Kalvola (HML) 118.00 € to 15:15–16:15 Paikkoja jäljellä

DanceDance 10–13-v.

Syyslukukausi: 29.8.–28.11.2024 (kertoja: 13)
Kevätlukukausi: 9.1.–24.4.2025 (kertoja: 14)

Kurssilla harjoittelemme ja pyrimme kehittämään osallistujien tanssitekniikkaa ja tutustumme erilaisiin tanssityyleihin ja -tekniikoihin aina rytmikkäästä jazztanssista lyyriseen nykytanssiin. Eri tanssityylejä ja -tekniikoita yhdistellään ja hyödynnetään koreografioissa, joita työstämme aina tuntien loppupuolella. Koreografioiden lisäksi tunti sisältää erilaisia rytmi- ja kordinaatioharjoituksia, lihasvoimaa ja notkeutta kehittäviä harjoitteita, tutustumista erilaisiin liikelaatuihin, piruetti- ja tasapainoharjoituksia, sekä hyppyjä. Lapsi oppii sekä tilan- että oman kehon hahmotusta ja kehonhallintaa. Lapsi saa rohkeutta heittäytyä ja ilmaista itseään tanssin keinoin. Lapsen kordinaatiokyky, rytmitaju, lihaskunto ja liikkuvuus kehittyvät monipuolisia harjoitteita tehden ja tanssisarjoja tanssiessa. Tunneilla soi ikätasolle sopivat eri aikakausien musiikit, jotka tutustuttavat lasta myös erilaisten musiikkityylien maailmaan.

Tälle kurssille osallistuessa on hyvä olla aiempaa harrastuskokemusta tanssista, koska tällä tunnilla koreografiamme ovat haastavampia kuin nuorempien DanceDance-ryhmällä.
Vaatetuksena ihoa myötäilevät vaatteet ja hiukset siististi kiinni. Muista ottaa mukaan myös juomapullo!

Ryhmä esiintyy vuosittain HML Dance-tanssikilpailussa. Osallistumismaksu kisaan sisältyy kurssimaksuun. Keväällä esiinnytään opiston tanssinäytöksessä.

Kurssi ei kokoonnu 17.10., 27.2. ja 17.4.

Kurssi nro: 1105603
Opettaja: Nina Lassinen
Opetuspaikka: Iskuasema, Iittala, Asemakuja 2 Hämeenlinna

Näytä kurssin kalenteri