Kurssimaksut, verkkomaksaminen

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun.  

Ilmoittautumisen yhteydessä voit maksaa kurssimaksun heti verkkopankissa, Smartum Saldolla, SporttiPassilla tai KulttuuriPassilla (painike Siirry maksamaan). Ostoskoriin otetut kurssit voi maksaa verkossa vain yhdellä maksutavalla.

Älä käytä verkkomaksamista, jos 

  • olet oikeutettu johonkin alennukseen (lähetämme laskun, jossa alennus on huomioitu) 
  • sinulla on liikunta/kulttuuriseteleitä (lähetämme laskun, ja sen jälkeen voit käyttää seteleitä maksuvälineenä) 
  • sinulla on Edenred, Eazybreak,Tyky-Online (lähetämme laskun, ja sen jälkeen voit hoitaa maksun) 

Mikäli ohitat verkkomaksun, lähetämme sinulle laskun kotiosoitteeseen tai ilmoitettuun laskutusosoitteeseen. Voimme myös lähettää laskun tai maksulinkin sähköpostiin.

Liikunta- ja kulttuurietu (Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak ja Tyky) on työnantajan myöntämä henkilökohtainen etu työntekijälle, joten niillä ei voi maksaa lasten tai muiden perheenjäsenten maksuja.

Epäselvyyttä laskussa tai maksamisessa

Jos laskussa tai verkkomaksamisen maksutapahtumassa on epäselvyyksiä, ota välittömästi yhteys opiston asiakaspalveluun: vop.toimisto@kktavastia.fi tai puh. 03 658 1800. Huomautuslaskut ja perinnän olemme ulkoistaneet Intrum Oy:lle. Uusille kursseille ilmoittautuminen ei ole mahdollista, mikäli erääntyneitä kurssimaksuja on maksamatta.

Opetuskerran peruuntuminen

Opetuskerran peruuntumisesta (esim. salivuoron peruutus, opettajan sairastuminen) ilmoitetaan opiskelijoille mahdollisuuksien mukaan tekstiviestillä tai sähköpostilla. Peruuntunut opetuskerta pyritään korvaamaan myöhemmin lukuvuoden aikana. Se voidaan järjestää normaalista poikkeavana aikana ja muualla kuin vakituisessa paikassa.

Koko lukuvuoden kestävistä kursseista voidaan jättää yksi kerta korvaamatta. Mikäli useampi kurssikerta jää pitämättä opistosta riippumattomista syistä, korvaavien kurssikertojen pitäminen tai kurssimaksun hyvittäminen päätetään erikseen kurssikohtaisesti.

Opiskelijalla on oikeus hyvitykseen, jos kurssipaikka tai ajankohta muuttuu oleellisesti lukuvuoden aikana.

Sivua päivitetty 12.2.2021 kello 09.48