelussamme, mikäli sitä ei ole aiemmin esitetty. Laskutuk­sen jälkeen alennusta ei enää huomioida.

Jos olet oikeutettu eläkeläisalennukseen, niin ohita verkkomaksu netti-ilmoittautumi­sessa. Lähetämme laskun, jossa alennus on huomioitu.

Työttömän alennus

Työttömät työnhakijat saavat 50 % alennuksen yli 50 €:n arvoisista kursseista lukuun otta­matta yksilö- ja pienryhmäopetusta, taiteen perusopetusta ja avointa yliopisto-opetusta. Työttömän alennuksen saa toimittamalla todistuksen työnhaun voimassaolosta. Todistuk­sen saa TE-toimiston Oma asiointi -verkkopalvelusta ja sen voi lähettää vop.toimisto@kktavastia.fi tai tuoda asiakaspalveluumme viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Todistus on voimassa koko luku­vuoden. Laskutuksen jälkeen alennusta ei enää huomioida.

Janakkalan kunta myöntää hakemuksesta enintään 50 € opintosetelin työttömille janakka­lalaisille. Etua haetaan kunnan henkilöstöjohtajalta Janakkalan kunnan nettisivuilta ja palvelutoimisto Lyylistä saatavalla lomakkeella.

Jos olet oikeutettu työttömän alennukseen, ohita verkkomaksu netti-ilmoittautu­misessa. Lähetämme laskun, jossa alennus on huomioitu.

Opistosetelikurssit

Ns. opintosetelikursseilla on jo alennettu hinta ja näiltä kursseilta ei tule enää muita alennuksia. Kurssimaksun alennus on mainittu kurssin tiedoissa.

Sivua päivitetty 31.5.2024 kello 10.15