Voit ilmoittautua kursseille kahdella tavalla

  • Kurssit-sivun kautta
  • Puhelimitse puh. 03 6581 800, ma–to klo 10–16

Tiedon kurssille pääsystä saat heti ilmoittautumisen yhteydessä sen mukaisesti, oletko ilmoittautunut netissä vai puhelimitse. Ilmoittautuneille ei lähetetä erillistä tiedotetta kurssin alkamisesta. Opistosta otetaan yhteyttä, jos kurssitiedoissa tapahtuu muutoksia tai olet saanut opiskelupaikan varasijalta. Opistolla on oikeus perua kurssi, mikäli ilmoittautuneita ei ole riittävästi. Kurssin mahdollisesta peruuntumisesta lähetetään tekstiviesti tai sähköposti noin viikkoa ennen. Tarkista, ettei puhelimessasi ole päällä palveluviestien estoa, jotta saat viestit. Viestien lähettäjänä näkyy VOP.

Kurssipaikka on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Kursseilla ei ole ilmaisia kokeilukertoja.

Opistolla on tapaturmavakuutus vain alle 16-vuotiaille kuvataide- ja sirkuskoulun opiskelijoille, muiden on huolehdittava itse vakuutuksistaan.

Hyvä tietää!

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia. Talviloma on viikolla 9.

Opetuskerran peruuntumisesta (esim. salivuoron peruutus, opettajan sairastuminen) ilmoitetaan opiskelijoille mahdollisuuksien mukaan tekstiviestillä tai sähköpostilla. Peruuntunut opetuskerta pyritään korvaamaan myöhemmin lukuvuoden aikana. Se voidaan järjestää normaalista poikkeavana aikana ja muualla kuin vakituisessa paikassa.

Opistolla on oikeus tehdä muutoksia opetusohjelmassa ilmoitettuihin kurssitietoihin.

Vanajaveden Opistossa on päätetty lopettaa alkuvuonna 2021 eteenpäin siirretyt lähiopetuskurssit kokonaan, koska kurssien kokoontumisia ei enää ehditä pitämään ennen kesälomia. Alle 12-vuotiaiden opetus ja aikuisten yksilöopetus sen sijaan jatkuvat. Kevään 2021 etäkursseja pääset katsomaan täällä (22.3.2021).

Touko- ja kesäkuussa 2021 alkaviksi suunniteltujen lähikurssien tilannetta arvioidaan vielä huhtikuun loppupuolella.

VOPin asiakaspalvelu tiedottaa peruttujen kurssien opiskelijoita peruutuksesta, ja samassa yhteydessä opiskelija saa ohjeet mahdollisen hyvityksen saamiseksi.

Miten löydän kurssit uudella sivustolla?

Löydät uusilta sivuilta VOPin kurssit ryhmiteltyinä eri lajien mukaan otsikon Kurssit-alta, ja pääset sieltä myös ilmoittautumaan kursseille. (Ilmoittaudu-painike ohjaa sinut verkkosivuilta Opistopalveluiden ilmoittautumisjärjestelmään.)

Voit hakea valikon avulla myös erikseen kaikki etäkurssit tai kyseisen ainealueen kursseja paikkakunnittain. Valikko sijaitsee Kurssit-otsikon vieressä ennen ainealueen kurssilistausta. (Alla esimerkkikuva paikkakuntahaun valikosta ja sen paikasta.)

Huom! Kurssit ja koulutukset -hakutoiminto löytyy verkkosivun yläreunasta oikealta. Hyödynnä sitä, jos haluat hakea tiettyjä kursseja hakusanalla, kurssinumerolla tai vaikkapa opettajan nimellä. (Alla esimerkkikuva hakusivusta.)

Kurssit- ja koulutukset -haku helpottaa kurssien etsimistä. Hakusanan lisäksi voit suodattaa tuloksia valitsemalla oppilaitokseksi Vanajaveden Opisto sekä halutun ainealueen. Jos et saa haluttuja tuloksia hakusanalla, kokeile jotain toista asiaan liittyvää sanaa tai pelkästään yhdyssanan etuosaa. Voit myös hakea opettajan nimellä.

Opiston ylläpitämät rekisterit

Oppilaitos voi henkilötietolain (523/99) 13 § perusteella käsitellä opiskelijan henkilötunnusta. Henkilötunnus on tarpeen opiskelijan yksiselitteisessä yksilöinnissä, jota tarvitaan opiskelijan ja oppilaitoksen oikeuksien sekä velvollisuuksien toteuttamiseksi (mm. opetuksen järjestäminen, tutkinnot, todistukset, maksut).

Opiskelijan henkilötunnusta tai muita tietoja ei luovuteta ulkopuolisille, vaan käytetään ainoastaan opetuksen järjestämisestä aiheutuviin toimenpiteisiin ja opiskelijarekisterin lainmukaiseen ylläpitoon. Vanajaveden Opiston opiskelijoita koskevat tiedot on rekisteröity Hellewi-järjestelmän henkilötietorekisteriin. Järjestelmän tietosuojaseloste on nähtävillä opiston asiakaspalvelussa ja tietosuojasivulta.

Sivua päivitetty 26.3.2021 kello 15.20