Hämeenlinna 40.00 € ti 17:00–19:45 ke 17:00–20:00 Paikkoja jäljellä

Tekoälyllä (AI) näyttäviä valokuvia

Syyslukukausi: 22.10.–23.10.2024 (kertoja: 2)

Kurssilla opitaan tekoälyllä (Artificial Intelligence) luotavien valokuvien perusteet. Kurssilla käytetään helppoja, pääosin maksuttomia AI-sovelluksia. Kurssin käytyään jokainen tietää, mitkä keinoäly -sovellukset ovat omaan käyttöön soveltuvimmat.

Opitaan, miten itse kukin voi hyödyntää tekoälykuvia omassa työssään tai harrastuksessaan. 

Tekoälyn peruskurssi sopii mainiosti luoville valokuva- ja kuvataideharrastajille sekä kaikille visuaalisuudesta ja tekoälystä kiinnostuneille. Tekoälyllä tuotettavien kuvien osaaminen on helppo oppia. 

Kurssi ei edellytä aiempaa perehtyneisyyttä tekoälyyn tai tavoitteelliseen kuvallisuuteen. Tekoälysovelluksilla kuvien tekeminen on turvallista ja kestävän kehityksen mukaista. Tule mukaan! Opit varmasti ja nopeasti. 

Laitetoiveet: Kurssilla käytetään oppilaitoksen tietokoneita ja WIFI-yhteyttä. Kuvallisen tekoälyn sovelluksiin pääsee myös omalta tietokoneeltaan, läppäriltään, tabletiltaan tai vaikkapa kännykästään. 

Kurssin tavoite: Jokainen kurssille osallistuja oppii käyttämään luovasti ja tavoitteellisesti muutamaa kuvallisen tekoälyn sovellusta. 

Opettaja: Jyrki Toivanen, valokuvaaja, valokuvauksen opettaja, FM, TaM.

Kurssi nro: 3403101
Opettaja: Jyrki Toivanen
Opetuspaikka: Vanajaveden Opisto, lk 1562 it-luokka, Jaakonkatu 28 Hämeenlinna

Näytä kurssin kalenteri