Kurssimaksut, verkkomaksaminen

Ilmoittautumalla kursseille sitoudut maksamaan kurssimaksun.

Netti-ilmoittautumisen yhteydessä voit maksaa kurssimaksun heti verkkopankissa, Smartum Saldolla, SporttiPassilla tai KulttuuriPassilla (painike Siirry maksamaan). Ostoskoriin otetut kurssit voi maksaa verkossa vain yhdellä maksutavalla.

Älä käytä verkkomaksamista, jos

  • olet oikeutettu johonkin alennukseen (lähetämme laskun, jossa alennus on huomioitu)
  • sinulla on liikunta/kulttuuriseteleitä (lähetämme laskun, ja sen jälkeen voit käyttää sete­leitä maksuvälineenä)
  • sinulla on Edenred, Eazybreak,Tyky-Online (lähetämme laskun, ja sen jälkeen voit hoi­taa maksun)

Mikäli ohitat verkkomaksun, lähetämme sinulle laskun kotiosoitteeseen/sähköpostiin tai ilmoitettuun muuhun laskutusosoitteeseen. Sähköpostiin voidaan lähettää myös maksu­linkki, jonka kautta verkkomaksaminen onnistuu.

Liikunta- ja kulttuurietu (Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak ja Tyky) on työnantajan myöntämä henkilökohtainen etu työntekijälle, joten niillä ei voi maksaa lasten tai muiden perheenjäsenten maksuja.

Epäselvyyttä laskussa tai maksamisessa

Jos laskussa tai verkkomaksamisen maksutapahtumassa on epäselvyyksiä, ota välittö­mästi yhteys opiston asiakaspalveluun: vop.toimisto@kktavastia.fi tai puh. 03 658 1800. Huomautuslaskut ja perinnän olemme ulkoistaneet Intrum Oy:lle. Uusille kursseille ilmoit­tautuminen ei ole mahdollista, mikäli erääntyneitä kurssimaksuja on maksamatta.

Opetuskerran peruuntuminen

Opetuskerran peruuntumisesta (esim. salivuoron peruutus, opettajan sairastuminen) ilmoi­tetaan opiskelijoille mahdollisuuksien mukaan tekstiviestillä tai sähköpostilla. Peruuntunut opetuskerta pyritään korvaamaan myöhemmin lukuvuoden aikana. Se voidaan järjestää normaalista poikkeavana aikana ja muualla kuin vakituisessa paikassa.

Koko lukuvuoden kestävistä kursseista voidaan jättää yksi kerta korvaamatta. Mikäli useampi kurssikerta jää pitämättä opistosta riippumattomista syistä (esim. tautiepidemiat, luonnonmullistukset, tulipalot tai muut voittamattomat esteet) korvaavien kurssikertojen pitämisestä tai kurssimaksujen mahdollisesta hyvittämisestä päätetään erikseen kurssi­kohtaisesti.

Opistolla on oikeus tehdä muutoksia opetusohjelmassa ilmoitettuihin kurssitietoihin.

Opiskelijalla on oikeus hyvitykseen, jos kurssipaikka tai ajankohta muuttuu oleellisesti lukuvuoden aikana.

Kurssipalautusten alaraja on 20 euroa. Hyvityksen voi kuitenkin hyödyntää alennuksena mahdollisiin muihin kurssimaksuihin.

Sivua päivitetty 7.6.2021 kello 15.50