Hämeenlinna 59.00 € ma 18:40–20:10 Paikkoja jäljellä

Espanjan alkeet, kevät 2025

Kevätlukukausi: 20.1.–14.4.2025 (kertoja: 12)

Ya entiendo – nyt ymmärrän! Tervetuloa aloittamaan espanjan opiskelu uudella, hiukan erilaisella tavalla. Tutkimusten mukaan kielen omaksuminen tapahtuu aivoissamme kuin itsestään ymmärrettävän kielen kautta. Siksi tällä kurssilla saat kuulla ja lukea runsaasti helppoa, ymmärrettävää espanjaa. Asiat toistuvat monia, monia kertoja ja niin ne jäävät mieleen aivan huomaamatta. Tunneilla omaksut kieltä monipuolisesti ja kurssin käytyäsi kielen perusteet ovat hallussa. Keskitymme keskeisimpään arkipäivän sanastoon ja monenlaisiin tilanteisiin, joita matkustaessakin tulee vastaan. Opit myös espanjankielisen maailman kulttuurista, tavoista ja elämästä. Tärkeintä on ensin ymmärtää ja antaa kielen rakentua omaan mieleen, puhuminen seuraa kyllä. Jokainen saa oppia omassa tahdissaan. Kielioppia saatamme sivuta, mutta kurssin keskiössä on oikea, elävä kieli. 

Kurssi sopii kaikille espanjan kielestä kiinnostuneelle, aiempaa osaamista ei tarvita. Kurssi sopii myös heille, joilla ei ole “kielipäätä”. Tule pitämään hauskaa ja omaksumaan uutta kieltä luonnollisella tavalla!

Opettajan materiaali sisältyy kurssimaksuun. Kurssin materiaalipankkina toimii peda.netin kurssisivu. Opettaja päivittää sinne joka tunnin tärkeimmät asiat ja monenlaisia lisäharjoituksia, videoita jne.Voit kurkistaa sinne jo tästä katsomaan opettajan esittelyvideon.

Kurssi ei kokoonnu 24.2.

Kurssi nro: 1207102
Opettaja: Susanna Markkanen
Opetuspaikka: Vanajaveden Opisto, lk 1561, Jaakonkatu 28 Hämeenlinna

Näytä kurssin kalenteri