Hämeenlinna 96.00 € ti 18:15–19:45 Paikkoja jäljellä

Claro, espanja 7, keskitaso

Syyslukukausi: 3.9.–3.12.2024 (kertoja: 13)
Kevätlukukausi: 7.1.–15.4.2025 (kertoja: 14)

¡Vamos a continuar! Matka espanjankieleen jatkuu! Kurssilla vahvistat niin kielen ymmärtämisen kuin tuottamisen taitojasi monipuolisesti. Kurssin käytyäsi selviydyt espanjaksi lippujen varaamisesta, asunnonhankkimisesta, matkasuunnitelmien laatimisesta ja tietoteknisten ongelmien ratkomisesta. Hallitset asioimistilanteita mm. apteekissa, asuntonäytöllä ja konsertissa. Lisäksi osaat käydä arkisia keskusteluja esimerkiksi säästä ja TV-ohjelmista. Kurssilla tutustut lisää Espanjaan sekä Peruun ja sen historiaan ja opit muutenkin lisää espanjankielisten ihmisten elämästä ja tavoista. Kieliopissa opit subjunktiivin käyttöä, futuuria ja konditionaalia. 

Kirjana Buenas Migas 3, kpl 6– (A2–B1). Klikkaa tästä tutustuaksesi oppikirjan näytesivuihin. Näytesivujen avulla voit tutustua hiukan kirjan tasoon ja arvioida kurssin soveltuvuutta itsellesi.

Kurssi sopii opistossa viisi–kuusi vuotta kieltä opiskelleille tai kaikille, joilla on kielen perustaidot jo hallussa ja halu oppia lisää ja vahvistaa osaamaansa.

Kurssi ei kokoonnu 15.10. ja 25.2.

Kurssi on lähikurssi, jossa on etäosallistumismahdollisuus. Huomioithan, että etäopiskelija voi seurata tuntia, mutta ei välttämättä voi osallistua kaikkeen toimintaan tunnilla.

Kurssi nro: 1207105
Opettaja: Reetta Savolainen
Opetuspaikka: Tuomelan koulu, lk. 220, Tuomelankatu 20 Hämeenlinna

Näytä kurssin kalenteri