Hämeenlinna 80.00 € to 17:50–18:35 Täynnä, voit ilmoittautua varalle

Tanssieskari 5–6-v, syksy & Sirkus&Tanssi 5–6-v., kevät

Syyslukukausi: 31.8.–30.11.2023 (kertoja: 12)
Kevätlukukausi: 18.1.–2.5.2024 (kertoja: 14)

Kurssi kokoontuu syyslukukauden Baunssin tanssisalissa klo 17.25-18.10. Kevätlukukaudella Jaakonkadulla tanssisali Pikkolossa klo 17.50-18.35.

Sirkusvälineiden puutteen vuoksi syksy toteutetaan tanssieskarina ja keväällä ollaan sirkusvälineiden parissa.
Keväällä esiinnytään opiston tanssinäytöksessä.
SYKSY: Kurssilla tutustutaan tanssin maailmaan leikin, luovien harjoitteiden, musiikki- ja perusliikunnan kautta. Lapsi oppii hahmottamaan tilaa, hallitsemaan ja hahmottamaan omaa kehoaan sekä muistamaan lyhyitä koreografioita. Lapsen sosiaaliset vuorovaikutustaidot kehittyvät ja lapsi saa rohkeutta käyttää omaa luovuuttaan liikkeen ja tanssin lähtökohtana.

Sopii sekä tanssiaakkosissa aiemmin käyneille että vasta-alkajille.

Vaatetuksena sisäliikuntaan sopivat ihoa myötäilevät vaatteet (esim. legginsit ja toppi tai lyhythelmainen tanssimekko). Ei pitkiä hameita, viittoja, siipiä tai isoja koruja. Ota tunnille mukaan oma juomapullo. Hiukset siististi kiinni, paljaat jalat tai tossut.

Käytämme tunneilla välineitä, joten otathan tunnille mukaan oman kevyen huivin.

KEVÄT: Lapsi tutustuu luovan liikkeen avulla sirkuksen ja tanssin maailmaan lapselle ominaisin keinoin. Tunti koostuu akrobatiasta, tasapainoilusta, temppuradoista, luovista harjoitteista sekä pienistä tansseista, tilaa ja tasoja hahmottaen. Tunnin tarkoituksena on herättää tanssin ja liikunnan riemu samalla, kun lapsen karkea- ja hienomotoriset taidot kehittyvät.

Tunnille pukeudutaan joustaviin, monipuolisen liikkumisen mahdollistaviin vaatteisiin pitkät hiukset kiinni sidottuina. Parhaiten liikkuminen onnistuu avojaloin, mutta myös tossut käyvät.

Kurssi ei kokoonnu 19.10., 29.2. ja 28.3.

Kurssi nro: 1105121
Opettaja: Kati Mäkelä
Opetuspaikka: Jaakonkatu 28, Tanssisali Pikkolo, Vanajaveden Opisto Hämeenlinna

Näytä kurssin kalenteri