Hämeenlinna 96.00 € to 17:00–18:30 Paikkoja jäljellä

Buenas tardes, espanja 5, keskitaso

Syyslukukausi: 5.9.–5.12.2024 (kertoja: 13)
Kevätlukukausi: 9.1.–10.4.2025 (kertoja: 13)

¡Vamos a practicar y aprender! Tämän kurssin käytyäsi ymmärrät niin puhuttua kuin kirjoitettua kieltä yhä enemmän ja keskustelutaitosi karttuvat. Aiheina mm. menneiden muistelu, matkustelu, Suomen luonto, poliisilla asiointi, mielipiteen ilmaisu, taide, ruoanlaitto ja ruokapöytäkeskustelut. Kieliopissa pääosassa ovat menneen ajan aikamuodot ja kurssin aluksi kertaammekin imperfektin ja preteritin muodot. Kurssin aikana on tavoitteena hahmottaa niiden käyttöerot. Tutustut myös pluskvamperfektiin ja käskymuotoihin. 

Oppikirja Buenas Migas 2, kpl 9–12, vanhempi versio (taso A2). Klikkaa tästä oppikirjan näytesivuille. Näytesivujen avulla voit tutustua hiukan kirjan tasoon ja arvioida kurssin soveltuvuutta itsellesi. Kirjan lisäksi kurssilla käytetään monenlaista opettajan materiaalia kuten luokkakirjaston tekstejä, videoita, pelejä ja lisäharjoituksia netissä.

Kurssi sopii opistossa neljä–viisi vuotta kieltä opiskelleille tai kaikille, joilla on jonkinlaiset kielen perustaidot jo hallussa ja halu oppia lisää ja vahvistaa osaamaansa.

Kurssi ei kokoonnu 17.10. ja 27.2.

Kurssi on lähikurssi, jossa on etäosallistumismahdollisuus. Huomioithan, että etäopiskelija voi seurata tuntia, mutta ei välttämättä voi osallistua kaikkeen toimintaan tunnilla. 

Kurssi nro: 1207104
Opettaja: Susanna Markkanen
Opetuspaikka: Vanajaveden Opisto, lk 1561, Jaakonkatu 28 Hämeenlinna

Näytä kurssin kalenteri