Hämeenlinna 35.00 € ke 17:00–19:00 Paikkoja jäljellä

Luontoyhteyden syventäminen

Kevätlukukausi: 8.5.–22.5.2024 (kertoja: 3)

Luontoyhteyden syventämisen tapahtumassa ”viipyillään” Aulangon näkötornin välittömässä läheisyydessä, metsässä, edeten verkkaisesti ja iloiten yhdessä luonnon tuoksuista ja tunnelmasta.

Saat samalla itsellesi vinkkejä kestävään hyvinvointiin. Tavoitteena on syventää luontoyhteyttä, antaa arkeen kehon ja mielen huoltovinkit ja lisätä elämäniloa. Menetelminä käytän ohjauksessa Asahi kehonhuoltoa ja Metsämieltä, mutta luonto on pääosissa. Ollaan luonnossa luonnon ehdoilla, vastuullisesti. Pue erittäin lämpimästi ja sään mukaan ja varustaudu tukevapohjaisilla kengillä. Ota vesipullo ja omaa evästä mukaan. Lisätietoja: vuokko.o.isokorpi@gmail.com Lue lisää: Herkkä Luonto (gcfinland.fi)

Lisätiedot

Soveltuvuus: -soveltuu aikuisille ja ikäihmisille, ei akuutissa kriisissä olevalle (jolloin ohjaus ammattilaiselle). Otathan yhteyttä ohjaajaan etukäteen mahdollisista terveydellisistä rajoitteista.
-ei vaadi ennakko-osaamista eikä valmistautumista, helppoa ja hidasta etenemistä verkkaisessa tahdissa luontoa havainnoiden
- Luontopolulla on epätasaista maastoa, kalliota ym, joten esteetön reitti ei ole kyseessä

Kurssi nro: 1310105
Opettaja: Vuokko Isokorpi
Opetuspaikka: Kokoontuminnen Aulangon näkötornin kahvilan pihalla,

Näytä kurssin kalenteri