Hämeenlinna 96.00 € to 18:45–20:15 Paikkoja jäljellä

Ranska 4, Chez Olivier 2, perustaso

Syyslukukausi: 5.9.–5.12.2024 (kertoja: 13)
Kevätlukukausi: 9.1.–10.4.2025 (kertoja: 13)

Tule jatkamaan ranskan kieleen ja kulttuuriin tutustumista. Syksy alkaa rauhallisella kertauksella ja mielenpalauttamisella: kerrataan niin sanastoa ja ilmauksia kuin verbien preesenstaivutuskin sekä passé composén muodostaminen. Kurssin käytyäsi osaat kertoa itsestäsi, kuvailla ihmisiä, jutella asumisesta, kertoa menneistä tapahtumista ja lisäksi selviydyt ranskaksi kaupungilla liikkumisesta ja monista pienistä asioimistilanteista. Ymmärrät niin tekstiä kuin puhuttua kieltäkin paremmin ja syvennyt lisää ranskankielisen maailman elämään. 

Kurssi sopii muutaman vuoden ranskaa opistossa opiskelleille. Oppimateriaalina aikuisille suunnattu selkeä oppikirja Chez Olivier 2, kpl 1– (taso A1). Klikkaa tästä oppikirjan näytesivuille. Näytesivujen avulla voit tutustua hiukan kirjan tasoon ja arvioida kurssin soveltuvuutta itsellesi. Kirjan lisäksi kurssilla käytetään monenlaista opettajan materiaalia kuten luokkakirjaston tekstejä, videoita, pelejä ja lisäharjoituksia netissä.

Kurssi on lähikurssi, jossa on etäosallistumismahdollisuus. Huomioithan, että etäopiskelija voi seurata tuntia, mutta ei välttämättä voi osallistua kaikkeen toimintaan tunnilla.

Kurssi ei kokoonnu 17.10. ja 27.2.

Kurssi nro: 1205104
Opettaja: Susanna Markkanen
Opetuspaikka: Vanajaveden Opisto, lk 1561, Jaakonkatu 28 Hämeenlinna

Näytä kurssin kalenteri